![]() |
|
SP u Fudbalu 2010
1. Nemacka
2 Australija 3. Srbija 4 Gana Nije lose...moglo je biti i bolje,ali i mnogo gore...:D Grupa A: Južna Afrika, Meksiko, Urugvaj, Francuska Grupa B: Argentina, Nigerija, Južna Koreja, Grčka Grupa C: Engleska, SAD, Alžir, Slovenija Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana Grupa E: Holandija, Danska, Japan, Kamerun Grupa F: Italija, Paragvaj, Novi Zeland, Slovačka Grupa G: Brazil, Severna Koreja, Obala Slonovače, Portugal Grupa H: Španija, Švajcarska, Honduras, Čile |
Kao da sam znao da ce Francuzi u najlaksu grupu:mad::mad::mad:
Dodato: Mada,Spanija,Honduras,Cile i Svajcarska je ipak laksa,ali i ova gde su Francuzi:rolleyes: |
Ma ni ona sa englezima mi se ne cini jaka (engleska,alzir,usa i slovenija)...ja sam tu prizeljkivao nekako al upadose "zmajceki"
Nekako mi najgora grupa gde je Brazil...tu ce da bude krs i lom |
Po meni mnogo interesantna grupa, moglo je i bolje, ali kud i kamo gore, dobro Antić reče da na Mundijalu nema slabih reprezentacija!
Prvi meč bi mogao da odredi daljnju sudbinu, naš čovjek sjedi na klupi Gane(Rajevac), samo da ne bude "ko će kome, neg' svoj svome"... Sa švabama se takođe može nadigravati a "kengure" bi trebali dobiti, mada i kod njih ima par iskusnih igrača(Kjuel, Emerton)... Samo da nas zaobiđu povrede, a u Radomira ne treba sumnjati, forma igrača će biti na nivou... |
mislim da ce Gana da nas sve rasturi :) ali ozbiljno:) secam ih se sa proslog prvenstva igrali su kao zmajevi i imali su najmladji tim i gubili na neiskustvo,ispali su u 1/8 finala od brazila a mogli su da im daju sto golova a izgubili 4:1
|
Sta da kazem. -> Njemacka <- opasno
|
ma koja njemacka, kako su ih nasi vatreni namezili na euro ;) inace zamislite da je BiH prosla, pa s Brazilom u grupu, koja steta. Inace, Australije se treba pazit, ima dosta nase gore listova ;)
|
Samo Australiju vidim kao opasnost :(
|
Sjecam se na SP u Njemackoj, kad je Zeljko Pervan, inace komicar govorio kao, zamisli zabije nam Australija gol, a kaze mu neki od igraca, pa kume jebote sto mi ovo radis :lol: ima nasih jugovica koliko hoces :)
|
Mislim da vise nema na SP-u slabih protivnika,kao nekada.
Tako da po meni,svaka reprezentacija predstavlja "opasnost". |
Sto se mene tice grupa nam je extra i mislim da mozemo da se nosimo sa Nemcima lagano sto cemo i videti :)
|
I meni se tako cini.Videcemo sta ce biti kada ce prvenstvo poceti.;)
|
1 Privitaka
Počinje!!!
Za prvi dan su mi realna dva nerešena rezultata,Južna Afrika-Meksiko i Urugvaj-Francuska...videćemo,samo neka je počelo :) Evo koga zanima i raspored utakmicama sa terminima i gradovima gde se igraju: :) |
Slično razmišljamo, obje današnje sam igrao X...;)
Inače svaku utakmicu ću u singlu igrati igru "zamjena daje gol", kvota je 4.2 na prošlom Mundijalu su se mogle fine pare uzeti... I još jedan tiket za cijeli turnir koji izgleda ovako: M. Novakovič najbolji strijelac Slovenije 3.00 M Hamšik najbolji strijelac Slovačke 3.00 Španija polufinalist 2.00 Argentina polufinalist 2.20 Holandija daje više od 7.5 golova na prvenstvu 2.00 kvota 79.20 Išli smo u Afriku da sadimo papriku... :(|) |
Čitao sam u nekoj štampi,Englez neki,bavi se nekakvom "naukom",kaže izračunao da će Brazil biti prvak a u finalu će da pobedi Srbiju...:D
A ja bi rekao...bolje da ne idemo do finala ako ćemo da izgubimo :lol: |
vule, burli (i ostalima koji su se kladili) zelim vam srecu za tikete ... ;)
ja taman metnem si pivo u smrdivac (zamrzivac) i sa moje strane mogu da krenu sa igrom =)) a drug sejox je pametno reko : Mislim da vise nema na SP-u slabih protivnika,kao nekada. Tako da po meni,svaka reprezentacija predstavlja "opasnost". pozdrav svima |
nakon prvog poluvremena mogu rec da je objektivno mexico bolja reprezentacija, ne moram napominjati da se iz aviona vidi da offsidea nije bilo, juzna afrika mi se cini kao jaaako jako dobra reprezentacija ali ocito je da su se us*ali , jbg ipak pod velikim su pritiskom :) vidicemo kako ce bit u nastavku ;)
|
1-1 kraj!!!
Eto Burliju i meni prvog iksa ;) Ali kakva tekma...:-O...ako sve budu ovakve prestaću da se kladim,samo ću da gledam i uživam u fudbalu...:D |
tekma je bila preeeeeeee pre pre pre dobra, juzna afrika skroz ozivjela u drugom poluvremenu, da nisu meksikancima ponistili gol iz prvog poluvremena rekao bih da mi je zao sto juzna afrika nije pobijedila, ali ovaj rezultat je u svakom pogledu realan i posten ;)
|
Pogodio Afriku i Meksiko 2-3 kvota 1.85.A veceras Urugvaj-Francuska sam stavio 1-1 pa sta bude.Kvota je 5.25.Vazno je da je pocelo,sad mesec dana uzivanja,a naravno jedva cekam nedelju 16h!;)
|
eto ga ispade X izmedju urugvaja i francuske :) gledao sam prvo poluvrijeme pa onda isao pit s rajom, ali kao sto sam uspio vidjeti, dosta gruba i nezanimljiva igra, u kojoj je francuska jedva bila malo bolja, ali nekih konkretnih prilika i nije bilo, sutra sam u svatovima pa necu moc gledat prve dvije tekme :(
|
Verujem da ste culi, a za one koji nisu stara opstepoznata izjava Engleskog napadaca(u penziji),Gary Linekera......Fudbal je igra dva tima po 11 igraca,traje 90 minuta a na kraju pobede........Nemci.
|
Citat:
Elem, zamjena ne dade gol, biće bolje već sutra, tj. danas a ovi iksevi vratiše uplatu i donesoše nešto malo plusa... Inače na ovom Mundijalu mi mnoooogo nedostaju nekadašnji komentatori ex-Yuge uz koje bi i umjetničko klizanje bilo zanimljivo pratiti dok uz ove aktuelne sa RTS-a i TVBiH(RTRS-a i FTV-a) stvarno čovjek mora koristiti MUTE na daljinskom...:mad: |
ghahahahahahahaha pa burli meni je marijan mijajlovic bas pozitivno lud bio danas, cim mu cujem onu astmaticnu boju glasa odmah se nasmijem, jos kad krene da nabraja statistke i 5 koljeno loza igraca crknes od smijeha, inace prica mi drug da su neki ludaci na srpskom eurosportu komentatori i da nema nista jace nego kad prenose kecere : "ubi boga u njemu" ili curling:"meti mlada, meti" ili na pikadu kad krene da prica sta rade ovi iz publike, npr. neki mladji lik nesto rekao nekoj starijoj zeni, onako MILF-aci , a ovaj komentator kaze eeeee jos si ti mnogo mlad, jos mnogo leba mora da se najedes da mozes da baris matorku :)
|
Mlad si pa ne pamtiš vremena kada su doajeni sportskog novinarstva u ovom slučaju komentatori harali bivšom nam državom i kada su se utakmice između ostalog gledale zbog njih. Pokušaću da nabrojim samo neke od njih, mnogi nažalost nisu više među živima:
-Vladanko Stojaković -Mladen Delić -Boris Mutić -Milorad Đurković -Jordan Ivanović -Marko Marković -Milojko Pantić -Dragan Nikitović -Božo Sušec i mnogi drugi Tu dvojicu sa Eurosporta sam par puta slušao, imaju šlifa ali da rade humorističke programe, a ovaj Mijailović koga pominješ je za moj pojam totalan kreten iako je mogao napraviti karijeru jer poznaje dosta oko fudbala(posebno njemačkog), pratio sam ga još dok je radio na Sport Klubu. |
Dakle dva iksa su došla...za danas mi treba još jedan remi J. Koreja-Grčka i pobede Engleza i Argentine pa odoh po pare :)
EDIT: Grci su smešna ekipa :mad: |
bozo susec mi je jedan od drazih, radio je do prije godinu dana na hrt-u ali je u penziji :)
|
Kupio sam karton Bavarije i čekam da počne tekma...Slovenci dobiše Alžir,po meni je ovo bio X ali eto,čestitke Zmajčekima...Ajmo ORLOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. jel ima neko sempl vuvuzele za Korga ili Rolanda :lol: |
S r b i j a !!!!!!!!!!!
|
Dosad, za prvo poluvreme, srbija se bolje pokazala :)
|
prvo poluvreme se moglo prespavati,dzaba sam sat navijao.bice bolje bice bolje
|
Citat:
Slovenija : Alzir najdosadnija utakmica do sada. Nisu zasluzili da budu ni u gledalistu ovog SP. Dodato: Malo se prevarih, nije 2 : 1 nego 1 : 0 za Ganu. Kako igrali tako i prosli. |
:mad::mad::mad:
Ne mogu da verujem,prvo poluvreme smo bili jednaki,u drugom su bili bolji oni malo,ali smo imali i mi sanse,al' Antic je u$rao jer je izvadio Jovanovica i Zigica,a na terenu ostavio Pantelica koji komotno moze da se vrati kuci!!sve mi mirise na scenario iz 2006-e!:( |
Pff izgubise:(
|
od uvek bilo i ostaje na balkanu:
kada protivnik ne moze da nas dobije, onda pobedjujemo sami sebe!!! Steta... |
uhhhh,niko ne moze da me iznervira kao ovi nasi,na prvenstvu ne moze da se desi nijednom da ne dobijemo crveni kartaon,da ne napravimo penal.........:mad::mad::mad:
|
2006g iz Nemacke su bezali nekoliko nasih fudbalera (SRB)...
Sad je na redu selektor R.Antic, to bi bilo najpametnije za njega :mad: Ovo je bruka i sramota :( Samo mislim da cemo protiv Nemaca da odigraju dobro,jer nemci ne umeju da igraju usporeno i pezionerski kao mi, zato cemo da ih zbunimo i pobedimo :lol:=)) |
@tranzit
Znam tacno sta sam gledao. Prvo poluvreme sve akcije na Srbiju su bile tacne i osmislene, jedino zavrsnica je uvak propadala. Igralo se dosta timski, al uvek neko zezne stvar kad treba da se sutira. Za razliku od Ganu, onaj Boateng se samo istaknuo u napada, al igrao je sam, dok su drugi zjapali sta ce da uradi. E drugo poluvreme se promenla situacija, sto i razumem. Nije lako igrati kad dobies crven karton pa cak i penal, igraci se razocaraju, izgubi se optimizam. A ovi od Ganu su tu videli sansu. |
Da su stavili panj na sred terena manje bi se lopta odbijala od njega nego od onog Pantelića!!!
Šta reći... |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:12 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org