![]() |
Dynacord srx koje kupiti?
Pozdrav kolege,
imam u ponudi SRX-15.3 i SRX-150 kutije za kupiti pa nisam siguran što uzeti, ima li netko iskustva sa njima? Kakva je uopće razlika u njima u zvuku? Trebam ih za full-range svirku za manje i akustički zeznute prostore. hvala, pozz |
Drug moje misljenje da 15.3 radi odlicno, imam samo rijeci hvale za te kutije. ove druge nisam imao prilike cuti..
Ali predlozio bi da razmislis o novim serijama kutija, to je malo prestaro i pretesko i kutije su prevelike. Dynacord ima noviji serija u ponudi pogledaj malo.. |
svirao sam na obe serije kutija u razlicitim prostorijama.......srx15.3 za orkestar ,a srx150 za aranzer ...ali kao sto je kolega rekao stare su kutije....razmisli dobro u sta ulazes novac.pozdrav.
|
Razmišljanja su vam ispravna, hvala na savjetu, ima netko ideju šta kupiti novije da je full range a da radi slično ko te kutije
pozz |
meni se svidjaju kutije corus line 15.2 nova serija..kutije su od medijapana ,nisu kao D lite plasticne,malo su teske oko 28,29kg ali verujem da te kutije vredu svaki cent...nisam probao kutije,voleo bih da neko kaze svoja iskustva sa tim kutijama.
|
jel mislis na ovu novi seriju kutija, Corus evolution 15.2
|
naravno..malo su skuplje,ali mislim da vrede...
|
Citat:
Citat:
|
Opet i po ko zna koji put ista prica. Jos malo pa ce i stalke za mikrofone i torbe za kablove da dijele na zabavnjacke i narodnjacke, aranzerske i orkestarske...
|
Ja sam probao Dynacord corus evolution i 15.2 i 12.2 i za taj novac koji
kostaju su odlicne kutije. 12.2 su dobre sa nekim basovima, a 15.2 za manje svirke mogu proci same. |
Citat:
MDF with D-PUR PLUS je materijal Corus Evolution serije. |
Citat:
|
Pozz kolega "rskoc" ovako sto se tice kutija Dyancord srx 15.3 radim na njih vec svojih 15 godina i jos ih imam to jest kolega ima, nepoderive su imaju kvalitetan ton,a jesu malo teške al ok.i sto je bitno sviram u dvojku sa arranzerom na njih netrebaju mi uopce binovi imaju sasvim dosta basa,a svirao sam i sa bendom samo na njih stime da je elektronac bubanj bio festa oko 100 ljudi i više odlicno rade. ako mozes naci da su ispravne uzmi to neces pogriješit nema veze sto su stare, ali vrede svake novce, ove na koje sviram su kao nove jos uvjek, znam da je tesko naci sacuvane, ali probaj.eto moje mišljenje sto se tice srx 15.3,, da napomenem razliku srx 150 on ima 4 srednja manja zvucnika,radio sam i sa njima nisam u tonu primjetio neku razliku,jedino kda bi našiljio u pik srx 15.3 se tuši srednji nekad,ali nikad tako nesviram da ide u pik to smo probavali onak, a srx 150 netuši se.. jedna i druga je dobra kutija.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org