![]() |
Kritike i pohvale!
Eto da se javim, da samo ne tražim nekakvu pomoć, pošto sam novi (relativno) na forumu, nego da Vas, tj nas sve skupa pohvalim...Zaista ste posebni, puno ste mi pomogli, mnogo sam naučio od Vas, i stvarno nikada nisam naišao na neku udrugu ili forum gdje se znanje i stečena iskustva ovako nesebično djele.Hvala Vam na svemu..i naravno šta god zatreba, ovdje sam, koliko mogu pomoći, i ako netko od Vas ikada bude prolazio kroz Karlovac, ako bude prilike, nek se javi da popijemo koju :) Možda sam i fulao i temu i post ali eto osjetio sam potrebu nešto ovako napisati..nek mi moderatori oproste :) Poz...
|
Fulao, na fulao, vazno je da si ti napisao ono sto ti je bilo na srcu... pa kud puklo da puklo. Hvala za pohvale:)
|
E, viš, to su ti ovi pravi odomaćeni.
Ne čekaju ni upravu da se prvo javi. :)) I ja da se zahvalim u ime uprave. Svi se svojski trudimo da ovo funkcioniše kako treba. Naravno, koliko i uprava toliko i ovi domaći. :)) |
jos kad bi bio free download eeeeeeeee,sreci nikad kraja :)
|
da li si baš iz KA ili okolice?
Postovano sa mobilnog uređaja |
@mladenkom
Pa i jeste free, ali se za njega treba potruditi. :) |
To je izgleda teze nego okopati jutro kukuruza.Onaj od danas je pobednik,sto je povadio teme o preminulim pevacima...sto rekoste ti i homer,dzibuuus
|
Hiiiii... to sam propustio, a bas danas sam imao malo vise vremena za forum... sto mi je krivo sunce mu...
@Vaxter Ja se bas odomacio... =))=))=))=)). Mozda da se izmisli neka visa titula po hijerarhiji za ove bas pretjerano odomacene:lol::lol::lol::lol: |
karlovac29 svaka cast na temi i pohvalama i ja isto tako mislim o ovom forumu vec odavno,a pogotovu sada sa ovim nacinom rada nase uprave i drugova muzicara..pozdravljam vas sve od srca:)
|
Tuga, Mlađo, tuga...
Tranzit, možda ti sredim nešto preko veze. :)) |
Ajd da i ja imam neku vezu... bar jednom u zivotu, pa mogu i da pandrknem onda=))=))=))=))
|
Ja se vala trudim, ali malo pa malo, treba mi vise postova za download, a bas mi zaskripalo za boje. xDD pozdrav
|
Perice, nisi se bas nesto pretrg'o trudeci se. Za vise od 3 godine si napisao citava 43 posta :lol::lol::lol::lol:
|
Karlovac,svaka cast na iskrenosti. Ja opet ponavljam i tvrdim da je vec neko vreme forum drugaciji,bolji i opusteniji... zato sada imam volju cesce da svratim ovde,i naravno,ako negde mogu i da pomognem.
P.S./offtopic- onaj covek sa "bog da mu dusu prosti" me je fino nasmejao danas :-D TT-SGS-CM9 |
Citat:
Domaćin ;) mrda li se šta domaćine (tranzit-e ) ? ;) |
U tom slucaju da nam izreze prsute i slanine svima :D
|
A da spremim nesto i da popijete uz to:lol:
|
Moze koje pivce poslije grila:D
|
Tomy iz Duge Rese sam, desetak kilometara od Karlovca..:)
|
pitam jer poznam dosta muzičara iz KA i okolice i puno sviram tamo...
Postovano sa mobilnog uređaja |
Pa dragi moji ovo se nemoze ni pohvaliti koliko je od koristi za sve na ovom sajtu, nekom vise nekom manje ,ali uglavnom svi smo nesto naucili ili smo imali pomoci od svega ovoga,a sad samo za Waxter, zamolio bih da mi posalje poruku na PP ,zelio bih dati donaciju , a dolazim na odmor u Srbiju, bicu kod zenine familije neko vreme u Ogaru kod Pecinaca, a on je u Shimanovcima ,i ako nije problem da mi ostavi upustvo kako da to uplatim u Srbiji ,a voleo bih i da se mozda sretnemo i poijemo po neku.Pozdrav.
|
UUUhhhh... to ti u tazbinu na odmor... bice gusto=))=))=))=))
|
@zaki1
Imaš info na PP. Za piće se javi, za to sam uvek, ako nisam u nekoj gužvi. I drugu SokanNP sam ostao dužan samo iz ovog razloga, za šta mu se i javno, pred Bogom i svetom, izvinjavam. :) |
Nemojte se umislit,ali i ja imam samo riječi hvale za ovaj sajt. :p
Otkad sam došao nedavno,popio neka upozorenja jer sam bio padobranac i onda sam krenuo s istraživanjem u miru i od tad sam dosta napravio sa klavijaturom što nisam ni mislio da mogu. Nakon 10 dana s klavijaturom bio sam žalostan jer sam uzeo PSR 3000 ali sad vidim da sam pogodio jer se s njom,iako je stara i zaostala za danasnju tehniku,može dosta toga napraviti. Sve to sam doznao ovdje i na tome sam zahvalan i vodstvu na održavanju i vođenju te i svim forumašima koji su vazda spremni da uskoče kad treba. Nemoj da neki bidne namrgođen jer nekad idem u dugo s pisanjem,ali mislim da trebam napisat sve što mislim. Dokotrlja li se itko od vas na moj otočić,obavezno nek se javi za vopi i mezu. ;) |
Vidi stvarno, tek sad vidim da si Robinson Crusoe. Moze se desiti da ti bas svratim jer me put vodi ponekad na Korculu radi onog vaseg festivala.
|
A šta misliš tko glumi budalu plejbekerima na klavijaturi na tom našem festivalu?=))
|
Hahahaha... sta ces, ako placaju glumi brate, ama koliko se sjecam slabo su placali posljednji put kad sam bio tamo (vodio sam jednog pjevaca u takmicarskom dijelu festivala).
|
Evo i od mene sve pohvale!
Samo nikako da stignem do tog Downloada, ali kada dodzwm do njega poskidacu sve! Hahaahahhahaahaha. Pozdrav svim zaposlenim i ne zaposlenim. |
Ja sam cini mi se bio u Dugoj Resi sa vojskom 1988 godine iz Varzdina smo dosli
--- I am here: http://tapatalk.com/map.php?3vlazb |
svaka cast za post nema sta i meni ostaje da kazem da je ovaj sajt ne zamenjiv i jedinstven i svi clanovi na njemu :):):)
|
Kolko šlihtara ovde na jednom mestu =))
šalim se.... ima gi razni ovde al zato je i zanimljivo ja najmanje jednom dnevno prelistam šta se piše po forumu, dok sam imao aranžer ranije skidao sam svašta a ubacio možda 10% od toga samo mi čami po hdd-u i ne znam šta je šta... :lol: al bitno je druženje, samo mogao bi vaxter da pokrene neku inicijativu za neko neobavezno okupljanje forumaša sad preko leta, ide lepo vreme, pa možemo da se nađemo da popijemo po koju..... :p |
e to ti je dobra ideja da se okupimo kao sto ima zabava muzicara tako da bude i zabava forumaša,pa da popijemo ne po jednu nego po vise :lol::lol:
|
Pokrećem.
Kod koga i kad? Evo, ja ću doći. :)) |
Kod mene u komsiluk...;)
|
Potegnucu i ja odavde, to se zna :)
|
Ok, onda.
Otvaram danas organizacionu temu. Neconix ima najbolju ideju koju možemo usvojiti, ako se ostali slažu. |
A sta bi od Tjirkovitja? :lol: :lol: :lol:
|
Pa malo da se promeni lokacija.
Ne može 2x isto mesto. :) |
Dell,nemoj da bude kao prosli put,a od kuma,100 eura,haha,strasno
|
Jos kad bi bilo negde izmedju zadnje nedelje jula i prve dve nedelje avgusta.....:x
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org