![]() |
Pjesme u ritmu 9/8
Pozdrav kolege!
Molim ako netko može nadopisati neke pjesme u ritmu 9/8. Pjesme koje ja sviram su: - Neću neću dijamante (H. Bešlić) - Svađalice moja mala (M. Rokvić) - Niška banja - Opa opa (Louis) Dalje nemam pojma koja bi bila, pa bi svaka napisana dobro došla. Hvala unaprijed! |
Zorica brunslik-da zakopcam jelece.
|
beki bekic- daj mi tvoju maramu sarenu
usnija redzepova - sta hocete |
Usnija Rezepova-Kazuj krcmo dzerimo
|
Budi uvek srecna-Halid Beslic
Ostavljena ja-Ana Bekuta Ne kuni sto si volela-Esad Plavi Malo kockam malo pijem-Baja Umiljato oko moje-Dragana Mirkovic Treba mi neko-Dragana Mirkovic Hajdemo sreco-Semsa Putuj putuj ljubavi-Semsa Jedna zena jedna prica-Kemal Hej malena plavo oko-Kemal Kad te zena razocara-Jasar Ahmedovski Varas me mangupe-Snezana Djurisisc Ostala je tuga-Sinan Sakic Zagonetko moja-Marinko Rokvic |
Hej lepoto nad lepotom - Saban Saulic
Nek puknu dusmani - semsa, mile, dragana, kemal i sinan |
Nadjija nadjija
Sta hoces Usnija |
lepa brena -imam pesmu da vam pevam
|
Brala moma kapini
Na srce mi lezi mila nano Kolo igra kod komsije Imam pesmu koja tugu rusi |
A što da vam kažem, nego veliko hvala! Sad samo klavijaturu u ruke i vježbati (neke), to mi preostaje...
|
Moram da dodam jos jednu pesmu-Slavko Banjac-Pevacu da te zaboravim!
|
snosti pominav zaminav
cvetinite oci ceresovi |
sad te drugi ljubi moja omiljena ostale su vec navedene mahom koje i ja sviram adodji za lepse sutra saban
|
Ljubi me Omere,
Badzanak... |
Ceca - Ludo srce
Verka kaluđerka Pijmo - Snezana Babic Sneki |
Nervozni postar"hej bosanac sta ti je"
|
Sinan Sakić - Kad se napijem
Ljuba Aličić - Probudi me, majko |
U 9/8 imas mnogo pesama,ja cu ti nabrojati sta ja najcesce sviram:
-Niska Banja -Neću neću dijamante -Opa opa -Da zakopcam jelece -Featova drlada -Ostevljena ja -Kazuj krcmo dzerimo -Marama sarena |
Zmija me za srce ugrizla-thompson
|
Na srce mi lezi-Makedonska
|
@ratke62 - sad si malo pretjerao s tim skupljanjem postova :-( , pjesma koju navodiš nema nikakve veze s ritmom 9/8, to je obična četverodobna mjera
|
Zaista...
Pobrisana je većina postova, a ratke62 ovo može da smatra kao upozorenje pred ban. |
Ljudi da ne otaram novu temu,ajd predlozite jos neko kolo na 9/8 sem "Niska banj",onako odgovarajuce za podneblje Srbije...hvala i pozdrav
|
@Milan& brate pa ne moze 9/8 nikako da nazoves da je to kolo.mogu samo da ti dodam Vranjanski cocek da je u tom ritmu a ne da je kolo
|
Neso druze gde sam nazvao 9/8 kolo? rekao sam da predlozite jos neko kolo na 9/8,isto ko sto pitas neko kolo na sa sa,ili dvojku..ne vidim oko cega zabluda..pozz
|
Mislim da je Nesa mislio da se instrumental u ritmu 9/8 ne moze nazvati kolo,to je pre cocek nego kolo,elem,ne pada mi na pamet nista,slusao sam par trubackih kola na 9/8,ali se ne secam naziva
|
Boki Milosevic-Banjski cocek ... meni je ekstra, ima na youtube.
|
Lepa Brena-Mani zemlju koja Bosnu nema
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org