![]() |
Synthesizers Korg tr 61
Hteobi savet sta mislite o ovoj klavijaturi pre sedam dana sam uzeo PA 50 ali nekom slucajnoscu naletim na polovni TR 61 za 500 evra 4 meseca star pa bi hteo savet dali se isplati uzet ijer tu klavijaturu ne pozajem i kakve su joj mogucnost.
Pozdrav |
Vozdra! Jarane neznam dali si upoznat sa mogucnostima od Korg Triton LE. U sustini sve je isto. Samo Triton TR ima dvije prednosti a to su USB i ima mognucnost za 4 efekta na boji! To znaci da boja place mnjauce ono bas predobro!!
|
Samo si zaboravio da je to solo klavijatura
a PA50 Arranger :) |
dze si La Blusa!! Sta ima sta se radi care nema te nikad! Da se nisi i ti umnozio :lol:
|
To znam da je solo klavijatura posto i trazim tako nesto pored PA50 samo neznam dali vredi za tu cenu ili mi savetujete nesto drugo.
|
Buraz,za te pare je nema u Srbiji...tako da...uzimaj je i pichi!!!
Odlicna klav...a za vise info imas ovde na forumu text o njoj... Pozdrav!!! |
Ili ako ti ne treba ,ja bih ga uzeo ako dolazis u Srbiju...
|
Dobro hvala momci ja mislim da cu je uzeti raspitao sam se u prodavnici je nov oko1000 evra a ovaj je jako ocuvan skoro nov a upla cene.
Hvala na savetu pozdrav Zoran |
Evo ljudi kupio sam korg tr ali sad muku mucim kako da ubacim semplove sa SD kartice pa ako ima neko iskustva u tome da mi pomogne
unapred hvala pozdrav |
ubacio sam nekako seplove ali nedaje mi nikakva tona pa se pitam dali treba imati memoriju u njega jer kad startam TR oba slota su prazna
|
Ama kako si mogao da ubacis samplove kad nemas RAM ?
Naravno da treba imati memory module u slotovima. |
Citat:
Prvo, snimi sempl na memorijsku karticu preko kompa. tu ce ti trebati Citac Kartica... Drugo, na tritonu udji u MEDIA i nadji taj sempl. Ucitaj *.kmp fajl Trece, udji u PROGRAM, izaberi neko mesto,udji u MENU pa udji u BASIC. Naces mesto gde ti pise ili RAM ili ROM ili EX. Izaberi ROM. Onda listaj od 000 pa trazi taj sempl. Ako je smanjen pojacaj ga. Kada nadjes snimi u program, i onda u Combi. Snimis set i onda je to to :lol: Poz |
Citat:
Slot2 32mb ??? Ako ne pise onda ne mozes da ucitas semplove dok to ne kupis |
Evo nakon odredjenog vremna nasao sam dve memorije i ubacio ali nisu po 32 vec 16 i sad kad startam korg onda pise slot 1 16MB
i slot 2 16MB ali jos mi ne uspeva da ubacim semplove Skinuo sam fail TRITON sedad boje razno i kad otpakujem i stavim na karticu i ubacim u klavijaturu i kako je kolega djemba naveo odem u media i lodam karticu ali sad tu trebam da ucitam KMP fajl e sad neznam ja kad otvorim tu mapu ima 50 kmp fajlova sad trebam li to jedno po jedno ili samo jedan fijl i drugo kad odem program udjem u menu pa basic i tamo izaberem rom ali nemogu da nadjem taj sempl nigde sto sam ucito neznam ni ja jebemlig popizdio sam vise |
TR se isporucuje sa 64mb RAM memorije...a ti si je uzeo za te pare verovatno zato sto je bez memorije,jel da?!
|
A i fajl"SEDAD"je preko 40mb,sto ti je malo puno za tu tvoju memoriju...
|
Greska 64mb!!!
|
da bio je prazan bez memorije
|
Znaci mora imati 2x32 te memorije je jako tesko naci nema je skoro nigde u prodavnicama jer to vise niko ne koristi
|
Tebi je bar lako..ti si u EU :)
Evo ti imas na ebay- http://search.ebay.com/korg-triton-T...ageNameZRC0021 |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org