![]() |
Cd rom na Pa1 x pro
Zna li neko dali ce da mi radi Cd rezac od lap topa ako ga stavim u Pa1 x pro?
|
mislim da bi trebao ,jer su isti.
|
:)
Joj druze ako bude tako treba da te castim pice :) Dobio sam od zeta Dvd rezac za lap top i ako bude radio onda extra ;)
|
DVD-RW neznam dal ide,al DVD/CD-RW znači COMBO drive,bi išao.
|
Evo sad ga postavio DVD Rw multirecorder i sve mi radi,cita mi podatke sa cd,reze,pusta audio fajlove i sve radi kako osim treba osim Mp3 boarda!To je valjda opcija koja se naknadno ubacuje :0Znaci ljudi ne placajte ogromne pare za Korg Cd Rw kad mozete da kupite obicni Rw od lap topa za 60 e i sve radi besprekorno dobro :)
|
CD-RW je jeftiniji od DVD-RW bar ovdje u Zagrebu.
|
Leleleee,kolko si jeftine komponente i cele kofiguracije ima na ebay da je to
cudo jedno...samo treba da ih prebace malo u SRB i da napravimo cudo!!! Bem ga sto nisam na zapad!!!! Posle kazu kao sa autima,sta ne valja daj to baci u YU...oni to uzimaju:<:-P |
Citat:
Ako je tako, odoh i ja sebi to ubaciti ! Hvala |
Ja sam dobio to na poklon
LG DVD writable/CD RW Drive Model Gsa-TION (ALEK105) Cena mu je 70e Verovali ili ne cita mi dvd diskove :)))) Ali je obicni Cd RW sigurno duplo jeftiniji i sigurno ce da vam radi sve kako treba... |
Marko brate.... Natjero si me sa ovom svojom idejom da odem do firme i probam sa ovim koji imam u prodaji...Majku mu njegovu , radi bez problema ... ;) http://www.genelec.ba/cart.php?sta=view&sid=19&cid=9658
|
,,,
Ali druze znas staa je najjace sto cita i Dvd diskove :))))) Polao sam mail u fabriku da im javim novost :D
|
Hahaha...sto te to nema na MSN ?
|
...
Nisam se konektovao,sad cu da se zakacim :)
|
Triton Studio CD-RW
onda bi bilo logicno da moze i na Triton Studio ili ???
|
Ako imas lapo otpilinekog druga samo da ti pozajmi rezac od lap topa probaj ne mozes nsta da izgubis ali ja sam ubedjen da ce to da radi ;)
|
A ko to ugradjuje??
E hajde mi objasnite ko to ugradjuje, mislim ako je moguce na pa1xpro zasto ne bi moglo i na pa1x, jel to ugradjuju ljudi koji prodaju laptop rezace, meni je samo bitno da mogu pustiti muziku i da li se moze ista narezivati? Hajte malo vise o ovoj temi....
|
Mislim da bi moglo i na pa1x,jel softweri su im čini mi se isti.jedino treba otvorit klavijaturu i pogledat kako stojiš sa kablovima.
|
Idem sad da vidim koliko je laptop rezac, i mogu li ga oni ugraditi, Vingula znas li jel neka procedura sa ugradjivanjem, sto se tice softvera, ima li tu nekih smetnji?
|
Jedan kolega je reko da može ić bez problema,al ga on nema na klavijaturi,isto tako i PA1X Pro nema cd tj. dvd na sintu pa ga je Marco7 stavio,procedure neke velike nema,samo trebaš vidit kakav ti je prorez na mjesto gdje ti ide cd (na kučištu klavijature) i kao što rekoh treba vidit dal je i kabal u nutra za CD ili DVD,al mislim da je,pošto je HDD već unutra pa mislim da se cd spaja preko kabla od Hard Diska.Još nisam skroz otvaro svog Korga tako da neznam dal je na taj kabal spojen, al mislim da je.
|
Druze ja sam to sam postavio i to ovim redom!
1. Razvijes dva srafcica koja drze onu plastiku koji ti stoji oko flopy diska 2.ravvijess treci srafcic koji drzi limeni oklop na koji moras da pricvrstis Dc rezac 3Izvadis mlimeni oklop i na njega namontiras Cd rezac i pricvrstis ga sam 2 ili 4 srafcica da bude stabilan u kucistu i to kuciste gurnes u klavijturu do kraja,kad cakne znaci da je ulegao kako treba 4.Kupis dobar skalper da bi mogao da izrezes onu plastiku i onapravis otvor da mogu da izadju vrata od cd roma(samo idi skalperom po ivicama koji su ti oznacene,znaci po onom malom udubljenju 5.Stavis poklopoac preko vac ubacenog cd roma i flpoija 6,Zavijes prvo onaj zasdnji srafcic koji si odvijao da bi prcvrsstio kuciste za cd na klavijaturu 7Zavijes dvaa srafcica koji drze poklopac . Sve ce da ti radi,da cita audio fajlove,semplove,midi fajlove.setove i plus moci ce da rezes podatke na cd Srecno bilo :)))))) |
Ne treba nikakvo kablo samo gurni Cd rom do kraja i on sam nalegne na prikljucak ;)
|
znaci mogu da ubacim sve jedno koj drive?
|
...
Samo da je od lap topa!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org