![]() |
Houndbite ne radi
Zna li neko sta je sa houndbite?Ne mogu da otvorim stranicu a i playera nema u demo snimcima.Dali je to samo kod mene ili kod ostalih isti slucaj.Pozdrav
|
I kod mene isti slucaj,nema playera u demo snimcima!
|
Verovatno sredjuju bazu podataka,s' vremena na vreme to odradjuju ;)
|
Aha znaci u tom zecu lezi grm:lol:
|
Trebao si njih da pitaš
|
Heheheh jbg nemo se ljutis:(
|
pa ne ljutim se nego šibni im mail pa ih pitaj...i prenesi nam šta su ti rekli
|
Pa sigurno je tako kako je marco7 rekao da nesto rade pa momentalno ne moze da se otvori stranica.
Rolandinjos sibno bih ja njima mail ali mi nisu toliko vazni u zivotu da bih se bas toliko interesovao sta je u pitanju,samo me je interesovalo ako neko mozda zna sta bih moglo da bude posto mi zeznuse sva moja remeg djela sto sam komponovao:D Neka nemogu oni unistiti koliko ja mogu da snimim:)Pozdrav ljudi |
Cudo, ja nit jedan player ne vidim. Izbriso sam coockie opet nevidim player:-O
|
Verovaatno rade nesto na sajtu!
|
Ma i ne moraju da rade...Ima i drugih produkcijskih kuca:D
|
Opet ne radi!
|
ma ko zna dal ce ikada opet da radi taj sajt ...
meni pise "forbidden - no rights to access this server ..." al sto drug zeljko kaze, ima dosta drugih "prodkcijskih kuca" ! :lol: a kolega rolandinjos je eksperta za plajere pa ce sigurno da nam kaze kojeg da koristimo ;) pozdrav |
A sta ce biti sa starim demo snimci, jer mozemo opraviti ih, promeniti playere nekako...
Nece vajda to tako ostati ? |
imate goear i esnips ;)
|
Pa OK je goear al juce sam hteo cuti neki snimak i nisam mogao jer houndbite ne radi.
Zato pitam sta cemo sa starim snimcima? I ima li neko sigurne informacije sta je sa houndbite i dali ce opet da proradi ili gotovo je sa nje? |
Desava se da houndbite ne radi.Rade ljudi nesto ....Popravljaju.......:D
|
Ma da nismo i njima preopteretili server :lol:
|
Ili da nije u mojim demo snimcima neki virus pa ga brisu:lol:..Haker Zeljko:D
|
priznajem! ja sam kriv ...
shokirao sam ih s´moje rumunjake =)) nece valjda da me tuze, sunce im kalaisano ? a sta mislite da sam jos i odpevao`? na primer onu moju najmiljenu "zapevala sojka tica? ... |
Pa druze grandija ko bih drugi vec nas dvojica.:lol:sirimo viruse nasom tehnikom sviranja:)Pozzz
|
zeljko prijatelju, to sam ja hteo reci i za tebe i za mene, al reko ce se ljutis pa sam kazao samo za mene =))
jeste da ovde svastara, al ja cu da pripazim da ne pisem suvise nonsensa pa ce da me shutnu i odavde :D pozdrav |
Moji prvi snimci su bili prejaki, to je jedan od razloga definitivno! :))
|
@grandija slobodno ti kazi sta zelis ti si moj drug:-j
|
hahahaha grandia ne mozes nista u svastari napisat sta joj ne prilici, jedino sto svastari ne bi prilicilo je nesto ozbiljno :D
|
Meni su se pojavili playeri ali i dalje ne mogu cuti snimak. Nadam se da ce uskoro biti i toga...
|
I direktno na njihovom sajtu je ista prica.Svega ima,a muzike nema.
|
Tesko nama kad od njih zavisimo:(mislim kad oni pustaju muziku kad oni hoce:rolleyes:
|
Polako, do juce ni playere nismo imali. Bice valjda samo da se strpimo. ;)
|
momci, imam neki demo kojeg bi postavio al hebiga, jucer sam potrazio sve moguce sajtove koje su slicni houndbiteu al s nijedan se ne snalazim ...:lol:
ajd budite ljubazni i dajte neki ozbiljan sajt :D pozdrav |
|
sto rece ckalja (ako se ne varam ...)
tanke shensi rolandinjos! ovo je od mene: ti si legenda! :) |
Jos ne radi!!!Stvarno cu da menjam studio:D:lol:
|
aman drug zeljko, ajde nas svoje da ih tuzimo!
kako ih nije sramota da te nase "hitove" prodaju po celom svetu a nama nit jedan cent ...? dokle cemo za dzabe praviti te hitove? ako se ne varam i drug emir je sa nama? =)) |
Pa ja nemoze to tako jbg svi bih da zardae preko nase grbace:-O:lol:
|
Sacekacemo jos malo!
Ako Houndbite ne proradi,upload demo snimaka ce se raditi na drugom mestu. Clanovi koji su uplodovali snimke na Houndbite ce verovatno morati da uploduju na drugom mestu i morace da se edituje njihova tema. Kao sto rekoh......Sacekacemo jos malo!!!!!Obavesticemo ves! |
u pravu si drug milanceshow (nego sta!)
mi se samo malo zezali o houndbite, nista ozbiljno :) izvinjavam se ako smo malo preterali meru, bilo nam smesno pa zbog toga, reko da se i ostale kolege sa nama smeju ... cekamo na informacije a do toga koristimo druge plajere, jel tako? procitao sam i tvoj post o novim informacijama! sta se mene tice, moze slobodno na LOCK, ja ne da pisem nista vise u ovoj temi :) jedino ako druge kolege hoce nesto jos da kazu ... veliki pozdrav |
Bas tako malo smo se usput nasalili,jer kakav bi zivot bio da nema razumne sale.
Milanchesow hvala na informaciji.Pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org