![]() |
|
Branoy - Demo Snimci
ev malo od mene, danas snimao, ponovo napravio triton rack za drum i bass sekciju, ostalo roland g1000 i solo na triton Le.
soundcloud sam napravio samo za my live stvari tu bar nece zakazati mp3 "nikad" haha. poz http://soundcloud.com/branoy-live |
Olicno zvuci!!!!!!!!!!!
|
Auuuu kakav drum.... :) :) :) Stvarno dobro radi G1000....Svirka takodje dobra....Samo napred.... ;)
|
stari dobri zvuk G serije,ja i dan danas patim za tim zvukom ali mi je bilo muka da je nosam G800 mnogo je tezak.
odlicni su ti snimci,samo smanji efekat,ima ga previse. |
Nikad nisam imao Rolanda,a uvek sam bio i "glasao " za nj!Ritam sekcija opasna,bubanj cist jasan,bas isto,ne treba kod G-1000 mudrovati i pametovati!Bravo,a sto se tice gospodina Korga,njega ne bih komentarisao,od njega i njegovih farbi i semplova mi je muka(imam ga i ja),vec vidjeno!
Sve ukupno,bravo! |
@nesaband Sto nisi kolega zamenio G800 za G600, jer je mnogo laksi, laksu dirku i u nicemu ne zaostaje za G800, sem sto nema Synchro Stop, ali ni G800 ne pamti ritmove posle gasenja kao G600...Meni je to prelomilo sto sam uzeo G600, a ne G800...Pozdrav
Postovano sa mobilnog uređaja |
bubanj i bas su sa tritona ,jel tako ?
Semplovi ? |
@AcaG600
nisam hteo da ostanem na staroj tehnologiji posto se pojavio GW8 sa kojim sam bio zadovoljan. |
@nesaband aaa ok....Opravdano....Novija sprava i bolje naravno....Pozdrav :)
|
ev malo od mene, danas snimao, ponovo napravio triton rack za drum i bass sekciju, ostalo roland g1000 i solo na triton Le.
Cova vam je fino napiso a vi mlatite o bubnju i basu s Rolanda....hahahaha |
samo, nije lepo nekog zvati COVA, svaki covek ima svoje ime il ovde nick. malo kulture..
|
Cova je zargon,i nije nista uvredljivo,bar tamo odakle sam ja.Btw,dobri snimci,keep it up :)
|
cova znaci covijek samo skraceno, a majke ti jesmo uvrijedljivi
|
iii Ako kome treba taj drum i bass gtr uploadovacu ga ovde tj. dacu vam, posto vidim hvalite ritam sekciju pa skombinujte sebi u vasim aranzerima il gde vec.,.pzz
|
evo novih snimaka, juce snimao dosadno bilo,
http://soundcloud.com/branoy-g1000 tu cu ubacivati samo G1000 stilove, znaci dugo godina skupljam kombinujem, preradjujem, pravim itd,, takoreci sredjujem ,, ista da je jacina, efekti itd,, kraj g1000 solo na Le cisto da ima nest,, i ovde takodje drum bas i ostalo nije sa Rack, ovde u ovom SounCloud Samo ALL G1000. poz pc.hvala svima na komentarima , kritici itd:)! meni je vazno da zvuci vani na kutije, ovde manje vise svako slusa na svoj razglas hahaa.. |
Stylovi su odlicni,svirka takodje.
Posalji neki style da ga ubacim u BK 5 da cujem kako ce kod mene da zvuci i da li treba da se nesto edituje. Definitivno ta serija G 800 i G 1000 ima prirodno najtopliji ton od svih Rolandovih aranzera. Naravno i na tim klavijaturama treba truda da se sve sredi tip top ali su to slatke muke. |
Odlicno
Sve je lepo ali 12 snimak mi zvuci najbolje ritam sekcija.
|
jbt kad pogledam od 2004 sam na G1000, toliko araznera izaslo da je to cudo, ja sam na njemu haha, znam ga u dushu i topao mu je ton, da nemos nest uzet drugo, nisam navikao na araznere sa semplerima, zvuce mi previse CD, studijski, upakovano, sta znam, ja volim otvoren ton, znaci kako jest, sta ubacis da nema guzve i pakovanja u 8 ACC na izlazu,, itd.. a iako sta uzmem drugo, ne prodajem ja njeg, i onako se ne moze dobit puno para. u mom okruzenju par gradova svi su na azdajama hahah, ja nist ne diram, posla 12 god svaki week imam. kad ne bude pitacu se jel do G1000 ahahah.. naravno kod svake novije uvek ima nesto da me privlaci i tako i treba biti, od svih detalja samo me zanima izlaz na klavijaturi i njen zvuk. sve ostalo da se sredit pa i prece se preko neceg sto ne moze.
|
Hehe,drago mi je da je neko nasao koristi od mojih ritmova :)
Style 9 ( 7\8 ,pravljeno namenski za pesmu od Joksimovica "jesi li me volela") ,style 10 (bele ruze) i style 12 (Sve se osim tuge deli ) U zdravlje i samo napred! Pozdrav! :) |
jest druze , hvala!! skidam stalno, pregledam sta valja i ostavim sebi. standard, i ja sam dao isto sve svoje nek skidaju ljudi, usteda u vremenu , nas s rolandom g1000 je manjina, ako se mi ne pomognemo nema ko drugi, svet su preuzele azdaje .!!
|
Ma naravno,sluzi se slobodno! Zato sam ja na forumu i okacio,znam koja je to muka ... Sve najbolje!
|
Hajde kolega nesto baci novo onako smekerski,veliki pozdrav
|
ma nemam ba drug nele nist posebno, ni ovo nije nest specijalno, ja sam ti davno zavrsio to pametovanje i svaki dan sredjivanje ritmova, kome cemu? na g1000 stavim sta god ima za njeg i radi to poso tako hladno da nemam vise vremena tosit na pravljennje , osim samo podesim fino ritmove na razglas, i igranka je vesela uvek haha. i baksis nakapa na veseljima . nije mi toliko do ritmova koliko do svirke je i repertoara najvise.
|
Stvarno super i ritmovi i tvoje sviranje sve bas odmjereno kako treba..svaka cast jedan si od super muzicara Yu-midi foruma..Pozz
|
hvala druze, ma kako kad mi dodje hehe , vecinom ova sr*** pravim kad ustanem, ne zagrijan ne znam gde gonim hehehe al zato uzivam na svirci, i tu se izivim pravo heheh.
|
Predobro, svaka cast
|
Jasta skroz fino i mekano svira bas kako treba..Pozz
|
Jel znate kako se kaze ko zna zna.
|
Ajde ponovi nesto sa onim tvojim saxsofonom,onako da bude malo na vlaski pozdrav druze.
|
korg18
Meni ovo perfekt radi,i svaki snimak ti je bio dobar bar sto se tice rolanda,obavlja svoj posao,kako se kaže,stara koka dobra jaja nosi,,,samo naprijed druže i sve najbolje u daljem radu.
|
hehe hvala druze . vecina ne mogu verovati ,danas 2013 ja jos na g1000, nikad nisam imao arazner jos neki sa semplerom, i semplovima, ovo mi radi i dalje na razglasu. jest da tamo ima svega, al meni samo trebaju ritmovi zdravi i to je sve. svirka ,repertoar i pevaci, odradjuju sve ostalo.
|
evo malo uzivo iz kafica, opet totalno drugaciji repertoar za te stvari, mladi pevaci , trudimo se hehe,
samo g1000 i solo Le, namerno ima par gresaka akorda i tako to da se vidi da je uzivo <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/S5z3L8W4gBk?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/jmwrqTDNGak?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/17XHlQuRQ4w?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/0DCcgImIKOY?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Malo morate dovest u red vokale. Najbolje se čuje na refrenu na "Daleko si". Kako muški vokal,tako i ženski. Onu tercu vježbajte "u suho" jer ne zvuči najbolje. Svirka je skroz O.K i sviđa mi se. NHF ;) Sretno dalje!
|
hehe samo da ja pevam i da im znam objasnit al ne znam , pevac je jos sam skontao skoro tercu, ono na sluh, malo mu pokazao na klavijaturi sta se peva u terci da oseti, to sam jedino znao , al bice to s vremenom bolje, uglavnom kad smo bilo gde veselo je max, steta sto nemam video snimak, ko na koncertu D: svi ruke gore hehe, od nosa nosa, do sabana i italiane aaahha
|
Onda vam se smiješi vesela budućnost. :)
Samo nemojte mehanički pjevati i po nacrtu. Tercu i opcenito tehniku se dobije s dugogodisnjim debelim vjezbanjem,pjevanjem pod tušem i u autu i sl. :) Pozz. |
haha likeee , falaa
|
druze super ti rade te tvoje igracke :)
|
fala :D trudim se samo live da mi igracke zvuce ("omladinski" sto bi rekli:D (vecinom ovako su pre svi bili u dzenana loncarevic snimci s kojima je provalio i koji su najslusaniji, g1000 na sve jednom, pa tako se i ja trudim taj stim napravit, podesit u klavijaturi na ritmovima, ako kad treba ponesem triton rack od kuce i spojim na g1000 i vucem druge bubnjeve i bas npr da udaraju haha, mada danas ga ponesem na 20 posto mesta, i ovaj je super sa snimaka, vec podesen na mom razglasu koji ne menjam i to je to (pm2 i zx5), 10 god sam na te dve klavijature , nikad nist menjao, posla swaki week ,. uvek sam rekao nije ba ljudi do klavijatura, sve je do coveka, i koncepcije u glavi kad je na svirci :D
|
Odmah se prepozna zvuk rolanda :) Odlicno radi
|
Mijenjaj "pevaljku" i to pod obavezno. Nju je neko slagao da zna da pjeva. Distonira, malte ne, na svakom vokalu i to zestoko.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:09 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org