![]() |
Samo za Almir, Alen i Blusa!
I eto poslusao sam vas, prodao sam konacno PA800 i uzeo sebi PA1X, nisam hteo
PRO ono preveliko bilo...bar sad mogu JUZNJACKU da sviram, dosta one BUGARSKE i ORIENTALNE stvari...SAMO ZA VAS: http://www.speedyshare.com/659142860.html |
Heheheheheh, nikad nisam nista reko protiv pa800 samo da ga puno hvalis. A ovo nema sasne da je pa1x :wink:
To je pa800. Poa bass se zna. al dobar je pa800 nema sta ima brate sve samo opet ja po milioniti put kazem. LJudi, to je stvar ukusa. Dzabe se romani pisu ovdije. Ukus je ukus. I jedna i druga i treca klaviajtura imaju svoje prednosti i sve zavisi kako kome sta odgovara. Pocevsi od cijene. Pozdrav, Alen!!! |
E to sam i cekao, ajd mi objasni MAJSTORSKI sta ima u BASSu sto tako pokazuje
da je PA800 kad je to BASS sto postoji i na T2 i na PA80 i na sve sintove, JV BASS. A nije PA800, prodo sam. |
Jesi ga malo sutra prodo. Do jucer si ga hvalio ko da ti je rodzeni sin jarane. Pa poslusaj sam. Razlika duplo slabiji bas i necist je. Uposte nije pa1x. Smijem se zaklet i to ije razlog da provociras. A ustalom pa1x nema portamento jarane osim ako nisi boje sviro na solo klavijaturi sto cisto sumnjam. Nemoj zajebavat jebiga. Nema razloga da provociras. Reko sam kalvijatura je mrak nema sta. Cak i ja sam razmiljam da je kupim (kad bi imo para podrazumijeva se) ali necu arane ostajem na svojoj pa50 dok necrkne a za solo trazi polovnog trinity sa moss board. Jebga jarane budi realan.
Pozdrav,Alen! |
A ko je rekao da je SOLO na aranzer? Ima jos 11 sintova pored mene,
na EXTREME je solo. |
Ma jarane dosdio si ti sa tvojim sintovima i sa svime jarane. Obarit mi se ponovo kad naprvaic kvalitenije boje i ritmove ono nevalja nista i nije te sramota prodavat ono. Mene neuzimaj u usta dok se nenaucis svirat kako treba i dok ne napravis umjesne boje za one klavijature na onoj stranici.
|
:D
|
Pa hajd me ti nauci buraz...ozbiljno!
|
Ja znam o cemu se radi !
Nedim je pored svih svojh klavijatura zaboravio na cemu je napravio ovaj demo pa sad pokusava uz nasu pomoc da sazna na cemu je odsvirano. Trenutno sam na poslu pa nemogu da cujem o cemu se radi ali Nedime pogledaj ispod kreveta mozda je bas ta klavijatura sto si je izgubio :lol: |
drugovi nema svadje polako ! ! ! ! !
|
A Miki ja mislim da si ti skroz u pravu...nego kaces na MSNu otkad te cekam.
|
ma joj radim ko nenormalan slabo imam vremena,a nesto me i taj mesenger zaza neradi kako treba navraticu mozda veceras.
|
Nedim: " Pa hajd me ti nauci buraz...ozbiljno!"
Jarane neucim ja ljude bez talenta ko sto si ti. Gubljenje vremena! Vrijeme su pare, a para se nema! Pozdrav, Alen! |
Pa zato ti kazem buraz, platicu ti ja necu za free.
|
Znam ba da imas kesa i da bi platio al necu nemas potencijala izvini buraz ja samo talentovane.
|
Hebbb ga onda, trazicu nekog drugog, sad za TALENT nisam ja kriv,
nisam se takav rodio... |
Hehehehee, :lol: Nemoj da se svadzamo i da uvaljujemo jarane. Ja sam poceo ja se i izvinjavam.
Pozdrav, Alen!! PS. Mozda se predomislim pa te htijednem ucit :lol: :lol: JOKE |
Jaaaooo, samo se svadjate svadjate svadjate hahaha :D :D. Imam osjecaj da je na svim forumima postalo moderno zahebavat Nedima. Ako neko Nedima na forumu ne zahebaje taj nije COOL. :) :) :)
Nedim je postao kao neka maskota zahebancije :lol: Dajte ljudi pustite svadju, najbolje da kupite svi i PA50 i PA80 i PA800 i PA1X i PA1XPRO. |
jel to Arapski kit sto udara mozda..
Snimi ti kolo kakvo ili ovo ispod sto sam ti link stavio, da cujem tehniku i prstored, a tako i svi ostali koji se bune, snimite nesto brze jer nevolim ovo sto me uspava.. Kad snimis kolo kakvo dobro onda cu da kazem sta a ovo ostalo slabo, lako je svirati orijentale i rumbe ali svi znamo da je dvojka najteza stvar za nauciti. poz http://www.youtube.com/watch?v=OMse5fGSgyo |
Auuu...Evo danas sam bio odsutan pa se pripremam za spavanje (ujutru u 6 imam vozački ispit :lol: )...Ja Nedime...Kao prvo ovo NIJE PA1X...Ovo je PA800...Znam po tome što ovaj Drum Kit nikako ne zvuči JuVe kao što ga imamo ja,gazda ili Sanel...Dakle Nedime ovo je 100% PA800...Joj ljudi zna kolega Emir da sam kupio sebi novu kameru samo da mogu da se snimim...Uskoro idući tjedan ću da snimim nešto JuVe i da stavim na YouTube pa da se vidi šta radi PA1X i CZ230S...A Nedime PA1X sa novim OS 3.0 mnooogo punije zvuči nego ovaj snimak...Ja nikad nisam tvrdio da loše sviraš ali ovo nije ni vidjelo Južnog Vetra...Šta bi rekli Mile,Sava i Perica kad bi ovo čuli?Inače hvala da si se setio Mene,Sakija i Alena al ne znam kud baš nađe nas trojicu?Ja mislim da ti nas trojicu jako obožavaš i voliš pa si samo za nas snimio i napiso post...Hvala u moje ime za trud i komentare,sad smo postali slavni na Yu-midi :lol: ....Pozdrav!
|
Ovo je Yu-Midi Idol kopija american idol haha
|
:lol: ...Yu-Midi Idol...Nema ovo je human potez od našeg dragog Nedima da nas ovako voli i spominje a i reklamira...A Alen nek mu pokaže par trilera za džabe...Ipak reklama nije plaćena...Pozdrav!
|
Zjeeeeev!!! Ev da i ja kazem nesto pametno...ama ljudi moji ne moze usisivac da zvuci mocno kao motorka ...nema sanse! Pozdrav!
Kritika za momke koji su se najavili da ce biti veceras prisutni a nema ih...sramota :D |
Bas tako. Razbjezali se nema ih nigjde a sve lafo hajmo na sijelo. :evil:
Pozdra, Alen! |
Znaci nemam reci, nema vecih IDIOTA od nas. Raspricali se svi, niko nema zivu
vezu od GLASA i MUZIKE i samo SERU KOLIKO im dopustis. Kad bi vi mogli da se sami citate i slusate sta pricate stidili bi se sami sebe, vi toliko nemate pojma da me je zao za vas, u kakoj ste zabludi. Zasto sam to sve rekao...u pitanju je KORG PA1XPRO i KORG EXTREME. Toliki ste idioti da pricate iz LJUBOMORE i INATA da nemate pojma koliko. Bio jaran kod mene opet sa PA1XPRO i daj reko da ovo uradim kao sto sam neki dan rekao da cu vas uhvatit sve, znam ja VRLO DOBRO koliko se vi od snime i muzike razumete, isto ko i MAGARAC od trube...sad ste samo dokazali. Eh deco, deco...samo bog dragi moze vam pomoci. MIKI zatvori ovo il izbrisi sve da ljudi ne citaju njihove sramote...kune se u boga da je ovo PA800, naljutice i boga zbog LAZNE KLETVE... Pozdrav svima |
A Blusa, nikad nisam svirao te DVOJKE a niti cu ikad, kako vec i znas po mojim
postovima...sviram ja malo BRZE,DRUGACIJE i KOMPLEKSNIJE dvojke al ne te sto ti mislis. Iz mojih razloga, |
Tek sad svacam sto te je zena ostvila, Nedime.
|
Evo dobra dvojka ko sto rakija kaze. Iam ona dobra : "Od kako me zenaa ostavilaaa ...i sa sobom odnjela mi sinnaaa.... Odnjela mi srcu najmilijeeeee
|
:D :D :D ...samo nisi shvatiio KO je KOGA ostavio... :D :D :D
|
Daj Nedime prestani vise da se nerviras. Ako 'vako nastavis neces dugo zivjeti...Kako nakon ovoliko vremena i poruka na forumu nisi skontao da svi obozavaju da te provociraju zato sto planes u sekundi, a ostali koji te ne provociraju i ne poznaju dobro misle da si skrenuo? I samo sto vise nastavljas na forumu da ispravljas krive Drine samo gore. Ma pusti covjece, sta imas kome ovde da se dokazujes.
Izvini, morao sam da ti ovo napisem uopste te ne vrijedjam. Vidim iz dana u dan kako ludis kad' ti neko kontru opali. Ljudi su takvi, a tebi je najbolji potez da presutis i da radom pokazes svima koliko znas! Nadam se da si dovoljno pametan pa ces skontati. |
Vjerovatno joj ga nisi znao ucerat pa sa drugim se vucala i ti sazno pa ostavio :wink:
|
:D ...ma ne moze mene oni vise popizdeti, ranije bilo zato sto sa mislio da imam
posla sa ozbiljnim ljudima i ljudi koji znaju nesto o muzici, a ovi...? Tek pocinje zabava! |
Eto, drago mi je pa si skontao
|
:D....konacno skontao!
|
Vjerovatno joj ga nisi znao ucerat pa sa drugim se vucala i ti sazno pa ostavio
Veoma je ne kulturno ovako nesto napisati na forumu. Kao prvo, sta se u Nedimovom braku desava je Nedimov privatni problem a ne od World Wide Web. A postoji jos jedna vjerovatnoca, mozda je svoju zenu ostavio zbog vase zenske. Daj uozbiljite se vise!!! |
Hahahahahah, ta je dobra. De ba ljudi smiri te se. Ide ovo iz krajnosti u krajnost. Ja sam se izvino Nedimu i boli me briga. I evo opet izivni jarane ako sam ista uradio da se osjecas neugodno.
Pozdrav svima ,Alen! |
Alene ma nema problema buraz, pusti ove budale, nego reci sta si uradio sa
CUBASE SX i sta treba da saljem. |
Nista. Fico mi je poslo CD-ove. Reko mi je danas. Trebali bi stici do subote jebiga. Reko je dva DVD diska. A ja da budem iskren nemam pojma sta je sta i kako se posluzuje snimo sam dosad na program AUDACITY koji je oko 2Mb velik. Dobar programcic. Snimam na njega iz razloga sto moze vise spura da pravi i kad novu snimas predhodna ti se cuje. Pa sad vidjet cemo sta ima novo.
Pozdrav, Alen! |
Evo nesto za tebe Nedim nauci snimi i uploaduj da cujemo.
Ako uspijes ovo do ponedeljka povlacim sve optuzbe do sad, a ako ne naucis onda nista ostaje isto pa800 kanta kao sto jes.. Ili ako ti je lakse po notama i akordima napisat cu ti pa sviraj. http://rapidshare.com/files/18963589...lomac.mp3.html Kad ovo uradis onda se javi opet, ovako orijental nije za nas Jugoslovene kod nas samo JV prolazi a kod nekoga i turbo folk. I ova gajda nije ni blizu JV sto je odsvirano. Sad opet reci nemam pojma a imam 15 god muzicke skole hos i na to nesto reci?? haha Ovaj forum je posto zabavan sta bi on bez nas :lol: :lol: |
Jok brate dragi, nisi ti ni M od muzike kad se tako ponasas nego hvala, lomi ti
prste necu ja ne treba mi to...slobodno ti vezbaj, imam ja dovoljno materijala. Nego MIKI, VAXTER...zatvarajte ovu temu, nije muzika za DECU. Vaxter, koji bi mi ti MIXER preporucio za zabavnu muziku i koji sint za CIGANIJU? Samo mi jos te 2 stvari treba da uzmem i sredjen sam. |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org