![]() |
maricm-demo snimci
evo jedna pjesma od mog benda live sa jedne svirke komentari dobrodosli pozdrav |
Meni se svidja :)
Nije bas sve najpreciznije :) (Live svirka), ali se vidi da ste ozbiljni i i dobri muzicari. Viseglasovno pevanje, cist i korektan ton, super! Voleo bih da vas cujem uzivo. p.s. Decko sto peva je glavni vokal, ili neko od muzicara? Kad ces postaviti jos nesto? Voleo bih da cujem jos. Svaka cast momci, samo gurajte napred! Pozz... |
Koje instrumente svirate ?
|
Citat:
Dodato: Citat:
gitara bass gitara klavijatura pjevac biti ce jos toga pozz |
Dobra svirka,uigrana.
|
evo jos nekih stvari pa malo poslusajte i komentarisi te pozz |
Svaka cast za izbor zadnje pesme ;)
|
Bravo Mladjo kao i za ostalu ekipu.
Da to nije mozda razlog zasto te jedno vrijeme nije bilo ovde? Ako je, vidi se rezultat, svaka cast. |
ma puno se radilo i tako.
sta ima kod tebe vidim ti si uzeo pa2 |
Super! Malo osvježenja nakon silnih narodnjaka! :-)
Pozdrav |
da,dobro dodje malo osvijezenja
|
Super zvucite!Samo neka bubnjar malo jace udara tu bas pedalu...:)
|
ok hvala ti na tom komentaru.
prenijet cu mu. pozdrav |
kao prvo vokal(i) super. pravo mladalacki moderno.
samo instr deonica jaaaako siromasna. iz prostog razloga jer pesme radite 1/1 bez i malo maste. sve to jer tamo gde je u pesmi klavir vi svirate klavir, gde nema klavira vi ga ne svirate.. ne mozes sa 5 momaka nikad dostici studijski obradjen snimak niti koncertni bend od 15 muzicara. ako ste se vec opredelili za to to mora biti vraski dobar sound na mixeru pre svega namesten. malo mu dajte neki forte, pa neki bras, ba bubnjar da predje na neki bas&ride itd znate vec..refreni su jako tanki u sve 4 pesme gotovo da nema promene ritma recimo za "sve ove godine", kul je sto je strofa u tom fazonu, ali onda refren mora da razbija. bubnjar dinamika dinamika dinamika. ne znam koliko svirate ali mislim da ce za vec godinu dana ovo zvucati 1ox bolje jer vidi se da radite. samo picite! |
sviramo od prosle godine 11 mjeseca.
znam ima tu jos mnogo za radit ali doci ce to na svoje sto se tice zvuka drugacije je to na razglas nego na snimku,zvuk je stiman za razglas nije za snimanje. a masta ima toga to nije proglem hvala na ovom opsirnom komentaru. pozdrav |
|
Ma super je to Maricu. Odlicno!!!! :D
|
jbg trudimo se hehehe
|
Meni se ovdje sve svidja super...orkestar je orkestar nema sta .Pooooz
|
hvala
|
Novi spot!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_Nvn6VGBRqA
Evo ljudi snimili smo spot za nas prvi singl. Kako vam se cini??? |
Super sve nema dalje..svaka cast,a najveca provala na spotu kad se pusi dim iz mikrofona kad pjevac pjeva heheh...Bravo ovo je po meni hit.pozz
|
Super ste, samo tako nastavite. Imam jedno pitanje za vas i generalno za današnje bendove. Zašto je danas sve više grupa bez pevačice? Zanima me viđenje iz vašeg ugla. Spot i svirka su vrh, pozdrav
|
hvala na komentarima.
Kad smo snimali bilo je hladno toliko da se doslovno pusilo |
Meni se bas svidja spot,dobar kvalitet snimka i lepo osmisljeno.
Sve pohvale momci i izdajte jos koji singl da cujemo. :) |
hvala..biti ce uskoro
|
Citat:
|
|
Kaze da ovaj video nazalost nije dostupan u njemackoj:(
|
Sve super da ne brusim puno... ;) Svaka čast! ;)
|
provjerit cu sta je to zasto je nedostupan u njemackoj
|
Odlicno zvuci!
Samo ja sam onaj stil Juznjacki i tako to!! U svakom slucaju sve pohvale! |
hvala.
mismo se za ovkvo odlucili,sto ne znaci da necemo mijenjat |
ex5
Malo boja sa yamahe ex5 i vl sinteza.
Ima toga jos puno samo mi se nije dalo vise.drugi put <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xn9Kt7Adzto" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Šta ukloni videozapis? :(
|
slucajno ali stavit cu opet.
|
roland g70
evo malo da se cuje kako zvuci kod mene g70.
sve je sa g70 i snimano direkt u laptop <script type="text/javascript">var zippywww="40";var zippyfile="54376822";var zippytext="#000000";var zippyback="#e8e8e8";var zippyplay="#ff6600";var zippywidth=850;var zippyauto=false;var zippyvol=80;var zippywave = "#000000";var zippyborder = "#cccccc";</script><script type="text/javascript" src="http://api.zippyshare.com/api/embed_new.js"></script> Dodato: evo jedan snimak sa probe sa novim pjevacem tek druga proba a momak ima 18 godina. sta mislite o ovome http://www11.zippyshare.com/v/60254083/file.html Dodato: nemam edita jbg <script type="text/javascript">var zippywww="11";var zippyfile="60254083";var zippytext="#000000";var zippyback="#e8e8e8";var zippyplay="#ff6600";var zippywidth=850;var zippyauto=false;var zippyvol=80;var zippywave = "#000000";var zippyborder = "#cccccc";</script><script type="text/javascript" src="http://api.zippyshare.com/api/embed_new.js"></script> |
..
poz mladene
izgleda da je ovaj nas kraj pun talenata.badrov, vi..seic memic vajta ( il kako se vec zove) :D mala sala cestitke na singlu. odakle je ostatak muzicara? ...i da odem malo u off... jeste li vi i ko je od vas sviro za novu godinu 2012 na 2013 u busovaci..mislim da je hotel sunce bio?? |
Mi smo komplet svirali u Suncu.
U našem kraju samo cvate muzikalnost. U Busovaci ima mislim 6 živi bendova. Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Opet nešto ne šmeka s playerima i fajlovima...:(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org