YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Pogledajte kako dijete svira !!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2835)

E-L-D-A-R 14.11.2007 13:26

Pogledajte kako dijete svira !!!

Pogledajte kako dijete svira !!!

Nikolas-Mrak --- www.nikolas-mrak.de.vu
You need to upgrade your Flash Player

DjoleBn 14.11.2007 14:09

Mali otkida ;) Svaka cast samo tako :)

cvelepa50 14.11.2007 14:27

WWOOOWWW mali ga cepa 100%nema sta svaka mu cast!samo mozel mi neko reci kako se zove ono kolo sto svira u kraju!??!?
pozdrav svima

krcmar 14.11.2007 14:37

super

Rasturacina!!!!!

Vaxter 14.11.2007 14:59

Mali je sjajan!

Mnooogo matorih ljudi i iskusnih muzichara znam koji ne sviraju ni blizu kao klinac!

Mico23 14.11.2007 15:07

Svaka cast malom opasno svira,znal neko kako se zove trece kolo poredu sto mali svira i cije je to kolo.

dallape 14.11.2007 15:12

Citat:

Originalno postovano od cvelepa50 (Post 20214)
WWOOOWWW mali ga cepa 100%nema sta svaka mu cast!samo mozel mi neko reci kako se zove ono kolo sto svira u kraju!??!?
pozdrav svima

Mali svira odlicno...samo tako...a ovo kolo na kraju znam da svira Slobodan ili Ljubisa Bozinovic, za tacan naziv nisam siguran mislim da se zove vlaska kruna ili vlaska subara.....mozda sam ti malo pomogo
Pozdrav Zoran

dallape 14.11.2007 15:16

Da li neko zna odakle je ovaj mali? jer ima pravi Pozarevacki triler....

blatusan 14.11.2007 15:20

Ahhh mashala! Ovo ce biti FACA NA CIJELOM BALKANU zene buduce! Uhhhh roka mali samo tako!!!!! Da je meni znat:( Samo naprijed!
Pozdrav,Alen!

E-L-D-A-R 14.11.2007 16:35

Evo njegova licna stranica i ja sam slucajno naso..

http://www.nikolas-mrak.de.vu/

dux 14.11.2007 17:00

E mali ga stvarno cepa svaka cast..... sram me je sjesti za sint kad vidim ovo:-) samo naprijed

pozdrav

Roso 14.11.2007 17:09

mali otkiva nije normalno !!!!!!

sto kaze dux trebo bi fino prodat klavijature i bit miran !! hehe

svaka brate cast jos jednom!!!!

samo dalje svem najbolje

cvelepa50 14.11.2007 19:48

Citat:

Originalno postovano od dallape (Post 20222)
Mali svira odlicno...samo tako...a ovo kolo na kraju znam da svira Slobodan ili Ljubisa Bozinovic, za tacan naziv nisam siguran mislim da se zove vlaska kruna ili vlaska subara.....mozda sam ti malo pomogo
Pozdrav Zoran

HVALA KOLEGA!pogledacu malo po internetu dal nedzem nest ^^hehe
pozdrav

vlaxxy 14.11.2007 20:08

Lele,lele,lele...

Prvo hvala Dado14 da je pronasao videoklip ovog velikog talenta.

CUDO NEVIDJENO!!!

Mene je sram da kazem "kolega" Nikolas pa cu reci maestro Nikolas je prekomponovao sva kola
koja je odsvirao iz cuga.Nisam kompetentan da komentarisem (bar ne za Nikolasa) ali sam primetio neverovatnu tehniku i prstored.
Veliko znanje mu je preneo ucitelj ali vidi se da ima puno toga urodjenog.Odlicni vlaski terileri.

Ne mogu se nacuditi celo vece....

BasariStudios 14.11.2007 20:32

Ja samo mogu reci ensto glupo al nemoj da se smijete. A to je:
Znam i siguran da niko od nas ovde i ne zna da svira ovako!
Ja jos nisam video da neko svira ovako opusteno, cisto i bez
greske, ne kazem deca, nego kazem ljudi u rangu TELEVIZIJE.
Prvo nisam mogao verovat, meni je sav dan stid da upalim sint.
Ja mislim da je i suvisno uporedjivat ovog momka sa danasnjih
PROFESIONALACA nekih, mene nikad nije impresirao ni taj KEMIS
ni taj AMZA ni taj MICA ili CORTAN...al ovo...ja bi ovog momaka
slobno staviju iznad sviju njih koje sam nabrojao i ostale sto postoje,
znam glupo je al ne znam ni sam sta da kazem.

DjoleBn 14.11.2007 20:35

Sta reci a ne zaplakati :D

josipv 14.11.2007 20:39

MAli je rastura,skidam kapu,a zamislite sta ce biti za svojih 10-tak god????????????????

MT775 14.11.2007 20:46

i treba da postoje ovakvi virtuozi

ipak treba ova nasa narodna muzika da ostane da neko nastavi da je postuje i svira ma da su je u posljednjih 10 godina iskrivil sa svim disko i hip hop ritmovima pa ubacili zurle i buzukije i turske violine koje nisu sa nasih krajeva ali neka ipak mislim da se sve opet vraca korenima i da harmonika dvojka ritam i truba ostaju vekovima iznad svega neka me neko ispravi ako gresim a sto se tice nikolasa eh da smo svi mi imali u njegovim godinama tehniku i vreme pa da vezbamo po osam sati dnevno i jedemo kellogs za dorucak a ne jaja sudzuku i slaninu kajmak i jogurt pa i po koji burek mozda bi i mi bili virtuozi svi do jednog sa foruma ali tako je sta je tu je ipak mislim talent je jedno a vezbanje drugo svako od nas ima sluh pitanje je u vremenu koliko ga posvetimo svirci...

No.1 14.11.2007 21:09

Kad je stigo ovaj mali da nauci ovo? Mozda je izasao iz mamine...sa pa80 zajedno?? (On da..al kako pa??)

cvelepa50 14.11.2007 21:20

hehe

Citat:

Originalno postovano od Korgovac-800 (Post 20250)
Kad je stigo ovaj mali da nauci ovo? Mozda je izasao iz mamine...sa pa80 zajedno?? (On da..al kako pa??)

hahaha pa mali svira vec 5 godina!a izpocetka je imo ucitelja i to ti je to hahaha

pozdrav za sve kolege

No.1 14.11.2007 21:52

Ja se malo salio svaka cast.Javno priznajem da bolje svira od mene i od mnoge druge.Pozdrav

cvelepa50 14.11.2007 21:58

pa evo druze i ja sam tu negde njegovih godina sviram tri godine i stid me sad da upalim ovaj svoj pa50 i da "sviram".....dabog da neko sad reko da svira bolje da se malo smijemo hahaha

BasariStudios 14.11.2007 22:02

Ne znam al po mom licnom misljenju na forumu jos NIKO ne svira bolje od ovog momka
ama NIKO! Bilo to 15 godisni il 50, bilo amater il pro. Nije samo njegova solaza, vidite
vi kako mu leva ruka radi, vidite dal je uopste pogledao na sint, vidite ga kako je opusten
jos bi mogao mozda da cita knjigu dok svira.

cvelepa50 14.11.2007 22:04

haha nedime i ja to mislim najvise me je cudilo da momak bas negleda na klavijaturu i da svira i levu bez greske!
pozdrav svima

keka 14.11.2007 22:08

Momcina stvarno rastura, zadivljen sam. Kad mu bude 20 godina bit ce vec zvijzda.

Malimuzicar 14.11.2007 23:49

mali Nikolas

Svaka cast za momka stvarno super svira ali zasto nehvata cjele akorde (hocu reci sa tri prsta).Sto Nedim rece ovdje na forumu nema boljeg muzicara bar u ovom pravcu sto je mali odsvirao,ta vlaska kola itd.Hut ab.

Pozdrav
i ucite se sada imate prave casove VIDEO SKOLE

BasariStudios 15.11.2007 00:00

Ne hvata akorde jer nema ih, on sam svira bass odjednom, sto ja ne mogu uraditi
ni sa 16 ruke na sebe, nema akorde kod njega nego svira i bass i solo sve uzivo.

Vaxter 15.11.2007 00:32

@Malimuzicar

Klinac od ritam mashine koristi samo bubnjeve.
Bas svira levom, a solo desnom rukom.
Ovako neshto sam ja svirao dok sam svirao sa bendom, i znam koliko je zajebano...
Ma, mali jednostavno otkida!

Malimuzicar 15.11.2007 00:42

mali Nikolas

Vaxter kako je pocelo ovaj bi forum mogli klinci da preuzmu lose vam se pise starijim muzicarima malo sale. Bio sam na njegovoj stranici vidim da mali svira i harmoniku pa mu lezi sa basom dobro uvjezbao ali je klinac super ovo sto je odsvirao je stvarno fenomenalon neka klinci samo sviraju . Ali ce se naci neki pametnjakovic koji ce poceti da pametuje za maloga neki ljudi nemogu podnijet poraz.

Veliki pozdrav

Vaxter 15.11.2007 00:48

Hehehe...
Na mladjima svet ostaje... ;)
Uvek se nadju pametnjakovici, ali mislim da ovom malom stvarno nema ko shta da zameri!
Smem slobodno da kazem da klinac svira bolje od vecine ljudi ovde.
Ostaje samo da se nagadja shta ce biti za koju godinu...
Neshto mi se chini da ni svi zajedno necemo moci da mu prismrdimo! :)

BasariStudios 15.11.2007 00:52

Ne verujem da se za ovoga moze nati pametnjakovic, na forumu nema jos niko muda
za ovog deteta, pa oni profi sto misle da jesu, tesko da ovde ima toliki pametnjakovic
da sta ovom detetu kaze, izvinite kolege al bolje da nestanemo svi zajedno sa foruma
na jedno 6 meseca i da samo vezbamo, bar da mozemo da mu drzimo akorde ako ne
vise, a terce i solo njemu daleko je to.

crni 15.11.2007 00:58

e ovom dječaku mogu slobodno da kažem MAĐIONIČAR na klavijaturi

Malimuzicar 15.11.2007 01:04

mali Nikolas

Znas kako ona narodna poslovica kaze " KO PRIZNA POLA MU SE OPRASTA ALI TEBI CEMO NEDIME SVE OPROSTITI ZA ISKRENOST "

nele1 15.11.2007 01:43

Citat:

Originalno postovano od Nedim (Post 20272)
Ne verujem da se za ovoga moze nati pametnjakovic, na forumu nema jos niko muda
za ovog deteta, pa oni profi sto misle da jesu, tesko da ovde ima toliki pametnjakovic
da sta ovom detetu kaze, izvinite kolege al bolje da nestanemo svi zajedno sa foruma
na jedno 6 meseca i da samo vezbamo, bar da mozemo da mu drzimo akorde ako ne
vise, a terce i solo njemu daleko je to.

UUUUUUUUUUU BRE NAPUMPASTE OVO DETE KODAJE PROFI, TALENAT JESTE ALI VI NAPISASTE ROMANE TREBA ON JOS MNOGO DA VEZBA DABI DOSAO DO TOGA STO KAZE NEDIM DAJE BOLJI OD MNOGIH PROFESIONALACA
PA ZNAS NEDIME KOLKO IMA VAKVIH U BEOGRADU MNOGO BOLJIH MISLIM
IMA IH NA SVAKOM COSTU TEK BI ONDA TREBAO DA NAVEDES NE 6 MESECI
NEGO 5 GODINA . PA MOJ MALI SIN SVIRA BOLJE OD OVOG TU NAVEDENOG PA GA NISAM NIKAD TU POSTAVIO JER MU TU NIJE MESTO.
DAJE MALI TALENAT JETE ALI TREBA MNOGO JOS DA RADI NA SEBI DA BIH UOPSTE DOSAO DO PROFESIONALCA. A DALI KO ZNA DALI MU VALJA PRSTORED NEKA KAZE, AKO ZNA
PA TOJE SALATA ZIVA MALI PRESKACE 4 pa 3 PRS TO NESME NIKAD DASE SVIRA NI U SNU TAKO A KOLKO VIDEH NJEGA JE UVIO SRDJAN DEMIROVIC KOJ JE DOBAR VLASKI SVIRAC
PA NEMOZE VALJDA DAMI KAZE DA UCENIK MOZE DA BUDE BOLJI OD PROFESORA JEDNO DETE KOJE OBECAVA ALI STOLICA JOS MORA DASE GREJE GODINAMA
A SRDJAN JE JEDAN OD NAJACIH VLASKIH SVIRACA
TOLIKO PA RAZMISLITE STA SAM REKAO

NISTA LOSE ZA MALOG ALI BUDITE REALNI

meko 15.11.2007 02:51

Da Nele i ja sam malo zagledo da mali ne koristi onaj prstic za kojega si nam ti rekao da treba da ga vezbamo.Ali izgleda da mu i nije potreban he he.Moze on i sa tri prsta nas nositi u djepu.Mali rastura vec sada a sta ce biti kasnije samo dragi bog zna.A ja se vec spremam da napravim HARAKIRI na obadvema rukama he he he.
Molio bih da ubuduce ne potavljate ovakve snimke he he.Jednostavno padamo u agoniju i dobijamo komplekse nize vrednosti.Pogotovo ja koji sam nakon dosta godina ponovo poceo sa muzikom.Ma sta da vam kazem.Samo sto nisam jos zaplakao.Smrrrrrzzz.

nele1 15.11.2007 03:11

Ma Legendo

Nisam Ja Reko Da Mali Nezna Ali Ima Puno Sta Treba Dasredi Od Trilera
Pa Do Prstoreda Steta Sto Nije U Beogradu Sigurno Bi Mnogo Brze Napredovao
Ali Doduse Ovde Dosta Se Ljudi Bavi Muzikom Iz Hobija Pa Im Deluje Opasna Svirka
Zato Sam Ja Rekao Ne Da Bih Ponizio Malog
Mali Je Vrstan Talenat Ali Daleko Je Od Najboljeg Kvaliteta Sto Je Nas Kolega
Nedim Naveo
Mislim Dame Razumes
Pozdrav

Marco7 15.11.2007 03:16

Citat:

Originalno postovano od Nedim (Post 20241)
Ja samo mogu reci ensto glupo al nemoj da se smijete. A to je:
Znam i siguran da niko od nas ovde i ne zna da svira ovako!
Ja jos nisam video da neko svira ovako opusteno, cisto i bez
greske, ne kazem deca, nego kazem ljudi u rangu TELEVIZIJE.
Prvo nisam mogao verovat, meni je sav dan stid da upalim sint.
Ja mislim da je i suvisno uporedjivat ovog momka sa danasnjih
PROFESIONALACA nekih, mene nikad nije impresirao ni taj KEMIS
ni taj AMZA ni taj MICA ili CORTAN...al ovo...ja bi ovog momaka
slobno staviju iznad sviju njih koje sam nabrojao i ostale sto postoje,
znam glupo je al ne znam ni sam sta da kazem.

ja sam ubedjen da ti sviras bolje od njega ;)

I jos nesto da ne shvatis pogresno Nedime!!!Mali svira otkida,pozdravljam ali sam ti evc u jednoj temi ja napisao da ja i ti zasviramo malo zajedno ;)

BasariStudios 15.11.2007 05:18

Nele, dam sam najgori amater na svetu ja ipak znam sta je svirka i usi mi dobro rade,
nisam od juce, po mome, ovde na forumu nikoga jos nisam cuo bolje da svira, NIKOGA!
Prstored, sloboda, opustenost, bez greske i skakanja...boli mene on kojim prstoredom
svira...ako hoce i nogama nek svira ja pricam o onome sto cujem.

Marko, u svako doba brale, ja biram sta sviramo i pored toga sto su dosad bile milion
mojih snimaka po netu.

nele1 15.11.2007 05:33

Nemoj Nesto Da Tvrdis Sto Nisi Naslusan
Mozes Da Tvrdis Mozda Za Orjent Svirku
Toje Drugo Podrucje A Ako Zelis Mozda Mene Da Provocirac Toje Nesto Drugo
Ja Se Nelozim Na Te Stvari Vec Poduze Vreme Imas Neke Komentare
Brate Kada Budes Svirao U Televiziji Beograd Kao Ja Onda Mozemo Da Komentarisemo Svirku Necega
Zao Mije Sto Moram Ovako Grubo Da Pisem Ali Brate Sto Je Dosta Dosta Je
Svaka Cast Tvom Studijskom Znanju I Opremi Ali Mislim Da Nisi Merodavan Za
Ovakav Stil Svirke .
Vidi Nijedan Makedonac Osim Saska Nemoze Da Svira Sve Moguce Svirke
Od Dvojke Pa Do Bugarica
A Ako Tvrdis Neko Gradivo Treba Daga I Poznajes
Mislim Dasime Razumeo
Recimo Kad Je Orjent U Pitanju Tacno Znas Od Prilike De Sta Ide Koj Triler
E Ovde U Dvojkama Je Isto
Pozdrav

Zaboravih Da Kazem, To Tije Isto Ko Jedan Iz Sumadije Recimo Gitarista,
On Covek Sumadinac, A Ti Ga Pitas Da Komentarise
Jednog Turskog Violinistu
A Taj Gitarista Nema Predstavu Kako Ta Svirka Treba Da Izgleda
Nit Trileri Niti Skale Niti Harmonije Niti Prstored Jednostavno Nista
Pozdrav

nele1 15.11.2007 06:10

Evo poslusah ovo

i mogu reci da mali je talentovan i dobar za svoje godine,ali vidjeh mnogo bolju decu od njega
mislim da ima los prstomet i da treba da doradi na tome.
E sad neznam sta se tu dize polemika bolan kad ima ovakvih i mnogo boljih deca kolko zelite po celom balkanu

ocena od 1 do 5 za njegovo godiste( 3-) sto je sasvim ok
neka mali vezba bolan bice sta od njega

Trenutno vrijeme na Forumu 21:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org