![]() |
znal ko koji je ovo aranzer?
evo link,, i ako ko zna ko svira ovde sa petrom??
meni do sad najludji i najbolji live ritmovi , kakvi ovi svi poznati setovi..ovo je vrh!! |
Yamaha tyros, svira Miša njegov drugar, ovo je snimak od ranije, sad ga prati ceo bend.
|
aha, dal ima taj gospd. misa fejs i tako to.. i mislio sam da je tiros, sam trebala mi je potvrda haha.., slusao sam bend al nije to to, ovo ubi , kao npr ista situacija dzenan, od kad je sa bendom niko ne slusa te live snimke niti ih trazi ko na vaseru su, sam one gde bio sa g1000 i to ga je proslavilo i tu zvuci,
ovi ritmovi su opasni. ja tako volim. nema sta. |
Ako je taj bend sastavljen od dobrih muzicara, ne bih se bas saglasio sa tim da se aranzer, bilo koji i ma koliko skup i dobar bio, radije slusa nego dobar zivi bend. To je totalno nerealno uopste i pomisliti. Ako se to zaista desava, onda nam je muzicka kultura zaista otisla nepovratno u out i treba nam izjaviti duboko saucesce.
|
Napisao si ga ni ja ne bi bolje.... al nažalost takva je surova realnost......
|
Nije to tako crno .
Dobar bend i dobar omb su razlicite price. Gust je slusati i jedno i drugo . Ili svirati i jedno ili drugo . Postovano sa mobilnog uređaja |
meni je svaki aranžer zanimljiv prva 3 dana.... posle sve jedno isto, možda zato što sam s juga a ovde svaki ritam ima 100 načina za sviranje.... pa mi 4 takta koja se vrte nonstop na aranžerima dođu malo psihomonotoni...... aranžer vidim kao nužno zlo koje nam pomaže da dođemo do para i tu gde ih jedva ima.
|
Nista posebno...
|
drug ne znam samo sta si tako "ubitacno" i zanimljivo cuo na ovom snimku??? par interesantnih prelaza i to je sve,ostalo nista posebno....bar meni tako zvuci..tesko da ovo bolje zvuci od njegovog celog benda..pozz
|
Znam da nije tema "kritika ovog momka"i li aranzera,ali ne mogu a da ne spomenem "sva moja pesma je od bola",otpevano...Nema ga ni u crnim ni u bijelim,a, evo cujem i ove dalje nisu nista bolje,ali svirka, dobra nema sta!!!
|
Zanimljivo sredjeno, mada moze i bolje, a sto rece Vunimrav, pjevanje=grozno, mada nesto mi lici ovdje da mu je puk'o glas.
|
Kao sto kazu kolege nista posebno...samo nekih par prelaza :)
|
Zanimljivo kako razlicita misljenja o jednom snimku...
Ne mogu preslusati na mobitelu,ali ipak nekako vjerujem Branoy-u :) Postovano sa mobilnog uređaja |
ajme majko,romario slobodno poslusaj na mobitelu, isti je takav i snimak....hahaha
|
Znaci ne valja ...
Postovano sa mobilnog uređaja |
ovo ne da nije nista posebno nego je bas lose,bubanj je izmaltretiran do smrti,haos nevidjen u ritam sekciji,o intonacije pevaca necu ni da pricam,kazna za usi....
|
Citat:
|
Neću komentarisati pjevanje i svirku,ali Tyros 2 može zvučati dosta bolje.Pozdrav!
|
nisam ni ja hteo, ali ako se čoveku sviđa ova svirka nije na nama da komentarišemo, samo sam rekao da je u pitanju tyros i to je to. Što se mene tiče svirka na nivou Aca Lukac udri rumbu i strings piksla pored mene i flaša viskija i ne stajem do zore.
Lično nisam ljubitelj takve svirke ni zvuka, iako sam morao i taj tip svirke da sviram jedno vreme, hvala dragom Bogu više ne. |
Meni se svidja ova rumba u Ja baraba a ti vila! Jel ima mozda neko?!
|
Evo kao fan tyrosa da se oglasim. :) Nije ovo nista specijalno, zvuci slatko ali moze mnogo bolje. Super Articulation gitarice su ustimovane do maximuma i jako lepo rade u rumbi, to bih voleo da imam. Radi sve ovo posao ali kao sto Makso gospodski rece, da ne komentarisemo, moze mnogo bolje. Pozdrav svim kolegama! :)
|
Ovo je KORG PA. Nema ovo veze sa Yamahom. Cuju se korgovi fabricki Hi Hatovi i Crash.
Da, prvom ritmu je Korgova Steel gitara i NAY boja. |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org