![]() |
YU-MIDI na Musicmesse 2011-Frankfurt
Postoji neki okviran plan od strane nekolicine clanova Foruma da se prisustvuje ovogodisnjem sajmu muzicke industrije u Frankfurtu koji se odrzava od 06.-09. Aprila,pa povodom toga otvaramo ovu temu da imamo mesto gde bi mogli da malo razmenimo informacije u vezi toga i oko eventualnog okupljanja tamo itd...i naravno da razmenimo i po neki utisak vezan za sajam pa izvol'te :)
P.S. za sada kao dva predstavnika YU-MIDI-ja idemo ja i DARE 82,Aleksandar_72 takodje (za njega sam siguran i da ga ne pitam :) )...i dalje da vidimo ko je raspolozen? |
Ako YU_MIDI placa troskove idem i ja!
|
@Vule
...e to me raduje! :) @milan84 Milane ja ti placam kartu, samo ti dodji! ;) |
Uf , nemam penezi hm kad bi mi presveti pozajmil peneze , iso bi kak, ne bi iso ,,,hahahaha . MALA sala kad bi imo love sto da ne bi iso ......
|
ja sam bio prosle godine i sve mi je tamo nesto bilo bljak:lol:
isao bih rado i ove godine na sajam ali bi trebala banka da mi odobri kredit a to kod nas nece moci za nas muzicare jos sto godina. Onima koji budu otisli zelim sve najbolje i neka nam prenesu utiske kada se vrate. |
Na zalost, finansije ne dozvoljavaju ni da razmisljam o tome...
U svakom slucaju, ocekujemo iscrpan i detaljan izvestaj sa puno foto materijala i svega drugog sto bi nas moglo bar malo pribliziti tom dogadjaju. |
Neke kolege su me pitali oko ovoga,sta je u stvari poenta teme. Ja sam hteo da ovde imamo mesto da caskamo o svemu i svacemu vezanom za ovogodisnji sajam i da se eventualno ovde prikupimo,mislim na one koji bi isli ove godine. Mene neke obaveze inace vode u tom pravcu pa cu svratiti na sajam a mozda i jos neko od kolega pa bi svakako bilo lepo da se tamo nadjemo na casici razgovora...ili na dve casice :lol:
|
Ma sve je jasno, nego posto razgovor merite u casicama, pazite da se ne zapricate, jer mnogo razgovora moze da steti zdravom rasudjivanju, pa da se vratite sa sajma izrazgovarani, a nemate pojma ni gde ste bil.
|
I ako se salis odma da ti kazem da si delimicno u pravu...svasta je moguce :lol:
|
Alkohol razara porodicu!HAHAHAH!!!SALIM SE!!!
|
Sajam se blizi,neko drustvanjce se u nacelu dogovorilo da se sretne tamo,ako ima jos neko zainteresovan neka se javi?
|
**
Mi stizemo najverovatnije u cetvrtak na sajam ukoliko se ne desi nesto nepredvidzeno .Ko zeli da se malo druzimo neka se javi da dogovorimo gde ce biti tacka okupljanja. Yu midi je za sve clanove koji dolaze pripremio malo iznenadzenje.
|
za obicne smrtnike samo u subotu dozvoljen ulaz na sajam
koliko sam informisan znam da je za publiku odvojena samo subota na sajmu u frankfurtu pre je bila i nedelja ali eto izmijenili su to vjerovetno zbog troskova radne snage nedeljom subota se ipak broji u radni dan...ali i karta je sve paprenija mislim da je oko 30 evrica za odraslu osobu nego .me interesuje gde ce se sastati clanovi yu midi foruma na sajmu i ukoliko sati rado bih se pridruzio ....pa da sanjima prodjem sajmom prosle godine je korg bio medju bubnjevima jedva sam ga nasao...siromasno do bola...tesko se orijentisati na sajmu ali bilo bidobro sa kolegama podjeliti misljenje uzivo...pozdrav svima.....
|
Upravo sam gledao na zvanicnom sajtu sajma...izgleda da je samo u subotu 09.04 otvoren za posetioce,karta je 20 eura
|
Mislim da su se Nemci absolutno najbolje pripremili za sajam, kao i svake godine.Jos na zeleznickoj stanici imaju personal, koji vas najbolje upute prema sajmu a dobijate jos tamo plan za orientaciju na sajmu.Na svaki cosak na sajmu imate "punktove" gde su informatori,koje pricaju najmanje 3 jezika i vam pokaze koji brend se u koju halu nalazi...bolje ne moze biti.
Ako sve bude ko sto sam planirao, eto mene u petak na sajam! Pozz |
Aco,kako u petak ides kad pise da je za posetioce samo subota?
|
Moze ali kosta oko 50 evra!Prosli put smo ja,moj brat,Turbo 72 i Coke357 platili po toliko jer nije bio dan za posetioce.
|
Citat:
A kad ste već tamo mogli bi malo da pogledate Verse zvučnike i Viscount Aplha digitalne mixere... :"> |
Musicmesse
Idem, kartu sam vec nabavio
|
@Burli kako mislis to?
|
Coke357 se odavno nije pojavljivao na forumima a ti ga pomenu... ;)
A o Verse zvučnicima sam čuo baš riječi hvale pa me zanimaju a u okruženju ih ne mogu čuti dok i ovaj Alpha digitalni mixer izgleda zanimljivo a najavili su učešće na sajmu... :) |
@Vule: Aco,kako u petak ides kad pise da je za posetioce samo subota?
VIP karta brateeee! :) ....kartu dobijam gratis svake godine od jednog brenda, posto sam vec vise od 20 godinja korisnik njihovih proizvoda. |
zelim svim kolegama koji idu na musikmesse u frankfurt, lep provod i da nam saznaju sto vise interesatnih i korisnih stvari/novosti za FORUM :)
naravno svima koji putuju, dobar i srecan put! i nemo neko tamo da se izgubi! ps: ako imate sansu da tamo budete ONLINE - javite se obavezno ... onako - live sa scene ;) pozdrav |
bio sam u Utorak. Ima Kineza koliko hoces, iskopirali su skoro sve od zvucnika pa do mikrofona, poznatih marki. Jedni su cak 1:1 iskopirali citavu Sennheiser seriju. Neznam kako je to moguce, kako mogu da se pojave na sajam sa tim kopijama. A o razglasima i zvucnicima da ne pricham, osim oznake firme sve je 1:1 kopirano.
Korg Pa 3 radi fantasticno, bas sam se iznenadio kako mu je dobar bubanj, posto im to prije nije bila neka jacina. |
frankfurt 2016
ciao momci :happy:
reko da ne otvorim novu temu, vec da ovde nastavim i da pitam, ko ce ove godine posetiti musikmesse frankfurt 2016 (muzicki sajam)? ja cu verovatno vec 7.04. biti tamo i rado bi voleo da naidjem na nekog forumasa :) ipak je sajam u drustvu interesantnije nego sam :D pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org