![]() |
Ukrali mi 2x !!!
Eto braco moja mila da niste sad u mojoj kozi :(
Nakon svirke spakiro stvari na zadnjo sediste i bili da popijemo neko pivo u drugi lokal...auto ispred... Skrsili prozor obili brave...i maznuli sve...2x...spider stalku...kablove..torbice |
a jaooooo,strasno,uzet i na kolac djubrad nabiti,nista drugo,kad obraza nema
|
jojjjjjjjjj strasno ja to ne bi mogo da podnesem ubio bi nekoga
|
E zivote, zao mi je kolega iskreno!!!
|
Citat:
|
Sta reci?Najgore je sto to nije 5eura nego 2500-3000e,grozno,prati oglase druze,mozda naletis na neku budalu koja ce prodavati bas taj tvoj..Nije iskljuceno da ga nisu cornuli neki narkosi koji su prolazili usput,pricam ti ovo jer je moj kolega tako prosao,i na kraju nasao spravu,znaci prati oglase tamo kod tebe u lokalu,pa ako naidjes na neki kojem je cena mnogo niza od realne,taj je tvoj 100 posto.Ja ti zelim mnogo srece da ga nadjes,jer svi znamo da danas nije lako zaraditi za spravu.
|
Auuu prijatelju. Zao mi te sunca mi.
Pa *ebemu sumpor, ne znam sta bi uradio u tom trenutku. Sta da ti kazem. |
Nadam se da ces ga ipak naci.
ooooo lopovi:mad: |
No.1 Sta ces sad?
jesili odmah javio policiji??? zao mi je stvarno |
Iskreno mi je zao,u poslednje vreme sam cuo za jos par slucajeva kradja muzicke opreme,ipak pri kupovini treba voditi racuna i traziti od prodavca ako moze da nam da nesto od papira za stvar koju kupujemo.
|
Iskreno mi je zao, strasna situacija. Nadam se da imas serial number, mozda naletis na njega nekada.
|
Mogu misliti kako se osjećaš... :mad:
Ostavi serijski broj, ta klavijatura će se 100% naći na prodaji, možda neko od kolega i naleti na nju! |
,.,
Ajooj....
Valjda si zapisao serijski broj klavijature.....? U svakom slucaju prijavi policiji....i prati oglase sto kazu kolege. Klavijaturu ove kategorije nece lako prodati,ja bi objavio oglas u lokalnim novinama. A dali si razmisljao o tome da bi to mogao biti neko ko ima veze sa sviranjem a mozda te i poznaje posto ti je skoro sva oprema nestala ? |
i ja mislim da je to neko ko te zna...
jel imash mozda garanciju? ako imash lepo prijavi u policiji...mozda preko osiguranje da dobijes nov.. bar je tako ovde u svedsku.... daj boze da naletish na njega,kao sto kazu kolege prati oglase i muzicke prodavnice.... stvarno mi je zao kolega,********** li im mater bash!!!! Kabi...iskontroliši vokabular,ipak |
Nezgodna situacija u kojoj neznam sta bi cinio.Zavisno od toga ko je ukrao zavisice i cijena ako si narkosi(kao sto neko rece) bi ce jeftina.I tu noc te je najvjetovatnije neko pratio i kada se zavrsio on je ukaro.Prati malo oglase.Nadam se da ces negdje naletit na nju.:mad:
|
Ako ti lopovi imaju nešto u glavi pazit će kako će ga prodati, to je opet..
Probaj staviti u oglas: "Kupujem Pa2x" |
Stvarno mi je žao.Suvišno je bilo šta dodati....
|
Katasrofa,mamu im lopovsku.Prati oglase i povezi se sa sto vise ljudi koji prodaju instrumente jer jedino mogu da je prodaju preko oglasa ili prodavaca instrumenata ako nisu to uradile kolege pa da je zadrze za sebe.Nadam se da si sacuvao negde serijski broj da mozes da je identifikujes.Prijavi obavezno policiji.
|
auuu strasno... samo prati oglase, mora negde isplivati...
|
A da,budi uporan u trazenju posto verovatno nece stavljati odmah u oglase.
|
Dobro ti prati i svoj set svoje ritmove ako se gdje pojave ako ih mozes poznati, jer ako je neko ko se razume u muziku ukrao mozemu to valjati...
|
....
Pazi takodje i na kablove, stalak i te sitnice sto su ti jos ukrali kako kazes mozes preko toga da dodjes do klavijature.
Apelujem na ljude sa foruma posto su 90% klavijaturisti da prate oglase i ako neko primeti neki Pa2x sumnjiv da ti javi na P.P. Mislim da ce ta klavijatura da zavrsi negde u drugoj drzavi suprotno od Makedonije. I kolege molim vas da pomognemo obavezno! :mad: Ja cu prvi sutra da procesljam oglase i posmatracu ovde u mom kraju ko ce da kupi takvu masinu. Bar toliko mogu da pomognem. |
Zalosno druze :( .... sto da ti kazam. Se nadevam deka kje go pronajdes.
A kade zivees? Koj grad? |
Tako nesto nebih nikom pomislio da mu mazne neko opremu ili instrument, nedaj boze nikome.
|
re
Iskreno mi je zao!
Logicki,nije to mogao bilo ko da ti mazne,ili neko ko te zna ili neko ko se bavi tim u suprotnom ti ne bi uzeo stalak,kablove i ostalo...a kao sto neko rece to ce sigurno prodati negde sa strane...pa ko posumnja na neki pa2 neka ti javi! |
ista prica... to sam cuo od mnogo njih, da su im maznuli opremu na tu foru. Zavrsis svirku i izadjes negde u lokal... kad se vratis nema opreme. Znam da je gazda lokala tako na kraju svirke otisao sa muzicarem u drugi lokal da popiju picje, a ovamo neki njegovi "radnici" zavrsavaju opremu u kolima...
|
A sta reci za ovakvu situaciju....
Kao prvo naravno da mi je zao,sto je do toga doslo. A kao drugo,ne bih puno da pametujem ali ne razumijem bas,zar smijete ostavljati u automobilu opremu i stvari vrijedne oko 3000 Eura i to u kasnim nocnim satima. I koliko sam procitao,a nije napisano,automobil izgleda nije imao ni alarm, jer bi ga valjda culi. Na danasnjem vremenu sveopsteg lopovluka,za mene bi to bio ogroman rizik. Nadam se najboljem i da ce se taj sint pronaci. Pozdrav, |
Meni je narkos ukrao EM2000 i XP30 i prodao ih za 50 eura.Od policije nema nista.....drugim kanalima sam dosao do klavijatura!
Pod hitno ponudi 500-1000 eura nekom mafijozi da ti nadje klavijaturu.....ako vec nije kasno!!!!! |
Uh! Katastrofa! Suosjećam i čvrsto se nadam da ćeš opremu pronać. Ako ne sve, barem klavijaturu! Dobro pazi po oglasnicima i valjda imaš serial number! Puno sreće!:(
|
Stvarno steta, kakva stoka moze to da uradi...?! :mad:
Ako ne znas serial number trebao si je obeleziti nekako, npr. ja sam tyrosa ogrebao na jedno mesto i znam da samo moj ima sharu na tom mestu (naravno ne vidi se) jer nemam serial number za ne daj Boze. Svi su ti rekli da pratis oglase pa tako i ucini, i obavezno ovo sto je rekao Milance, ponudi nekome ko je u tim vodama nesto kesha da pronjuska o tome. Imas cinkarosa danas koliko hoces. Srecno brate i zelim ti da je brzo vratis kao i svu opremu. |
Pa2x
Prodajem PA 2X vrlo povoljno...
uz njega idu i Spider stalak i kablovi.. shalim se naravno.... jako mi je zao zbog te tvoje situacije Neverovatno je na kakvom svetu mi zivimo!!! |
Sta da kazem... kao prvo krvica je moja..ja sam totalni idiot
Dobro je neko napisao da se takva roba ne ostavlja na zadnjem sedistu u kasnim satima.. Osim toga nemam ni alarm na auto Nemam ni serial number od klavijture zapisano Jedino ga mogu poznati po ogrebotina jer sviro sam ga prilicno dugo 2-3 godina ako nekako to oni ne maskiraju Inace je prijaveno sve u policii potego sam nekih veza tamo pokusavam i ko sto je milance reko preko lopovskih kanala pa videcemo Ako ima srece da se nadje bice dobro, ako ne, budimo zdravi i zivi p.s. treba da obrisem 2x u temu za klavijature sad imam momentalno samo Tr hahah u jebote kako se mizerno osecam |
Prvo preko lopovskih kanala,pa onda u policiju!Veruj mi....i to sto brze!!!!I naravno ponudis 500-1000 eura!
Kada sam naso klavijature,ovi iz policije su me molili da dam izjavu kako su oni nasli klavijature da bi im nacelinik policije povecao platu!A kad sam davao izjavu prilikom prijavljivanja kradje,oni su me ispitivali ko da sam ja ukrao klavijature!Toliko o policiji....:mad: |
Zao mi je ,steta....nadam se da ces imati srecu da ga nadjes....
|
Ljudi pozdrav..evo i mene...buraz ja sam ostao prije jedno 9 godina bez PSR A1000 nova izasla kostala 11.500 kn sad treba to prebacit u eure..neznam koliko je..2 vikenda odradio prodo sve iz kuce sto se moglo prodat nesto zaradio i jos mi pola para falilo posudio,,i dva vikenda sviro,,do dana danasnjeg nikad cuo di je sint zavrsio ,,znam ko je ukro prijavio policiji,priveli ga prizno je al sinta nigdje,buraz to me je vratilo nazad 5 godina,od tada nikad na zelenu granu to je financiska praznina,,,nemozes ju pokrpat nikako....
|
Druze sta drugo reci nego da mi je jako zao zbog toga sto ti se desilo. Zelim ti da sto prije nadjes svu tu opremu a ako je moguce i lopove. I nikad instrumente i opremu ne ostavljati u autu.
|
Malo pre sam cuo da su jos jednom clanu foruma skoro ukrali iz auta isto pa2x...
|
N°1 gde se to desilo?Mozda cujemo sta?!
Zalosno!Znam kako se osecas,meni je sredinom 90' ukradjena gitara,rucni rad,koja je kostala nekoliko hiljada maraka....znam kako se osecas!Strasno.... |
Mamu im ne hljebarsku...toliko od mene !!! Zao mi je kolega kao da se meni desilo...stoka lopovska!
|
Eto danas sam kupio novi 2xpro.
Imam svirke zakazane tako da ne preostaje mi nista drugo. Pa ako se stari pojavi bice dobro, ako ne, nek ide dodjavola, moze se i bez njega. Dao bog para dace i opet !!! Kolege budite mi zdravi i zivi i hvala vam na podrsci. Dodato: Citat:
Ovo ipak ne vazi opet je po staro...ziveli braco !!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org