![]() |
Namrgodjen - Demo snimci
Zezanje
<embed src="http://www.*******.com/embed/1804290798/d3632154" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Ovo je super odsvirano profesionalno , al si mogo malo pojacati bas kontru koju isto tako odlicno sviras od mene 10+
|
Bas je harmonikaski a kontra je viola, jeste malo tisa jbg ovo je cista zajebancija nije snimano sa namerom da da se pazi na sve, cak sta vise nedostaje bas bubanj, dobos itd. Hvala kolega, bice jos tih "popodnevnih snimaka" cim sledeci put budem vezbao
|
iiiiii kako je ovo smekerski,bravo,ima mnogo duse...
|
Namrgodjeni ovo je po meni odlicno.
|
Extra zvuci!!! :)
|
Odlicno zvuci ovo !!!
Svaka cast ;) |
Hvala.
|
Ja ne mogu da pokrenem snimak,postavi na neki drugi pa da slusamo iskomentarisemo,vidim da su komentari pozitivni.
|
Ne znam sta se desava kolega, evo pokusacu na neko drugo mesto...
|
1 Privitaka
Valjda ce sada da radi...
|
Odlicno druze jesi klavirac,mislim dasi 100% klavirac.
Sve je super samo malo osvetli snimak sa eq. |
Dobro si pogodio, parketar sam :) sta da dodam na ekvilajzeru?
|
visoke samo dodaj i bice mnogo lepse.
|
Lepo sviras,imas dobru tehniku,snimak je los,ne znam kako si snimao ali je bas los.Imas isuvise efekta na harmonici pa ton lebdi.Smiri malo snimak,skini taj diley,osecam se ko u nekom satoru gde sve puca od eha.
|
Moram da dodam da sam na lepiju slusao snimak bez sluski preslusacu danas detaljnije,ali sve u svemu mise dopalo.
|
Snimak jeste los iz razloga sto sam snimao direktno iz klavijature u komp koji ima ocajnu konfiguraciju, nema zvucnu kartu itd pa je sa razlogom tako ispalo da imam studio bilo bi drugacije. Nesto, na harmonici nema trunke eha...
|
Meni se svidja, snimak nije toliko bitan, bitno je da se odlično čuje šta je "umetnik hteo da kaže"!!
|
Ajde ti meni druze malo samo harmonike odsviraj bez icega drugog posto ti ide od ruke,veliki pozdrav.
|
Citat:
U svakom slucaju cuje se da si odlican svirac i to je sasvim dovoljno za mene da steknem utisak da si dobro muzicki potkovan. |
Sad videh ima hala samo na harmonici i previse, smanjicu. Snimao sam prvo prvu harmoniku pa tercu pa onda bas i kontru pa dodao malo tepiha i onda se malo zezao sa bubnjem...ma ovo je cisto iz dosade bilo i nema veze sa profesionalnoscu...klavijatura je korg tr61. Snimicu ovih dana jos nesto kad nadjem vremena i ne znam koji program da instaliram da bi kvalitet snimka bio bolji?
|
U kom programu si ovo nasnimavao?Ja bih ti predlozio da instaliras neku soundforge.
Dodato: Na kraju krajeva ovo je samo demo stranica i ne treba da se opterecujes puno.Nekad dodje lep komentar nekad los,najvaznije je da verujes u sebe i da znas koliko vredis.;) |
Snimak je super ,svirka pogotovo ...
Nesa je u pravu . ovo su demo snimci ,i nije nuzno da budu savršeni ,iz bilo kojeg razloga . Ako je namrgodjeni htio prezentirati sebe kao instrumentalistu,uspio je . Nije bitan neki savršeni odnos efekata,instrumenata ... E sad ,trebalo bi prihvatiti i prokomentirati svaki ,i dobar i loš komentar ... |
Takvi su mi uslovi kod kuce tako da svaki snimak ubuduce koji budem izbacio ne verujem da ce biti boljeg kvaliteta :) Naravno da se ne opterecujem i prihvatam svaki komentar, sto ne vazi za pojedine kolege cije snimke vise necu ni komentarisati :) Neso, ovo sam snimao u cubase.
|
Pazi,ako si ovo snimao i Cubasu onda ti je sistem sasvim solidan,jer ne cujem da na snimku ima latencije,verovatno imas problem sto ti ili klavijatura nije dobro podesena ili si nesto u Cubesu pogresio.Mora da mozes da napravis kvalitetniji snimak.
|
Ma Neso kada se snima na internoj smrdusi od karte on snimi kolko toko ok,ali kad zelis da stavis eq on stavi 1kg suma.Hahahaha nazalost je tako dok neuzme neku kolko tolko solidnu kartu od oko 200e nema lepog snimka.Veliki pozdrav.
|
Nele moja eksterna muzicka karta kosta 25 eura(doduse u thomanu) a ne mulja.
|
Ma ima karti na kilo za ovakve snike primer demo snimaka bitno je da nema suma e sad za toliko malo para neznam ,ja znam da ima dase ugrade recimo emu za recimo 100e ,e sad za manje od 100 stvarno ne znamm.
|
Super druze,postavi jos nesto I ne obaziri se na ''neverne tome''.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
@namrgodjen
Cujem i nista ne cujem. Sve ostalo sem harmonike je gurnuto u pozadinu i to ekstremno. Pored toga, snimak je mono, sto znaci da je sve natrpano u sredinu i bukvalno davi jedno drugo. Imas previse delaya na harmonici, pa to dodatno muti snimak. Kompletan aranzman je vrlo taman i veoma tih. Pored svega ovoga, cini se da raspolazes dobrom tehnikom sviranja, mada i ovo kazem sa izvjesnom distancom jer jednostavno na snimku ne cujem detalje koje bih trebao da cujem. Ako taj projekat Cubasea jos stoji, popravi miks i to znatno, digni bubanj, bas moze da ostane tu gdje je, poredjaj instrumente po panorami i smanji taj delay na harmonici jer ti sasvim dobro sviras da bi morao da krijes tu harmoniku iza delaya. Na kraju, eksportuj miks kao stereo file (wav ili mp3) i onda ga postavi ponovo da cujemo. Steta bi bila da ne odradis miks kako treba jer sama svirka je vrlo interesantna. Ukoiliko ne znas ili ne mozes da odradis bolje, podigni taj Cubase projekat na neki server i posalji mi link na PP. Ukrascu malo vremena i odradicu miks, tekj da cujes i sam, da to moze biti veoma dobar snimak. |
Ja bih ipak da cujem neki snimak uzivo,ovako posto si nasnimavao sve ne mogu da sudim o tvojim svirackim sposobnostima.Predhodne postove koje sam pisao je bilo pre nego sto si nam rekao da si sve nasnimavao.Verujem da si kvalitetan muzicar ali posto si sam rekao da ne volis midi fajlove ovaj nacin na koji si snimio tvoj demo je jako slican izradi fajla.
|
Vidim ja da će biti "veselo" kad se namrgođeni vrati...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
... pa kad se namrgodi.
|
Evo mene. Prvo, to sto mi je ovakav nick ne mora da znaci da sam takav, naprotiv, jako sam miroljubiv decko :)
Tranzit, projekat iz cubesa ne mogu da ti posaljem jer ga vise nemam to je radjeno prosle godine jos izbrisao sam ga imam samo audio format koji i ti mozes da skines isto...pre mesec dana sam radio reinstalaciju sistema tako da upravo sada instaliram sf pa cu pokusati kasnije nesto da snimim. Velika je razlika kad neko pusti midi fajl (citaj, tudji) i kad neko snimi matricu (citaj, samostalno). E sad vi se ocigledno pravite ludi tako da ne vredi vise o tome raspravljati, znam ja da se ovaj forum zove Yu - midi, al to ne znaci da treba da se pustaju midi fajlovi ahahaha (malo sale nije na odmet). Neso, sad me zabrinjavas? Nije valjda da si pomislio da sam u trenutku, tj odjednom mogao da odsviram i bas kontru, prvu harmoniku, zatim tercu, tepih i elemente bubnja??? :))) Pa naravno da cu to da nasnimim, jer nemam 5 pari ruku...videcu kasnije u toku dana da postavim jos neki snimak, napominjem da nisam neki majstor sto se tice snimaka i verovatno ce biti loseg kvaliteta al ne prezentiram umece snimanja vec umece sviranja :) |
Citat:
Dodato: Malo sam obradio tvoj snimak, onoliko koliko je uopste bilo moguce, da se jasnije cuje sta i kako sviras. http://picosong.com/RYVX |
@namrgodjen,sad sam cuo snimak dosta bolje i ako si sve otsvirao iz prve ja ti skidam kapu.Naravno traku po traku.
Ja ipak mislim da je ovde ipak bilo ponesto sto je lepljeno,nisam bas siguran da neko moze da bude ovako precizan pa da sve odsvira iz prve.Nadam se da me razumes sta te pitam.Da li si lepio deo po deo na nekim mestima i dosnimavao neka mesta koja su bila lose odsvirana ili je sve ovo odsvirano iz prve?To me jako interesuje,ne da bih te omalovazio vec zbog drugih stvari. |
Jedino problem na ovome snimku je sto je odsvirano bez greške ;)
Ovaj zadnji snimak.tranzitov.steta što je kratak... Slatka svirka,fin zvuk. Odmor za uši i mozak na kraju radnog tjedna ... |
Jos da je boca vina i malo prsute... :lol::lol::lol::lol:
|
Pa naravno da sam odsvirao sve iz prve, normalno u vise traka, objasnio sam milion puta do sada. Romario, sto je problem odsvirati nesto bez greske?? Sve se da navezbati. Tranzit, hvala sto si mi prosvetlio snimak bolje se cuje dosta, rekoh vec da nisam neki majstor sto se tice snimka. Sad cu izbaciti jos jedan snimak.
|
Ma da ;)
idem sada na domjenak u sa firmom ,pa će biti mlade jagnjetine na stolu . Malo ću i svirati aranžer . Zadnja svirka sa aranžerom mi je bilo davno ... Uvijek mi nalete na brzaka te svirke,i onda tri dana tražim ritmove, nesto slažem ...Samo me boli glava od toga . Jako je malo odlično isprogramiranih aranžera,jako malo . (Pre)velik je to posao,trud... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org