![]() |
Enver-Kara Pozdravlja Vas...
Sviju, cuo sam se danas malo snjime na telefon. Bolestan je covek al rekao mi je da je malo bolje i da vas pozdravlja sviju ko ga zna il ne zna.
Cucu se opet ovih dana pa cu vas obavestit sta se desava. Pozdrav |
pozdravi i ti njega od nas hehe
|
Covjek je u velikim nevoljama mislim da netreba sada u detalje da pisem na Forumu.
Vec pola godine ima kako je otkrio za bolest i bori se iz dana u dan iscekivajuci neko poboljsanje,nazalost za sada stvari ne stoje kako treba. Zivot je u pitanju! Zato prijatelji kada je vec Nedim oglasio na Forumu mislim da bi trebalo svi da izadjemo covjeku u susret i da mu pomognemo onoliko koliko se moze. Enver je mlad covjek,ozenjen i ima sina od 10-god. Mislim da bi neka novcana pomoc sa nashe strane bila od velike koristi. Ako ima zainteresovanih mozemo se dogovoriti kako to sve da obavimo sto brze to bolje! Pozz... |
Nema problema za tako velikog čovjeka kao što je on tu stvarno nema sumnje...A meni je bilo čudno kako to da sm mu poslo oko 10 mailova a nikad odgovora...Želi mu iz srca ko bratu sve najbolje iako ga uopšte ne znam ali njegova svirka i kvalitet koji posjeduje svjedoči o tome da je veliki vočvjek i muzičar...Još jedamput pozdravljam sve koji znaju i cjene ovog čoveka i kad bude trebalo šta da se angažuje na mene računajte uvek...Hvala Yu-midi vidi se da ti je stalo do nas članova i da si velika ljudina,a ne Šupak kao što su neki na drugim sajtovima...Svaka čast
|
SAMO RECITE NA KOJI NAČIN MU MOŽEMO POMOĆI I JA SAM 100% NA LISTI POMOĆNIKA ,ŽELIM MU PUNO SREĆE I SNAGE DA NAM SVE IZDRŽI I NESMIJE NAS NAPUSTATI U NIKVOM SLUČAJU.I AKO NEZNAM ŠTA MU JE ,ALI PREDPOSTAVLJAM DA JE SRCE U PITANJU POŠTO 80 % MUZIČARA IMA PROBLEMA SA SRCEM
|
Molio bih ime, prezime i adresu ili bar broj telefona kolege Envera kako bih kontaktirao njega ili njegovu porodicu u vezi sa pomoci. Ako ne ide ovako javno, na forumu, onda bar na PM i to ako moze bez oklijevanja jer kako se cini situacija je vrlo ozbiljna a u takvoj situaciji nijedna pomoc nije suvisna.
|
Enver se trenutno nalazi u bolnici posto se stanje opet pogorsalo!
Mislim da nebi trebalo sada svako pojednicano da mu se javlja jer covjek je pod velikim pritiskom i nije mu nimalo lako. Neznam sta da vam kazem, ali kad ga ljekari vec spremaju na najgore i drze predavanja kako treba da se umre mislim da razumijete sada o cemu se radi,nije srce nego glava je u pitanju i ono najgore se opet povratilo posle operacije. Ako moze da se dogovorimo svi zajedno da posaljemo pomoc njegovoj porodici najbolje bi bilo. Svaki vash prijedlog kako to najefikasnije da uradimo je dobrodoshao! |
To se moze odradit preko ziro racuna. Da svi mi koji bi rado pomogli na jedan racun posaljemo kolko mozemo i da taj na kome je poslato posalje enveru. I ja cu rado pomoci samo javite kad.
POZDRAV. |
I ljudi nemoj te biti cicije supci i picke. Vidim ovdje ima preko 2000 clanova na sajtu a samo 50 ih je aktivno na forumu i download upload centru. Sta je sa vama ostalima. TO lagano ide na zivce neznate tipkat il jednostavno kazete "ko vas jebe budale" Neide to tako. Sad se moze vidjet ko je pravi covjek koji bi pomogo drugom covjeku. Opet navodim ovdje ima preko dvije hiljade clanova nek svako dadne po 10 ili 20 € sta mislite kolko bi to dobro doslo!!!
Ljudi nemoj te da djete odrasta bez oca. Javljaj te se!!!!!!!!!!!!!! Ako od ovog nista nebude sramite se pojedinci a ja mislim da svako moze odvojit po makar 5 ili 10 eura. Ja sam uz vas kolko mogu!!!! |
Iako ga ne poznajem licno znam od drugih da je dobar covek i ljudina zato sam uz vas kako god da se dogovorite ucestvujem i ja i takodje mu zelim da pobedi tu bolest i vrati se medju nas .
pozdrav fico |
Citat:
|
Ja sam dao prijedlog kako i sta i sto prije to bolje. Hajmo sad nemojte se usutit jebalo vas 10 eura. A mozete se falit ovdje sa korg pa1xpro i sta ja znam imam studio vamo tamo ovo ono :evil: Hajde sad. Kad se napravi racun na koji cemo slati pare nek se stavi na forum i da saljemo. Sta cekate!!!
|
ljudi izvinjavam se trenutno imam punu kucu majstora.
Do Sutra posle podne postavicu konto broj (ziro racun). Za sve one koji zele mogu putem maila da dostavim i kucnu adresu! |
SUPER DAJEM KOLKO MOGU NADAM SE DA I OSTALI!! POZDRAV!
|
Miki koliko znam ti imas i PayPal jer kupujes preko Ebay-a...da li mozemo na tvoj PayPal racun da posaljemo pa ti prosljedi?
|
Miki mislim da imam jednu ideju...Mozemo mozda i ovako da bi ubrzali proces i povecali novcanu pomoc
Mozemo zakaciti reklamu na Website-u da prodajemo CD sa MIDI fajlovima i taj sav novac da ide Enveru (Naravno mi koji zelimo onako novac da doniramo mozemo). Poslat cu ti ja MIDI fajlove preko MSNa imam ih oko 20000 sve nasi i naplacuj po recimo 30Eura CD...oni koji ne zele ovako novac da daju mozda ce htjeti CD da kupe...sta vi ostali mislite???? |
Dobra ideja´drug. Sad im se isplati mdati pare a tebi svaka cast na prijedlogu. Svako dobro i pozdrav Alen!
|
neznam coveka ali nema veze samo mi javite gde i kako da posaljem pare.
Pozdrav, Djoro. |
YU-MIDI,molim te jarane stavi na na sajt ikonu ili stranu na kojoj će biti informacije o svemu...I imam još jednu ideju...Molim te kad od svakog dobiješ pare da to zabilježiš i skupa sa parama preko westerna ili slično pošalješ čovjeku pismo s kojim ćeš mu pokazati koliko ga volimo i koliko mislimo na njega isto tako i dodaj spisak ljudi koji su dali pare...Ipak mislim da će mu to još poljepšati dan nego da sad nakazivaš na račun...Opet je bolje kad dobiješ poštu s nekim pismom i ljepim rječimaa,odmah ti poljepša dan i raspoloženje...Ali mislim da je 100% potrebno predložiti spisak donatora da se vidi ko su pravi jarani a ne neki što imaju dugačak jezik a ništa ne učine...Zato kad mogneš objavi rubriku Donacija Enver ili slično i znaj da nas ima mnogo koji smo s tobom i s našim envom...Stvarno još jedamput od srca ti čestitam kad si se sjetio ovako nešto vidi se ko je velik čovjek i ko je velikog srca...Pozdrav svima jaranima i pazite se,nek vas bog čuva od sva zla...
|
Ja sam spreman ljudi daj konto nr. da saljem. Takodze zeli svima kao i drug ALIX pozdrav svima pazite se i neka va dragi Bog cuva od svakog zla. Ja misli da ce ova akcija ENVI dati novu nadu. Pozdrav
|
Ja sam spreman ljudi daj konto nr. da saljem. Takodze zeli svima kao i drug ALIX pozdrav svima pazite se i neka va dragi Bog cuva od svakog zla. Ja misli da ce ova akcija ENVI dati novu nadu. Pozdrav
|
Ljudi toliko sam umoran da nemogu vishe ni da kucam,sad sam prestao sa radom a vec u 3:30 mora da sam na radnom mjestu!
Kao sto sam obecao sutra posle podne bice objavljeno konto i paypal ((po zelji i kucna adresa). Svakako da ce biti napravljen komplet spisak chlanova koji su ucestovali u ovoj humanitarnoj pomoci i bice objavljena svima ukupna suma novca.Donatori dobice zahvalnice od Yu-Midi tima i smatrace se kao veliki prijatelji ovoga sajta! Potrudicu se da sve to obavim sto u boljem redu tako da nebude nekakvih zamjera. Mislim da od sutra trebace najmanje 14 dana da se sve sabere i da se zna koliko smo skupili novca. Znate da posiljke traju po nekada 3-4 dana. Za sve chlanove koji se nalaze u EU imace IBAN i BIC kod tako da nece morati placati dodatne troskove, za one koji placaju sa paypal i nije problem. Svakako svi ce dobiti potvrdu o uplati i svi ce da znaju ko je ucestovao,ako hocete moze da se óbjavi i koliko je ko dao ! Za sada toliko do sutra pa cujemo se! Zivi i zdravi bili ! Zahvaljujem se svima ! ! ! |
Pozdrav,
kako ja mogu da uplatim iz ovog cmara od drzave ? I mislim da nije pametno da se objavljuje koliko je ko dao, jer mozda ima neko ko hoce da da ,a nije u prilici da da koliko neko drugi. Verujem da nikom ne bi bilo prijatno da ga "prozivaju" sto je dao toliko i toliko. |
hajde pravite cekamo..
poz. |
Cekam i ja, ako treba i sint prodacu.
|
Citat:
Upravo zato sam i pitao, i ja sam istog misljenja. Napravicu spisak svih chlanova koji su pomogli i objavicu svima ukupnu sumu sto smo prikupili. Sto se tebe tice marco polsacu ti na PM adresu pa mozda je tako najbolje ako zelis nesto da prilozis. Hvala! |
RAja iz Njemacke ja ako hocu da saljem pare na konto koji ce se nekad stavit, trebam otici na banku i überweisung na taj konto jel tako?? A nemoj te mi samo govorit da mogu i preko komp jer me to neinteresuje samo preko banke. Nek se javi ko me razumije.
Pozdrav Alen. |
Trenutno sam jos na poslu,zato sam rekao da cu uraditi i postaviti podatke danas posle podne,otvorio sam novo konto treba jos podatke da dobijem !!!
Naravno da moze direkt u banci da uplatis,nema nikakvih problema! |
HVALA. Cekam.
|
Miodraže, stavljaj br. računa čim prije. kad je zdravlje muzičara u pitanju ne pitam za cijenu.
Neka mu Bog dade zdravlja i sreće da čim prije prebrodi svoje tegobe. Imam prjedlog : Napraviti humanitarni koncert (svatko od nas zna ili je svirao barem s nekom od zvijezda). Lijepo ih zamolit da pomognu, i sav prihod od prodaje karata uplatit na Envin račun. Ne moraju sad to bit profesionalci (makar bi bilo poželjno). Neka se napravi kao susret bendova. Ulaz na koncert neka bude 10 € po glavi i za čas će se skupiti par somova. Što se tiće razglasa može se sve odradit na jedan malo bolji, zamolit predsjednika opčine ili gradonačelnika da da badava prostor, nač od nekog frenda security i ožeži. Napravit ovako akciju u par gradova /mjesta i da vidiš. Znam da je malo teže izvedivo, ali barem bliži suradnici i Envini prijatelji bi mogli itekako pomoć, jer kreću se u tom miljeu ljudi koji mogu osigurat prostor za održavanje humanitarnog koncerta. Ovim putem se ne žica lova od države i glavešina nego će raja sama shvatit da dolaskom na koncert može pomoć u ljećenju jedne divne osobe, a pri tom će se i dobro zabavit. Hvala na razumjevanju. I da, kači br. žiro-računa. Pomoć ću koliko mogu i od srca. I sam sam uspješno prebolio rak štitnjaće pa znam koliko pomoć sa strane uvijek dobro dođe, pogotovo kad su u pitanju doktori koji od pamtivjeka čekaju da ih "podmažeš" da bi konkretno nešto učinili po pitanju zdravlja. |
Kolko ih ima iz stuttgarta!! dvoje troje samnom. IMam i prostoriju i sve sto si naveo. Al osim tih muzicara iz stuttgarta sto zanam sa yu-midi, ostalih znam mali milion bas kao sto si reko amateri midi sviraci i profesionalci. Al to su pljackarosi, vecina neznaju sta znaci muzika i humanost, znaju samo pare pare pare. AKO neko hoce a ko je iz stuttgarta ili okolne, nek se javi.Poz...
|
Sto smo tihi. Nadam se da nece na ovom zavrsit. Pozdrav
|
pozdrav svima,
kao prvo da pohvalim ovu akciju i siguran sam da ce mo svi zajedno uspeti koliko toliko, da nekazem mnogo, da pomognemo coveku u nevolji. Nije bitno ko je, sta je, odakle je i dali se znamo, vec je bitno da pokazemo solidarnost prema jednom kolegi kad mu je najpotrebnije u zivotu. S tim hocu da apelujem i na one clanove koji nisu bas aktivni u forumu, kao i ja sam. Sacekacemo Miodraga dok postavi Kontobroj, paypal ili druge mogucnosti gde ce mo moci da pruzimo novcanu pomoc Enveru. I mislim da netreba preterivati stokakvim komentarima i prepucavati se u forumu. Koliko god ko bude u mogucnosti da pomogne bitno je da pomogne i da se u sto vecem broju prikljucimo ovoj humanitarnoj akciji. Po mom misljenju nije ni bitna cifra i prepucavanje ko je najvise dao vec da se pokazemo kao solidarno drustvo i u ime YU-MIDI-a maksimalno pruzimo pomoc . Coveku u nevolji vise moze da znaci paznja nego milion eura ! Envere tebi od srca zelim sve najbolje, da ti je bog u pomoci i da hrabro premucis svoju muku. Glavu gore, bice bolje ! srdacan pozdrav Vladimir |
postavio sam konto (ziro racun)!
veceras neshto kasnije cu da postavim Paypal tako ako neko zeli moze i tako da uplati! |
"Sto se tebe tice marco polsacu ti na PM adresu pa mozda je tako najbolje ako zelis nesto da prilozis."
Posalji i meni PM...Znate kako je u provinciji,ali popecu se na mishice i pomoci koliko mogu,min.30evr... Samo da nam drug ozdravi!!! Miki |
Gde JE TAJ "0" ACCOUNT??
|
@djoro
Kad se ulogujes imas gore levo "DONACIJA"pa procitaj... Miodraze,kako mi iz Srbije da posaljemo pomoc? |
ko god nema druge mogucnosti poslacu mu svoju kucnu adresu na PM ili mail !
|
postavio sam i paypal !
|
ja sam u USD kako da posaljem pare?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org