![]() |
Zemljotres!!!
Salje mi burazer poruku, jesi li osetio zemljotres oko 2h nocas, kaze ljuljala mu se komoda, treslo sve... :) Ja radio sa klavijaturom, ama bas nista nisam osetio... :) Javili na TV-u kasnije... :)
Bio sam u "Event Editu"... :) Sta ces... :) Jel osetio neko? |
Pishemo vec sat vremena o tome u "Hajde da se zalimo" ;)...Ja igrao neku horor igru u to vreme...Totalni dozivljaj!:-O
|
re
Ufff ja sam na 16. spratu u Beogradu,sine kad je ovde pocelo da ljuljaaaa!!!Prvo sam se uhvatio za pa2x i poceo da pakujem laptop =)) ali je prestao.
|
Ja sam pio kafu na nekoj pumpi u Nisu.I bas komentarisem sa kolegom kako smo osetili neki potres.
Sad sam stigao kuci i gledam vesti. Zemljotres se desio u okolini Kraljeva.Epicentar je bio u selu Vitanovac.Jacina zemljotresa je bila 5,4 rihtarove skale 10km ispod zemlje. Postovano sa mobilnog uređaja |
Poginule 2 osobe.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ja sam bio u studentskom domu na trecem spratu i bio je bas ful dozivljaj;)Mogu da zamislim tebe na 11-om kako pakujes pa2x=))
Dodato: Au covece pa ovo nije zajebancija uopste...Strasno!!!Neka im je laka zemlja... |
Znaci, moze da trese kolko oce, niko od vas nije bio u EVENT EDIT-u u to vreme, svi ste osetili...ahahahaha... Ja nista nisam osetio, ali stvarno... Cak nisam ni verovao burazeru, sve dok niste i vi potvrdili... :) Ubice me kljava... :)
I jos ima poginulih, strasno... :( |
I mi smo u PG nedavno imali potres 5 stepeni Merkalija pa smo iskakali iz kuca, a kamo li 7 po Rihteru. Ne smijem ni da pomislim
|
Mene sinoc probudilo,pocelo se sve tresti, kako sam se prepao. Kad se u Sarajevu osjetilo ne smijem pomisliti kako je bilo u okolini Kraljeva.
|
momci necu da ve kritikujem, al dajte malo vise ozbiljnosti u ovoj temi, milance reko da su 2 poginuli ... :(
|
vise ozbiljnosti ljudi ovo su opasne stvari
|
Citao sam prije par godina na netu kako su neki naucnici predvidjeli da ce se na balkanu zesci drmotres desiti, daj boze da bude da je to to bilo i da ih nebude vise...
|
kod mene u kragujevcu, zivim na 4 spratu, tresla se cela zgrada od 12 spratova
ja sam spavao, i odjednom osetim nesto se ljulja kad sam pogledao kroz prozor nije mi bilo dobro STRASNO!!! |
ovo nije zajebancija....
|
u vojvodini nije bilo nista. moa mater i devojka kaze da se treslo sve. lupaju gluposti.
|
Slazem se da nije zajebancija....ali- zezali se ili ne- sve je jedno- pred prirodnim nepogodama smo nemocni! :(
|
momci malo ozbiljnosti u temi, nije vrijeme za zezanje, dvoje ljudi je poginulo, materijalna steta u okolini Kraljeva i Kragujevca je Boze sacuvaj!!! Nek im je laka zemlja, stvarno strasno... A Just be, zar se osjetio potres u Sarajevu, ja sam iz Mostara i bio sam budan do 3 sata i citao sam sve vijesti, ali kod nas nije bilo potresa, ja nista nisam osjetio.
|
@Dell
I ti da nisi bio u EVENT EDIT, pa zato ?! Inace ja sam daleko pa kod mene nemalo nista, hvala bogu. :) |
Izvinite na izrazu ali ja sam se usrao ziv prvo pocelo da se trese malo a ja bas sedeo za kompom i bio na ovom krasnom nam forumu po drugi put kad je pocelo da se trese tad sam se bas usr'o ipak sta zna dete sta je sto kila xD
elem kasnije sam razmisljao kako bi bilo da je neki japanac tu (jer znamo da kod njih su zemljotresi veoma jaki) ja mislim da on ovaj zemljotres nebi ni registrovao dok ja sam se bas prepao. |
jel jak bio potres?
|
Ja koja sam budala mislio sam u pocetku da me proganjaju duhovi tj. kad pocelo sve da se trese reko kuku mene :))
previse gledam discovery chanel, previse |
Gadno brate gadno, sreća ja u Žepču nisam ništa osjetio. Hvala Bogu.
|
Evo citam da se i danas treslo ali manje... i da nakon onog zemljotresa ima manji... strasno
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org