![]() |
Akordi i Partiture predlog
Zar se nebi moglo u Ovoj temi da se posebno napravi jedan Folder za svakog izvodjaca posebno pa kad trazim akorde npr.od Sabana da mi bude lakse Naci i da je sve na jednom mjestu a ne da moram prelistati 99 strana dok nadjem nesto ili cak ako Imam peh dzaba trazim jer jos nisu ispisani akordi za pojedinu pjesmu.Mislio sam da bi bolje i preglednije bilo kad bi se napisali izvodjaci pa unutra njegove pjesme itd:DAko je predlog bezveze ili glup mogu moderatori odmah izbrisdati bez da se pocne sa daljnim komentarima itd.Poz
|
Odlcan predlog.
|
Predlog uopšte nije loš, samo bi neko morao da se potrudi da to sve sortira.
Nije baš mali posao. Najbitnije, članovi bi posle morali da se pridržavaju takvog uređenja i nove teme otvaraju u pravim podforumima, što se retko ko trudi da radi... Ako se neko od moderatora prihvati da uradi sortiranje, možemo odraditi ovo. |
Evo ja cu da sortiram:DA zasto nebi ovaj Gitar to sortirao svakako on pise te akorde pa nek bude i za to zaduzen ako hoce.Poz
|
Da ali na forumu imamo i opciji search...meni to zavrsava posao...ali nije losa ideja
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Pro |
Obzirom da je gitar em ozbiljan član i ozbiljan čovek em zaista najaktivniji u tom podforumu, javno mu nudim ako je zainteresovan da bude moderator za pomenutu sekciju.
Nevezano za ishod i odluku da li da radimo reorganizaciju sekcije ili ne, bilo bi mi drago da se gitar prihvati ove uloge. Obično ne nudim ljudima ove funkcije javno, ali mislim da se svi možemo složiti da je gitar trenutno najbolji čovek za ovo. :) |
Pa jeste bas to bravo.Pozdrav svima
|
Pravi covek za to, samo ako je voljan :)
|
To bi bilo extra da se uradi, bice organizovanije... A i broj poseta i clanova foruma ce porasti. :)
|
Ljudi, hvala na lepim rečima, voleo bih da radim kao moderator i ne bi mi bilo teško, ali kad sam pogledao unazad ovih 95 stranica, naježio sam se... Trebaće vremena da se sve to sredi. Vaxteru, veliko hvala na ponudi, ako se budeš odlučio za Željkov predlog eto mene, pa ćemo polako da sređujemo to. Pozdrav svima!
|
Pa dobro , moze da se dodeli jos nekom moderator ...takodje nekom ko je aktivan u toj temi i pise te akorde ...islo bi to onda brze :)
|
Mislim da je mozda bolje da ostane ovako,kad neko postavi akorde najnoviji postovi budu na pocetku,i odmah vidim sta je novo postavljeno,a ako ubacite u foldere,morao bih da ulazim u svaki folder da proveravam sta je novo,ne samo ja,nego i moderatori,osim ako folderi sa novim akordima ne budu bili na pocetku stranice. Search mi je dovoljan. Ja sam inace mislio da je gitar vec moderator. :)
|
Ma bice na pocetku cim neko ubaci nove akorde,samo sto ce onda da iskoci Tema iz Akorda i partitura npr.pod imenom Saban Saulic akordi.Isto kao sto i Zeljko Demo snimci i sl.:)
Dodato: Nije Gitar jos moderator ali ce biti ako bog da:) |
Gitar, drago mi je da se prihvataš ove pomalo ne baš zahvalne uloge.
Potrudiću se da do kraja nedelje dodelim privilegije vama trojici novih moderatora. Bićete o svemu obavešteni putem privatnih poruka. Što se ove ideje tiče, izneto je i par dobrih kontraargumenata, tako da dodajem glasanje. Rezultat glasanje gledamo za nekih mesec dana. Mislim da je tako najbolje? |
Pa nema kontra argumenata... Jedino je kolega gore naveo da ce morati nove pesme da trazi (sto i nije neki problem), ali za tim nema potrebe jer kad se automatski postavi nova tema ona je vidljiva prilikom ulaska na forum. I bilo bi extra da i ta Akordi i Partiture sekcija bude vidljiva i neregistrovanim clanovima da se muzicari malo edukuju jer u poslednje vreme sta sam cuo i kakve "ukrase" harmonija nije mi dobro. Valjda ce pomoci ljudima. :)
|
I nesme da bude kontra argumenata jer je Zeljko postavio temu=))=))=))=))
|
Samo da utvrdimo kako ce to da izgleda,pre nego sto glasam,folder akordi,pa folder sa imenom pevaca,pa folder sa imenom pesme,pa tu tekst sa akordima,ako je ovako,onda moze,a ako bude samo folder sa imenom pevaca i tu tekstovi sa akordima,mislim da bi tako bilo nepregledno,pa ako mozete stavite tacan obrazac kako bi to izgledalo,da znam za sta glasam?
|
Forum sa akordima
Podforum za svakog izvođača Tema za svaku pesmu koja i dalje mora da ima naslov u formatu Ime izvođača - Naziv pesme |
Bilo bi dobro ako bi imena izvodjaca mogla biti poslagana abecedno,preglednije je,naravno ako nije komplikacija neka da se tako uradi.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
ako je ovako kao sto kaze Vaxter,onda nemam nista protiv...
|
Biće tu posla... Ja sam jednom pokušao složiti foldere po izvođačima na PCu, nisam do tada bio svestan koliko u stvari izvođača ima.
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Najbolje Naci nekog penzijonera koji ima vremena i nesanicu da on to obavlja bice mu drago da ima cime da se bavi:lol:
|
Bice tu posla,ali ce biti daleko preglednije i lakse za nalazenje akorda.A novim moderatorima zelim srecno i sto krace pakovanje po folderima,hehe.To ce biti tezak posao za vas,ali ce te olaksati drugima.Pozdrav :D
|
Ma sta je Problem?Ako Gitar nema vremena a ja msilim da ce imati.Evo ja cu to srediti ako admin hoce svakako ponekad nemogu da spavam i dosadjujem se tj.za sad sam jos uvijek penzijoner posto neradim a najvjerovatnije i necu vise raditi ako bog da:lol:
|
Odlican predlog @Zeljko, meni je isto palo na pamet ali kao sto kazu tu ima mnogo posla i potrajace..
|
Akordi i Partiture predlog
Vidim da su postali moderatori Gitar i Emir.Zelim vam uspjesan rad kao moderatorima i sve najbolje a posebno me raduje da je Emir takodje jedan od njih,samo pazite kad pregledate moj Profil da slucajno iz zabune ne pritisnete "BAN"dugme a ja bio brav kao i uvijek do sada=))=))=))
Sad tek vidjeh da je i Casper takodje.I njemu sve najbolje un radu zelim.Poz |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org