YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Paznja! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25209)

NeX007 23.04.2013 12:44

Paznja!

Ne znam da li sam potrefio u koju sekciju da postavim temu,mada to sada i nije toliko bitno. Hteo sam da vas sve upozorim "na vreme" i da vam kazem sta se desilo ,na moju srecu,a na koleginu zalost.
Naime ,jedan pevac,izvezni "Bogdan Kovacevic" iz Cacka kako se on predstavlja, javio se povodom oglasa za saradnju ,neobavezne svirke,itd itd...Dosao je jedan dan na probu i posle prve probe uzeo stan u mom gradu,platio 2 kirije unapred. Njegova prica je bila kako ima puno kontakata ,poznaje puno ljudi i ima veze na sve strane,ali da trenutno nema klavijaturistu i da hoce da radi. Samo da se napravi neki repeertoar i da se krene u ozbiljnu pricu. Meni je naravno bio odmah sumnjiv ,jer ko jos uzima stan posle prve probe i zasto se javio na oglas ako je poznat i dobar muzicar?! Ja sam ,na svu srecu izbegao saradnju sa njim,ali jedan momak se opekao. Pristao je na saradnju sa njim,dosao kod njega u iznajmljen stan na "probu" ,ostavio instrument (korg pa800,stalak,torba ,kablovi),da bi ga doticni pevac odveo na pice u obliznji kafic. Dok su ispijali pice ,pevac je izasao da obavi telefonski razgovor i naravno nikad se nije vratio...odneo je svu opremu koju je klavijaturista ostavio u njegovom stanu i izgubio se.
Prosto je neverovatno kakvih ljudi ima i na sta su sve spremni. Ako se ovaj momak pojavi slucajno negde kod vas,ili neko slicnog ponasanja i slicne price,izbegavajte ih u sirokom luku.
Vodite racuna kada radite sa nepoznatim ljudima jer mozete proci kao ovaj momak kojem su uzeli sve.

Vux 23.04.2013 12:48

Jel moguce cime se ljudi bave

korgic 23.04.2013 13:12

Katastrofa

acakasper 23.04.2013 13:27

ljudi taj lik je mene zvao pre dva meseca,kao da dodjem u Kraljevo na probu,da ponesem razglas i klavijaturu,ima posla ali nema klavijaturistu,poznaje estradu,itd...Bio mi je sumljiv pa na srecu nisam prihvatio saradnju.Zvao me jos nekoliko puta ali se nisam javljao.

milosljubic 23.04.2013 13:27

Znaci strasno....
Dodato:
Znaci strasno....Hvala na obavestenju...

aleksandar031 23.04.2013 14:12

Taj kolega ti je mnogo dobro uradio kad je ostavio svoju opremu kod coveka kog nije video u zivotu. Danas je vreme kad ne verujes poznanicima a kamoli potpunim neznancima

smuchac 23.04.2013 14:12

Ne treba ga zaobilaziti nego kad nazove, lijepo ga se "sasluša", dogovori se termin, pripremi se policijska sačekuša i krenu probe. Kasnije kad se opusti i kada on bude mislio da je još nekog za*ebo, dođe policija pa mu sveže ruke pa neka svira klavijaturu s lisičinama. Onda ga se izmasira pa se vrati tom momku a i ostalim oštećenima ukradeno a njega se propisno kazni. Tako bih ja napravio ako treba i bez policije, ima načina...

nesaband 23.04.2013 14:16

dolijace taj uskoro,nije on neki profi lopov,vise je prevarant ali bice problem da se nadje oprema i vrati coveku.

zeljko 23.04.2013 14:22

Sta mislis dodjes tako kod nepoznatog pjevaca u njegov iznajmljeni stan a on zatvori vrata i zakljuca kad si usao,kljuc proguta i kaze ti skidaj gace:lol:Cuti dobro je prosao klavijaturu ce namiriti nekako ponovo...Treba se paziti skim se ima posla pogotovu sa nepoznatima...Pozz

NeX007 23.04.2013 14:37

i ja se iskreno nadam da ce dolijati i da ce taj momak pronaci instrument.On je boravio u tom stanu dobrih mesec dana dok nije nasao pravu zrtvu. A taj momak koji je prevaren verovatno nije bio u situaciji da bira i da razmislja o tome ko je i sta je taj pevac ,jer znate i sami koliko je danas tesko,nema se para,mora nesto da se radi.
ima cak i snimke svoje na YouTube taj prevarant. Mozda ga je neko od vas i video nekad.

nesaband 23.04.2013 14:42

postavi link pa ce ga mozda neko i prepoznati.

zeljko 23.04.2013 14:43

Mene cudi da neko iznajmi stan i da taj ko mu je izdao stan nista ne zna o njemu...Pa zar nije taj tvoj kolega pitao gazdu stana o kome se radi?

Pa bas zbog Toga sto je takvo vrijeme doslo se i sve vise i vise desavaju prevare itd.Zato sam se malo i nasalio u predhodnom postu.Kad pogledam u novinama ili TV-u sta se sve desava u zadnjim godinama,na svasta moze covijek da naleti.
Najbolje uvijek naoruzan biti heheh

NeX007 23.04.2013 14:54

https://www.youtube.com/watch?v=BfZB7KXpOiM

to je taj!

i sama svirka mu je prevara...

zeljko 23.04.2013 15:06

Ma obrace on bostan uskoro:lol:Nije ni svjestan kako ce nasjest jednom i to brzo i biti lisen slobode,pa ako mu se isplati nek samo nastavi..Pozz

makl 23.04.2013 15:58

hehe sreca sto tebi nije nesto maznuo, ali ima toga i vise nego sto ljudi misle, ovdje u Zg covjeku pred nekoliko god maznuli na svirci guerrini superior 2, 70 i neko godiste...zato pazite s kim i sta radite...

momo 23.04.2013 19:31

Ja bi rekao da neke veze ima ime Goran Tošek,jer su svi snimci na you tube njegovi pod tim imenom...

zeljko 23.04.2013 20:56

Neko ce jednom njime omest plocice u kafani gdje gostuje:lol:

harepa50 23.04.2013 22:16

Kako samo profesionalno odmiče mikrofon dok ide u crescendo (postepeno glasnije) sa pjevanjem...Strašno. Ko što kaže smuchac, s policijom, a može i bez policije...al..meni je ipak draži ovaj drugi način.

EmirTotic 24.04.2013 00:07

Strasno! Svega ima... Nadam se da ce kolega naci instrument i opremu, ovo je stvarno jad. Pakujte opremu posle svirke, nemojte da vam bude mucno i tesko. Nemojte je ostavljati dugo bez nadzora, pamet u glavu, svakavih ljudi ima.

kabi 24.04.2013 12:53

pa ovo je strasno,,treba pisati na svaki njegov klip da je prevarant i cime se bavi da ljudi znaju!

Probacu ja nesto ako moze hehe,,

napisao sam kako stupiti kontkat sa njim, treba mi za svirku?

nikad se nezna, mozda ce da upali kec ;)

neutral 24.04.2013 13:06

Pojavio se danas oglas na KupujemProdajem gde se prodaje Korg Pa 800 sa stalkom, torbom... itd. Clan se danas registrovao i pise da je iz Kraljeva. Mozda je to ta klava???

NeX007 24.04.2013 13:53

Ko zna... ceo slucaj je prijavljen policiji i oni ce pokusati da mu udju u trag. Iskreno se nadam da ce biti uhvacen pre nego sto jos nekog osteti.

zeljko 24.04.2013 18:08

Mogu zamislist sta bih mu drug Nesa uradio kad bih mu ukrao njegov Roland BK 5,da ga uhvati:lol:

neutral 24.04.2013 18:16

Ma ko ce da krade Rolanda ;)

mirandess 24.04.2013 22:48

Citat:

Originalno postovano od NeX007 (Post 242067)
https://www.youtube.com/watch?v=BfZB7KXpOiM

to je taj!

i sama svirka mu je prevara...

AHhahahahahaha ali pazi na 3:17 kako prekopcava mikrofon ono ko fole na bezicni a pjesma se sama "od sebe" pjeva XD hahahahahaahha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bruke ove majko mila!:lol::lol::lol::lol:

dekipa 24.04.2013 23:14

Drugari, evo da se ja nadovezem na ovu temu, ja neznam da li je ovo od pre neki dan da je ovaj to uradio.Mene je proslog meseca, tacnije 12.03 zavrnuo, prodao mi je pa 800 i dosla mi je policija posle 5 dana i rekla mi je da je ukradjena klavijatura i uzeli mi je.E sada ova prica se poklapa, posto je on tako i odradio kolegu iz Pozege koji je odneo kod njega opremu i mene zvao da mi proda, posto sam ja postavio oglas na kupujem prodajem da trazim pa 800 da kupim.Otisao sam u Cacak, na klavijaturi serijski broj, nista nije odlepljeno, dao mi je fotokopiju licne karte sa urednim pecatom iz mup-a Beograd i potpisom, znaci original pecat, nije fotokopija.Napisali smo ugovor, potpisali i oj drug kao svedok...
Ali eto i jos jedna informacija, nije on samo mene odradio, prosle godine je zavrnuo cetiri muzicara, dvojicu iz Cacka, jadna od njih je izvesni Dragan Kengur, cuo sam se sa covekom, nekog momka iz Kragujevca i nekog decka e sada dal je iz Panceva ili Pozarevca, nisam siguran.To mi je ispricao Dragan iz Cacka, od svih je uzeo, tj iznajmio ozvucenje i to isto prodao ... Sada u mom slucaju, tu je toliko da kazem nebuloze...mene su nasli kao satra upisao mi neko registarski broj tablica, to je policijska prica.Pa ljudi moji, ako mi verujete ja do tada nisam znao koji je moj registarski broj automobila, pa jos ce neko nekom da upisuje registarske brojeve...Dalje necu da pisem, posto kao sto sam i napisao gore ako me policija ne opravi i pravosudje, niko nece...Rekli su mi da jedino tuzbom mogu da vratim pare ali on nema odakle da da, a nesto i ne mogu da napisem, neke policijske nebuloze...I jos jedna interesantna stvar, a i jos dve, on je za dva ista dela dobio dve uslovne kazne, igrom slucaja ja sam radio u jednoj drzavnoj instituciji 12 godina i ne bi tako trebalo da ide, kada prvi put napravis delo, moze da ode na uslovno, stim sto te osteceni privatno tuzi a drzava te ganja po sluzbenoj duznosti i ti dobijes uslovno, ali!!!! Kako on moze dobiti dve uslovne za isto krivicno delo, pa valjda kada ponovi isto krivicno delo nema drugi put uslovno, a i tuzioc u Cacku se izjasnio za tesku kradju, mene nige nije spomenuo za prevaru, a kradja i ne moze da bude zato sto je taj kolega odneo kod njega u stan, nije ovaj skocio preko prozora i ukrao mi opremu, znaci po tome je da je i on prevaren i ja...Dosta je vise, da ne otvaram staru ranu, ali ovo cisto da vam napisem braco, ako i nedaj Boze dodjete u toj situacije nemojte mnogo da se oslonite na pravdu...dalje necu da jem goM.a, ovo sa meko M sto kazu Leskovcani

zeljko 24.04.2013 23:25

Citat:

Originalno postovano od mirandess (Post 242180)
AHhahahahahaha ali pazi na 3:17 kako prekopcava mikrofon ono ko fole na bezicni a pjesma se sama "od sebe" pjeva XD hahahahahaahha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bruke ove majko mila!:lol::lol::lol::lol:

I to ono hladno:lol:Ali ima covjek oko kad su rijec zenske..Vidio kako se mala topi dok pjeva i pridje joj,samo njoj da pjeva:)Nije samo prevarant muzicar vec i zenskaros izgleda i ovo bih mogla biti jedna dobra informacija za policiju,da je zenskaros:lol:

dekipa 24.04.2013 23:36

I jos ovo da napisem, ako je ovo slucaj od pre mesec dana kada je uzeo od decka iz Pozege, onda je klavijatura i oprema vracena kolegi a ako je ovo nesto novo, e pa onda neznam gde se krio svo ovo vreme, posto je na poternici od 19.03.
Neznam sta da kazem samo da vas pozdrav i sve najbolje!

harepa50 25.04.2013 17:03

Tom samo batine mogu pomoći da se dohaviza! Ako budete imali kakvu informaciju da se odlučio prebacit malo na Sarajevo ili neko mjesto bliže Sarajevu, molim Vas da mi javite, da ga ja navučem, ovdje se neće baš dobro provesti.

aleksandar031 22.05.2013 12:55

U Kg-u se pojavio pevac koji se predstavlja kao Bogdan Kovacevic, navodno nedavno dosao iz UK-a. Prica kako ima brdo kontakata, ozbiljne svirke i treba mu klavijaturista. Bio je jako uporan da kolega ide s njim u Cacak na snimanje neke tv emidije, nudio 10000 po snimanju. Strasno se protivio da kolega krene svojim autom ili da neko krene sa njima. Po forumima ga vec ima, znaju ga kao prevaranta koji krade instrumente. Na yt-u: Boki esta locas. Cisto da neko ne nasedne.

Tekst je kopiran sa facebook-a , inace coveku iz Kragujevca je nestao Pa3x i PM 3.

ЂолеПФК 22.05.2013 14:25

Zar nam je toliko nesposobna država da ne mogu da uhvate ovakvog majmuna? U zatvor i ne puštati bar 10 godina.

svirko 22.05.2013 14:38

Ma ko zna...možda su i organi sa njim u nekom dosluhu....:mad:

harepa50 28.05.2013 00:22

1 Privitaka
Na facebook-u postoji profil "Krađa muzičkih instrumenata" u cilju da bi što više ljudi saznalo za ovog Bogdana i za bilo koje druge koji se bave ovakvim krađama. Posljednji status koji je napisan:

"Izgleda da nije jedini ili ima pomoćnike,u svakom slučaju se pojavio još 1 prevarant sa privremenim boravkom u Kragujevcu koji je iznajmio mikrofon od mog drugara, ostavio sve podatke iz lične karte kao i broj telefona i naravno zapalio. Zove se Miloš Sofronijević iz Kosovske Mitrovice je,evo fotografija pa ako neko nešto zna o njemu neka mi javi u inbox ili neka napiše ovde. Čujem sad da je o'ladio neke ljude iz Kraljeva za miksetu."

tranzit 28.05.2013 00:30

Citat:

Originalno postovano od harepa50 (Post 244036)
Na facebook-u postoji profil "Krađa muzičkih instrumenata" u cilju da bi što više ljudi saznalo za ovog Bogdana...

Kakva kotradiktornost, covjek se zove Bogdan... strasno i za oca ili kuma koj mu je dao to ime.

zeljko 28.05.2013 01:41

Al ima dobru vratinu za konopca=))=))=))

sinisa 29.12.2015 13:18

Tema jeste malo starija ali mene je danas kontaktirao ovaj covek...

https://www.facebook.com/bogdan.kovacevic.1?fref=ts

Sa pricom da hoce ozbiljno da radi,da je iz Novog Sada ,iako na profilu pise Nisa.
Isto kako poznaje gomilu ljudi,da hoce da snimi neku pesmu itd.. da je prosao sa pet stolica u zvedama sad ne znam dali pinkovim ili granda ali da je posle toga imao saobrcajku pa se nije vise pojavljivao. Medjutim pod tim imenom nisam nasao na youtube ni jednog takmicara.
Fb profil sam pronaso pomocu broja telefona...

Belmo 29.12.2015 14:33

A sinisa postavis mu par pitanja, procesljaj temu i lako ces znati - onda ako si voljan ukljuci i policiju.

Trenutno vrijeme na Forumu 04:13

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org