![]() |
Creative Labs Sound Blaster live!5.1
LJudi hitno mi trebaju driveri za moju zvučnu negdje prije kupio sam polovnu od kolege on nije koristio pa mi je prodao za nesta malo para nema veze jeko je dobra zvucna kud i kamo kvalitetnija od ove sada sto imam neka Manli samo da ima zvuka hehe!!!
Trazio sam po netu i nasao sam neke drivere kada sam htjeo instalirati driveri nevaljaju nisu za taj model čudno.... HITNO!!!!!pomoziteee ako netko ima takvu neka mi posalje na mail ili najbolje ako moze staviti na download.... zahvaljujem unaprijed!!!! |
Samo mi reci za koji Windows trebaš?
|
trebam za XP...
ima jedna caka na zvucnoj pise MODEL:SB0100 kolega uzet cu tvoj msn pa cemo se cuti... |
http://kxproject.lugosoft.com/
Univerzalni driver za sve creative kartice! :) Ne samo shto radi na svim kartama, nego i povecava performanse karte! Ponasha se kao ASIO driver, smanjuje latenciju, dodaje mogucnost rewireinga same karte, i josh mnogo stvari... Topla preporuka... :D |
ljudi o kojoj je kartici rijec......moze li se sluzit za snimanje....i stvara li sum ako vec neko zna nek odgovori...hvala..
|
A mozes i na ovaj nacin.. Ima program Everest se zove, kad njega instaliras i otvoris on ti daje sve podatke o racunalu, znaci sve u detalje i tu imas i stranice sa kojih mozes da skidas drivere za uređaje..
|
@mr_eko
Ja sam koristio. Sasvim fino snima. Imam je, i zadovoljan sam. Vishe nego dobra za kucnu upotrebu! |
Citat:
Ja sam vec bio odustao od ubacivanja ove karte u racunar,ali kad sam ovo video,reko ajde da probam,i radi!!!B-) Hvala!!!! P.S. Nisam zaboravio;) |
naravno da ce sve bit ok kad je to vaxter napisao..ali imam problem...da li mogu ove izlaze koristiti kao obicne a ne za onaj sistem....
|
Puche mi net, pa nisam video shta si dalje pitao na MSN-u.
Moguce je! Mozesh da podesish da ti kartica radi u quadraphonic modu. Tada imash 2 stereo izlaza, npr. Sa kx driverom moze da se uradi rewire kartice, tako da je moguce svaki izlaz namestiti da radi kao obichan stereo. Problem je shto ti ne mogu reci napamet, a komp na kome imam tu karticu necu skoro videti... |
Ajde molim te napisi kako to radi tj. kako da prespojim!!!!:D
|
Uh...
Nemam kod sebe ni jedan komp sa Creative-om. Samo dok dodjem do tog kompa, pa cu vam snimiti moja podeshavanja kartice! Ne znam ni da li je komp ispravan. Neshto mi je burazer pomenuo da mu ne radi kako treba. Ko zna shta mi je bolid napravio tamo... :)) |
dodje li iko do ovog rjesenja...imam jos jedan problem...sum......isto kao da ima neka masa pa da pravi kao sum....mislio sam da je do kablova pa sam bezze dao 20eur za kablove....pa neznam.....kad se snima treba li ovaj line in malo smanjiti..ili kako to vec radite...hvela,......vaxter pomozi...
|
Rekoh ti...
Taj shum, koji sam ja chuo, je standardni shum koji prave svi elektronski uredjaji... :) Bez pretpojachala ne vredi snimati... :) Mislim da bi ovo Nedim trebalo najbolje da zna... ;) |
znali iko kako cu u biosu iskljucit integrisanu zvucnu.....hvlala
|
Zavisi od verzije BIOS-a.
Uglavnom je negde pod podeshavanjima za PCI ili integrated peripherals. Trebalo bi da bude stavka Onboard Sound card, AC97 Sound Controler ili tako nekako. Stavish ga na disabled, i to je to... |
hvala ti prijatelju
|
zna li neko objasnit kako cu da ove ostale izlaze od 5.1 sistema prebaciti da mi budu obicni izlazi stereo......
|
Ako stavish karticu da radi u Quadraphonic rezimu, 2 izlaza ce zasigurno biti obichni stereo izlazi, tj front i rear od 5.1 ce postati 2x po obichan stereo.
To je ako koristish standardni driver, ili podeshavanja napravish u podeshavanjima zvuchne u control panelu. Sa kX Driverom mozesh da napravish rewire cele zvuchne, ali za to morash malo vishe da znash kako ona sama funkvionishe... To ti ne mogu reci napamet, a nemam kod sebe komp sa creative-om, kao shto vec rekoh... |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org