![]() |
Sretna nova 2012
Svim clanovima sretna nova 2012 i u njoh sve naj , naj , naj!!!
|
Sretno Svima - Zivjeli!
:dsretno svima - zivjeli:)
|
Sve najbolje u 2012.zelim svim clanovima Yu-Midi foruma,a posebno ovoj nasoj dragoj i dobroj administraciji na celu sa Vaxterom..pozz
|
Želim vam sretnu i uspješnu 2012.godinu,puno sreće i zdravlja :)
|
Drage moje kolege srecna vam nova 2012 godina da ste mi zivi i zdravi sve najbolje i da ima sto vise svirki ove godine,xexexe
|
Dragi moji,
Kada sam svratio da Vam se načestitam mile nove godine, u ove prve sitne sate 2012., mislio sam da ću biti jedini na sajtu i bio ubeđen da ću prvi članoima i moderatorima čestitati novu godinu. Kad ono, iznenađenje, i to baš prijatno! Nas 70 prisutnih, a vredni članovi se već jedni drugima načestitali mile nove godine. :) Šta da poželim svima nama zajedno i šta svakome od vas pojedinačno? Svakome pojedinačno želim da mu se ostvari sve ono što i sam sebi želi, jer to su ipak najiskrenije dobre želje. Svima nama zajedno ne želim ništa novo. Želim samo da nastavimo da na isti, dobar, način putujemo ovaj put koji je započet još pre devet godina. Srećna nova godina svim članovima od mene. :) |
Sve najbolje u novoj 2012.Pozz.
|
Sto rece Vaxter, vi znate sta vam treba, a ja vam to zelim. SRECNO.
|
Sretna Nova Godina svim clanovim a sa foruma !!!
|
Neka je zdravlja i srece u Novoj 2012.
Svako dobro!!! |
Srecna nova i sve naj lepse zelje da vam se ostvare u 2012god
|
Dragi moji prijatelji i kolege, zelim vam SRETNU NOVU GODINU :)
|
Sretna Nova godina, sve najbolje, puno zdravlja, srece, uspeha, ljubavi, para, svirke, zena, alkohola... u novoj 2012 :)
|
drage kolege sve najbolje i najljepse u novoj 2012.
|
Sve ono sto sam pozeleo svojim cerkama i zeni zelim svim clanovima YU-MIDI foruma.Budite srecni,zadovoljni i zdravi.Cinite dobro i tako ce vam se vratiti.Mnogo druzenja i sloge na forumu.Pozz
|
Pridruzujem se cestitkama, sve najbolje u novoj 2012 godini, dobro zdravlje i puno posla zelim svima.
|
SRETNA NOVA 2012. !!! Zelim Vam puno srece i zdravlja a ostalo ce doci samo od sebe ... :)
|
Srecna nova godina i sve najbolje.
|
Sve najbolje u 2012 godini svim članovima i vašim obiteljima ......
|
Srecna Nova 2012 svima,sve najlepse vam zelim..:D
|
Puno zdravlja, svirke , srece i lijepih snova neka Vam donese Godina Nova
|
Srećna Nova Godina
Svim članovima i posetiocima foruma želim puno sreće i uspeha u Novoj godini!!!
|
Sretna nova 2012.godina,i zelim vam sve najbolje.
|
Sretna Nova godina i od mene,sve najbolje,puno srece,ljubavi,para a prije svega zdravlja!
|
Sredna npova godina svim claanovima :)
|
sretna nova svim kolegama i puno zdravlja i svirke u ovoj !
|
SreCna vam nova godina svima !!!!
|
Sretna Nova Godina, da bude uz zdravlja, srece i BOZJI blagoslov.
|
svim kolegama sretna nova 2012 godina
|
Sretna nova i sve najbolje u 2012
|
Sretna NAJSRETNA Nova Godina
|
Izvinjavam se, sto kasnim....
ALi sretna nova svima kolegama na Yu-Midi.org :) |
Postovani, forumasi, drugari i prijatelji muzicari,
Zelim Vam zdravu, srecnu i uspesnu novu godinu, puno svirki, para i dobrih instrumenata. |
Također se pridružujem lijepim željama za sve kolege muzičare, njihove obitelji, a i za sve ostale ljude dobre volje....
Sretna nam svima 2012. godina!!!:) |
Ja sam tek sada došao kući pa ću vam i sada zaželjeti svako dobro u novoj godini i vama i vašim obiteljima i najmilijima. ;)
|
Sve najlepse u 2012 godini Vam zeli Gogi Japanac i Adagio Band ! ! ! B-)
|
Sretna Nova godina svima !
Sve najbolje. :) |
Sretna nova godina
Svima kolegama zelim sretnu novu godinu
|
Srecna nova 2012.god.kolegama i puno zdravlja i posla, radosti i dobrih vibracija.......
|
Srećna Nova godina svima!
Želim svima puno zdravlja i da sve glas i instrumenti uvek služe kako treba. :lol: Da Bog da bilo što više veselja i radosti, a samim tim i posla za sve koji se bave muzikom. |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org