![]() |
StariGradFest - Svi na glasanje!
Dragi moj,
Naš drug Marko Gredić, poznatiji na forumu pod pseudonimom Marco7, učestvuje na festivalu Stari Grad. Zamolio bih vas sve da mu pomognete, i glasate za njega. :) Dakle, na strani http://www.starigradfest.rs glasajte za: Marko Gredic (SRB) - Zauvek sam . Glasanje traje još jedan dan, tako da požurite! Pesmu preslušajte na http://www.starigradfest.rs/index.php?akcija=pesme Pesma pod rednim brojem 9. |
Hvala brate :)
|
glasao... Pesma je prava, laganica, bas ugodna za slusanje. Reci mi Marko, jel to autorski rad ili?
|
-Da ovo je poznat festival na prostorima ExYu i ima medjunarodni karakter a odrzava se od 2005. godine i izmedju ostalih moze se i videti tamo na spisku da se kao autori pojavljuju Bane Opacic,Ogi Radivojevic,Sone Osvajaci,Eldin Huseinbegovic i ostala poznata imena u svetu muzike i muzickog stvarlastva!Prosao sam u finalno vece u prvih 16 kompozicija posle klasiranja mnogo prijavljenih i polazem nade u pesmu jbg :)
-Sto se tice ove moje pesme,osim bubnja sve su snimani zivi instrumenti i ovako izgleda spisak ljudi koji su ucestvovali u projektu Tekst - Branka Banovic Muzika - Marko Gredic Bass - Nenad Stankovic Nesko Guitars - Mr Trepko, Pera Trumpetas Back vocal - Ivana Bozovic Programing,keyboards - Ivan Lekic Produkcija - Studio Ton Scenski nastup nisam pripremao jer se pesma zove Zauvek sam pa cu se pojaviti sam na sceni sa gitarom :) Bice direktan prenos preko satelita i interneta putem Tv Hayat,RTV za koje znam sigurno a za ostale cu vam javiti pre festivala :) Hvala jos jednom :) |
Imenjace,glasao!Pa, za sada dobto stojis!!!;)Samo napred!!!
|
Ne bi bilo loše malo ovo podeliti po facebooku...
|
Super stvar glasao ;)
|
@Marco7
Svaka cast kolega, samo napred, glasao sam. Pozdrav |
Marko, samo napred, glasao sam i mislim da je pesma jako dobra.
|
glasano druze sretno
|
glasao :D svaka čast
|
Super, imaš i moj glas.
|
I moj glas.Napred samo.
|
i ja sam takodje glasao,sve najbolje marko
|
Glasao.. Sve najbolje Marko :)
|
Dajte ljudi share na fb malo...
Ae svi na fb statuse: Glasajte za Marka Gredića http://www.starigradfest.rs |
plus ...
|
Dobio si tridesetak glasova s moje strane, to jest od ljudi koje sam kontaktirao i zamolio da glasaju.
|
Ja pojurio po tviteru.
Nova tura sutra. |
Razmisljam nesto, kad bi bar polovina nasih clanova glasala, Marko bi garant pobjedio i to ubjedljivo... ama smo izgleda lijeni da pritisnemo dvije-tri taste. Mozda bi bilo dobro da ti Vaxter priprijetis, ko ne glasa van sa foruma... da vidis onda glasova...hahahaha.
|
Mislim da je najgore što niko ne prati forum.
Moramo da stavimo obaveštenje na download... |
Koja je to bratija, sunce ti kalajisano. Znaci forum nista al' do downloada ne mozes ni da pridjes kolika je guzva. Sve to treba napolje po kratkom postupku.
|
Glasao
|
Ljudi ostaje mi samo jos jednom svima da se zahvalim od srca ;) Hvalaaaaaa :)
|
To je valjda najmanje sto moze da se uradi za dobrog pjevaca i dobrog momka.
|
Odradjeno:)A mogu reci i jesi najbolji medju njima...Meni se jako svidja i izvodjenje Marka,a i sam snimak i mix je bolji od vecine ovih sto se takmice...Prema tome drzim ti palceve i puno srece zelim...Pozz
|
Ima li neko resenje da se glasa vise puta sa istog kompa?!
Glasao juce al danas kaze mozete glasati samo jednom! ebiga... pozdrav Marko, zelim ti uspeh... NIje sto si nas al pesma je stvarno odlicna! |
Naravno glasao sam....vise puta :D
Khm khm, postoji nacin...necu ovde. PoZz |
Drugari festival Stari Grad 2012. mozete pratiti uzivo u Srbiji putem TV KCN2,Regionalna Televijzija Novi Pazar direktno i preko interneta sa zvanicnog sajta televizije,TV HAJAT za BiH . . . 2007. godine se zavrsilo nagradom publike za pesmu Kazna a ove godine samo ocekujem da publika ovu novu pesmu i moj nastup prihvati bar pola kao pre 5 godina i bicu vrlo zadovoljan!
Ljudi jos jednom hvala svima koji su glasali a i koji nisu i koji ce glasati do kraja vecerasnjeg takmicarskog dela veceri :) |
Ako neko ima dinamicki ip, neka resetira modem i glasajte ;)
|
1 Privitaka
Tamicarski deo festivala je sinoc zavrsen i osvojili smo nagradu za najbolji tekst i 6. mesto u ukupnom plasmanu :) 01. mesto je osvojila Ana Perisic 2. mesto Aleksandar Belov 3. mesto je zauzela Aleksandra Bucevac!Drugari jos jednom hvala svima na podrsci!
|
Cestitke Tebi i ekipi !
|
cestitamo ;)
|
Svaka cast Marko ;)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Svaka cast.... pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org