YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zaključan ritam na Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=29654)

zole 11.09.2016 12:08

Zaključan ritam na Korg Pa600

POmoć prijatelji i pozdrav svima.Pošto sam skoro kupio ovu klavijaturu mnogo mi se dopada i zvuk i tehničko rešenje pre ove sam imao korg pa 80 ovaj pa 600 je klavijatura babaroga naspram korg pa 80 slušao sam i pa 900 i pa3x ništa bolji zvuk a to je najvažnije za muzičara koji ima sluh.Ubacio sam Ubica set i sve pohvale za zvuk a ostalo namestaš sam,ovisi kakav si majstor.Najme mene muči mali problem neki ritmovi nisu zaključani i tu menjam sts1,sts2 itd ali problem je da ima ritmova koji su zaključani i tu ne mogi da aktiviram opciju za menjanje sts1 itd svi katanci su otključani ako neko zna molim za pomoć:D
hvala

ffb 11.09.2016 12:34

Kako mislis zakljucani? Prazni- tj.nema sounda?
Mozda soundovi sts1-4 nisu ni memorirani u nekim ritmovima?

zole 11.09.2016 13:52

ne on ima boju u ritmu ali ne mogu da je zamenim naprimer sts2 ima neka gitara a ja hoću harmoniku

vadexfly 11.09.2016 14:59

Kako ne mozes da zamenis? o.O uzmi harmoniku i drzi npr sts 1 stisnuto dok ti ne izbaci da potvrdis to, stisnes yes ili ok i reseno.. nisam se do sad susreo sa ritmom koji ne dozvoljava da se promeni sts

zole 11.09.2016 15:45

hvala druže što hoćeš da mi pomogneš ali ja kada to uradim što si ti sada rekao on izbacuje prozor u kome piše PROTEKT tako nešto nisam trenutno kod kuće pa ti ne mogu tačno reći ali mislim da piše PROTEKT

vadexfly 11.09.2016 16:56

A jel taj ritam u favorite/user sekciji ili je fabricki?

zole 11.09.2016 16:58

nije fabrički

stakleni 11.09.2016 21:23

Ako se ne varam, navedeni set koji si ti ucitao ima 144mb.

dmmacak 11.09.2016 21:58

Jel ima opciju u globalu ili u medija da zastiti perfomanse ?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

zole 12.09.2016 06:19

Citat:

Originalno postovano od dmmacak (Post 291816)
Jel ima opciju u globalu ili u medija da zastiti perfomanse ?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Hvala druže pogledaću u da li postoji zaštita performansi
Dodato:
Zdravo kolege hvala vam što pokušavate da mi pomognete ali dao sam pogrešne podatke.Dakle sada sedim pored klavijature i znači ako hoću da zamenim sts 1-4 izbacuje prozor u kome piše FACTORY STYLE PROTECTED znači da je ritam zaštićen on se nalazi u opciji FACTORY tamo gde su fabrički ritmovi ali ovaj ritam nije fabrički.Tamo ga je učitao kada sam ubacivao set.Po mom mišljenju moje pitanje bi trebalo da glasi : KAKO DA ZAMENIM STS1-4 NA FABRIČKIM RITMOVIMA. HVALA I POZDRAV
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od zole (Post 291821)
Hvala druže pogledaću u da li postoji zaštita performansi
Dodato:
Zdravo kolege hvala vam što pokušavate da mi pomognete ali dao sam pogrešne podatke.Dakle sada sedim pored klavijature i znači ako hoću da zamenim sts 1-4 izbacuje prozor u kome piše FACTORY STYLE PROTECTED znači da je ritam zaštićen on se nalazi u opciji FACTORY tamo gde su fabrički ritmovi ali ovaj ritam nije fabrički.Tamo ga je učitao kada sam ubacivao set.Po mom mišljenju moje pitanje bi trebalo da glasi : KAKO DA ZAMENIM STS1-4 NA FABRIČKIM RITMOVIMA. HVALA I POZDRAV

HE HE evo rešio sam problem ako je ritam zaključan u korg pa 600 sledi sledeće korake:GLOBAL/MEDIA I ISKLJUČIŠ FACTORY STYLE AND PAD PROTECT. Sada ideš u opcije za menjanje boja sts1-4 ubacuj šta ti je srcu drago i pusti maštu na volju i samo veselo i pozitivno :p Hvala vam podršci i ĆAO

ffb 12.09.2016 08:05

Ma nek'si ti nadoso😂
Mi ostali malo ponavljamo gradivo da ne zaboravimo😂

zole 24.09.2016 09:25

Citat:

Originalno postovano od stakleni (Post 291814)
Ako se ne varam, navedeni set koji si ti ucitao ima 144mb.

Kada naručuješ set onda moraš čoveku reći koju klavijaturu imaš Korg pa 600,900,3x itd i on ti sredi da to lepo sve stane i bude ok.Radi sve kao podmazano.

Trenutno vrijeme na Forumu 20:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org