![]() |
Pochinje banovanje!
Zbog uchestalog krshenja pravilnika doneo sam sledecu odluku!
Pochinje banovanje! Korisnicima koji su registrovani krace od 3 meseca ce jednom biti oproshteno, i bice upozoreni. Starijima sledi privremeni ban, od mesec dana! DOBRO PROCHITAJTE PRAVILNIK I POSHTUJTE GA!!! http://www.yu-midi.com/forum/faq.php Stvarno nisam zeleo da do ovoga dodje, ali posle silnih molbi, opomena i ne znam ni ja chega, ovo je jedino shto je preostalo! Ne zelim da sajt bude ugashen zbog nekolicine koja ne poshtuje pravila! Kao shto sam vec rekao, Google nas je vec nekoliko puta odbio za adsense zbog piratizovanog materijala na sajtu. Nemojte da nas zbog toga kasnije i zatvore! Znam da ljudi imaju najbolje namere i da samo zele da pomognu drugima ostavljajuci ovakve stvari na sajt, ali tako se pomogne samo trenutno, a kada sajt bude ugashen... Shta onda? |
Vidim da sistem opomena ne deluje, tako da se pridruzujem kolegi kreshi sa direktnim banovanjem!
Za svako krshenje pravila sledi ban od nedelju dana! Sledece krshenje podize na mesec, a naredno... Ili godina, ili stalno... Mada, to mu dodje na isto... |
A da nema neko mozda Style Works ali full verziju :):):) Eeeeee, nemoj da se zezate da me banujete :)
|
Ne brini...
Tebe necu banovati... Tebe cu upucati!8-X :lol: |
he he he he,dobra ti je ova :D
Svaka čast! |
Mojne ljudi zajebancije:D Ne bez zeze nemoj te se igrat najbatcemo svi ako se nastavi. A vaxter, buraz sta cemo za radio, to je jedan od najvecih razloga sto nas google odjebe, znas sta mislim!?
|
Znam na shta mislish, ali radio nije razlog, niti moze da bude.
Ti imash sve pesme legalne kod sebe, i niko nemoze da dokaze da nije tako, pogotovo shto tako jeste! :) Sam radio je uredno i legalno registrovan, tako da nema problema! :) |
Ajmo Ovde Sad Nema Zezanja
Dese Zezamo Ok Al Ovde Je Mesto Za Ozbiljne Predloge I Pricu
Ali Posta Marka Znamo Kao Legendu Nema Frke Carko Alene Sta To Seru Oko Radija Pa Zato Ja Vidim Nema Nikako Da Pise On Line Ajde Sve Najbolje Pozdrav Za Sve Kolege |
Ma rokanje ce da bude! Samo da mi je nac vremena od ove svoje malo da ga i pusti bilo bi super! Hajde zemo cujemo se!
Pozdra,Alen! |
Tako i treba samo naprijed pa makar i mene banovali zbog sprdanja sa stw ustvari to i jeste sprdnja od programa najgore sto zbog tog sranja i nedokazni ljudi ovaj sajt moze biti i ugasen ,stvarno o ovom programu je do sad i previse receno i pisano a nema dana da neko nepostavi temu dje da skinem blablabla.najbolje rjesenje bi bilo da se obrise sve sto ima u vezi ovoga programa i da bude jedna tema (opomena)koja ce upadati svima u oci da ovo nije mjesto dje se treba traziti taj program......I naravno obezbjediti nagradu za sve koji budu i dalje ga pominjali BANDERA
|
Dakle, vidite i sami da smo ovaj put ozbiljni!
Nemojte nakon skidanja bana nas pitati zashto ste banovani, vec konachno prochiajte pravilnik, i razmislite shta niste isposhtovali! Josh jednom ponavljam! Ako se nekome neshto ne svidja, moze to i da kaze. Ne mora da znachi da ce predlog biti prihvacen. Ako vam se i dalje ne svidja, nikovas ne tera da dolazite ovde. Mali li je internet? ;) |
Samo cekam kad cete mi lupiti Ban:D
|
Prvo cu ti loopim pljus po guzi, za opomenu... ;)
|
Citat:
By the way dobrodosla, nisam te ni video do sada...VAXTER, jesi jos Dole? |
Nedime dobra ti ova slika sa strane za bananu dusu dala !!!:lol:
|
Aha...
Jbg, oduzilo se... :) |
"Prvo cu ti loopim pljus po guzi, za opomenu... "
Pazi se pilence,Vaxter ozbiljno misli... A ako ne pomogne,mogu i ja rado da pomognem kolegi Vaxteru... |
...
Ja da sam na vasem mestu pustio bi da loop-uje =))
|
Zavisi od parametara, ako se da dobro lupovati, da nema *Pucketanja* ili *Vristanja*.
|
U ovom sluchaju dozvoljavam pucketanje i vrishtanje. ;)
Shtavishe, nemuguce je izbeci ga... ;) |
Pazite da se ne saserete od kvalitet loopova
ha...a i bas ne verujem da ce biti ''vristanja... Yes da je Pile...al nije od juce, zna ona da loopuje garant bolje nego vi. |
Ukidam ti privilegije! :))
|
Huh..sorry :">
|
Alo ! Barabe jedne, u red !
Kud preko reda, sunce vam hebem. Ja je "motam" još od prošlog petka i još nisam dobio nit br. telefona, a vi biste već loopirali samo tako. Neki red se mora znat. Tek kad ja napravim upgrade sistema, tek onda ste vi na redu s loopiranjem i samplovanjem =)) Nego Vaxter, koliko ono ide sistemskih disketa ? Jel dovoljna samo jedna ??? I da li je stvar sigurna od virusa (najgori su oni koji se aktiviraju nakon 9 mjeseci) |
Kreso pazi da te ne provali.
Citat:
|
Ipak izlazim kao pobednica cim sam uspela da vas ubedim da sam pevacica a nisam =)):p
|
ma sta zna dijete sta je 100kg uzme i odnese!!:D
|
Milo moje, nije uopće bitno jel ti umeš da pjevaš ili ne. Bitno je da na "mikrofon" ne falšaš. Osim toga, svi smo mi stari majstori. Naučit čemo te. Jel tako jarani ?
|
Eh sta ti je zensko, na "muskom" forumu. Kao u voznji, cim se pojavi, napravi sranje :):):)
|
T--a--k--o J--e !!!
:)):)):)):)) |
Evo otvaram javni konkurs za one koji su zainteresovani da me malo poduce ,mislim sto se pevanja tice.Bas imam volje da budem pevacica:p
|
Volim Ivanu!!!
|
Ljudi ovo Pilence mene plaši...
ne znam imam li dovoljno umeća za podučavanje... Trebaće mi pomoći sa strane kolega inače sam otišo u đavla... Pilence,jesi li zahtevna što se tiče obuke? |
Alix,ja sam inace jako zahtevna osoba sto se svega tice pa tako i pevanja,znaci moras da das maximum od sebe da bi izvuko maximum od mene.
Moraces da ulozis mnogo sati ne spavanja,zivaca i energije da bi mogao da izdrzis samnom,jer sam ja na pocetku,treba me izvesti na pravi put-ipak zelim da postanem dobra pevacica a ne tek neka pevaljka=)) |
Mnoge neprospavane noci mozemo lako da obezbedimo. ;)
|
Vaxteru...Druže pšravi nam smjene kako god da znaš...
Ja sam pravo nasikiran sada...Mene poštedi i piši čim manje radnog vremena... Ima tu i drugih kolega koji će da pomognu rade volje...Dakle pravi raspored pod hitno... NIsam znao da PILE zna da bude toliko zahtevno...Inače su oni nježne i mirne,ali et ovo je neki fenomen u svetu piladi...;) |
A neeeee,nismo se razumeli.Mene ne moze svako da uci,prvo pravimo audiciju da cujem ja ko kako svira i peva pa onda cu sama da se odlucim ko ce da me poducava,necu neki pocetnici koji ne znaju ton da ubodu da me uce.A kad me naucite onda cu da vam dam sut i odem sa drugim da radim;):D
|
Dok te nauchim svemu shto treba da znash, necesh ti sama pozeleti da odesh da pevash negde drugde... ;)
Ne brini Alixe, bice za tebe posla oko foruma! :)) |
Alo bre ljudi, nemojte da vam podelim crvene kartone, udaljavate se od teme hahahahahahahahaha :):):)
|
E, da!
Vidite li opciju za deljenje kartona? Bar na onim podforumima na kojima ste modovi? Treba da stoje crveni i zuti sa leve strane. Ispod informacija korisnika. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org