![]() |
Skype i webcam
Skype mi je do nedavno radio ok i onda jednostavno ne poznaje webcameru.
Web kamera je neka gigateci. Kameru kompijuter prepozna i ona radi samo je na skypu nema. Ako je neko imao slicnih problema i rijesio neka javi kako da i ja rijesim Pozdrav |
Da nisi mozda išao na chatrulette ili nešto slično??? ;)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
nisam a ni neznam sta je to
|
Šalim se malo.
Probaj da deinstaliras kameru pa je instaliraj ponovo... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
probo i nista ne pomaze a probao sam isto i sa skypom.
|
Ubodi je u drugi USB port da povuče ponovno drivere.
|
Chatroullete - teoretski, servis gdje bi preko webcama i majka trebao upoznavat nove ljude. Prakticno - servis gdje bolesnici pokazuju stojka drugima :D
|
Od kud to znas dell ??? :))
Jesi li posjecivo teoretski ili prakticno :p |
opa,dell ti si to garant gledao.
Probao sam u drugi port i ne radi |
Imao sam takav problem, u stvari rješavao sam ga nekom drugom. Da ne prevodim, napravi ovo
Citat:
|
opet nece
|
|
Citat:
Da se ne gnajviš imaš dvije opcije. Pokušaj s drugom kamerom na svom kompu i probaj svoju kameru na nekom drugom kompu. Ako win vidi i prepoznaje kameru ne znaći da će raditi i s ostalim aplikacijama. |
Otvori Skype; Tools; Option; proveri ,Video seting i audio seting. Na video seting videces koja je tvoja veb kamera i kad to selektujes treba da vidis svoju sliku na malom displeju u uglu ekrana, a za audio seting ako je selektovano kako treba reagovat ce na svaki zvuk,pojave se i nestaju zelene kockice ,indikator da radi i zvukkad to sve imas ,Skype treba da fercera.Poz.
|
uopce nece da prikaze moju kameru na postavkama
|
Ako ne radi samo na "Skype" onda ;Uninstall, Skype; insaliraj najnoviju verziju "Skype", proveri setup, i nema razlog da ne radi.Pozdrav.
|
probao i nece.
Ostaje jedino da je greska u OS-u. |
Jednom sam se prilikom potrošio vremena za pet instalacija OS i nisam riješio problem Skypa s kamerom. Nakon friške instalacije Xp-a je sve radilo kao satić.
|
znači ako ne mogu lako da nađem kvar na autu, zamenim ceo motor i kraj? pa friški xp nema ništa 15min ako imaš ghost image, ali šta posle dok podesiš trista čuda i ubaciš sve programe, zakrpe, i pluginove? kolko će ti onda vremena trebati?
bolje da se namučiš jednom, pa da znaš u čemu je problem nego da ti se nekad desi isto pa da ponovo dižeš nov sistem. Послато са U8815 користећи Тапаток 2 |
Odradi system restore na neki razuman datum prije problema. To radi kao posljednji potez prije rušenja windowsa. Start/run i upiši msconfig. Tamo ćeš naći tipku za system restore ako imaš xp. Na win 7 moraš pod tools i na dno. Sretno. ;)
|
@nikadvisekorg - Prije nego sam predložio frišku instalaciju pokušao sam dati par savjeta kao rješenje. Da li će @maicm napraviti reinstal winsa, tražiti grešku, napraviti restore point ili frišku instalaciju, ostaje na njemu. Da li će onako "usput" reći koji OS ima, o kojoj se kameri radi, što je još poduzeo osim predloženog ... opet je na njemu i na želji da riješi problem.
Tvoja usporedba sa zamjenom motora u automobilu je smješna i potpuno nepotrebna. Ako si već želio pomoći kolegi, trebao si umjesto toga dati neki konkretan savjet. |
Poslije nadogradnje Skype mi se pojavio problem, mogao sam uspostaviti samo zvucni kontakt video poziv ne.
Komp mi je prepoznavao kameru (Windows XP), Skype ne. Pronadji verziju Skype Special Version 6.1.999.130, velicine je cca 29,3 mb. Namijenjena je malo sporijim konfiguracijama. Instalirao sam je kod sebe i kamera ponovo funkcionira. |
Tako je @fly, problemi najčešće nastanu nakon nadogradnje. S obzirom je za Skype Automatic update po defaultu uključen, korisnik niti ne zna kad se Skype nadogradio na noviju verziju.
Ako @maricm riješi problem s ovim downgrade koji predlažeš, neka pogleda postavku automatske nadogradnje i isključi je. |
Desilo mi je se to kad sam update-ovo skype.
Probat cu sutra naći tu verziju pa cu javit sta je se desilo Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Dodato: Uradio sam ovo sto je fly rekao i sad radi.sve je ok Pozdrav Dodato: Iskljucio sam automatic update i sad bi trebao raditi dok komp ne rikne ili kamera |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org