![]() |
Komentari Download centar
Nema smisla i ovo vrijedi za sve one clanove koji trose vrijeme po download centru pisajuci komentare drugm vrijednim clanovima koji stavljaju stvari redovno!
Kako vas nije stid pisati komentare ljudima koji su si uzeli vremena da postave nesto ovdije!?? Pisete im kako je to grozno i kako nista ne valja kako je sramota da je u opste stavio!! Vi ste imali vremena da skinete npr. set od 64MB i da ga ucitate u jedan LE kojem treba do 10 minutta da ucita set. To nema smisla. Ljudi se trude a vi ih omalovazavate! Ja zelim da se zahvalim svima koji uploadaju bilo sta jer sve moze posluzit i svaka vam cast! A zamolio bi moje prijatelje i kolege Moderatore da obratimo malo paznju na ove corave oci sto se vrte po Download centru i da napravimo pravilo za to i naravno sankcije da se uvedu, jer je stvarno sramota sta se pise. Pozdrav, Alen! |
Svaka cast kolega, u potpunosti si u pravu.. Ja postujem kad neko da kritiku ili sugestiju da se nesto popravi, ali kad neko dodje i skida sve redom, skoro sve od toga iskoristi, i onda jos napise da je to katastrofa, da nije nista kako treba, a ni jedan jedini upload nema.. a neko se danima mucio da napravi nesto.. A nisu ni svjesni da je ovaj sajt i ljudi koji ucestvuju svojim uploadom i kvalitetnim postovima njihovi najbolji prijatelji vezano za svirku.. Gdje to jos imaju besplatne ritmove, boje, semplove.. i najvaznije dobre savjete.. Treba da se stide..
|
Ma jasta ba kolega...ovdije sam skoro od samog otvorenja stranire...i kad slusam DM il nesto drugo...pa sve to ima i na yu-midi....sve se koristi! Neko uzme set pa ga preradi promijeni mu efekte il sta ja znam...al ima ih koji ne znaju ni to pa im dobro dodje ta jedna promjena efekta! A sto sam se zacudio i sto me provocira ne normalno je to da se cak i vrijedza ako je neko nesto postavio sto ovom drugom nije dobro! To je sramota i mora se promijenit!!!!! Poz, AleN!
|
Potpis!
Kad smo kod toga, bilo bi dobro da se za svaki uploadani ritam (boje) uredno napiše za koju je klavijaturu, u suprotnom treba pretraživati... Nema smisla omalovažavati nečije uploadanje, ali pritom je bezveze da se stavljaju fabrički ritmovi, i to ne u kompletu nego po djelovima, dali time neko želi povečati broj uploada?! Ovo je sitnica, ali dobro je i na to bacit oko... ;) |
Mislim sta reci...
Ja bih izbacio mogucnost komentara u download centru.Samo bih ostavio Thanks!!! Nema potrebe za komentarima, jer ako ostavis nekome 1% sanse da nesto napise sto ne ide- kad tad ce napisati.Pozz |
Mislim da ne treba izbaciti komentare jer mogu da budu i korisni a i dobronamerni ili neko pitanje da bude.....uglavnom treba da ih ima...
Ali istina je da je ovaj download centar mnogo dobra i zahvalna stvar,jer vecina ljudi na ovom forumu koristi bas materijal s ovog sajta na svojim svirkama s malim promenama...ziveo YU-MIDI;) |
Definitivno reorganizacija Down sekcije mora da se izvrsi, posmatram vec od kad sam registrovan na yu-midi sajtu postoje korisnici sa nalozima iz 2005-te godine sa "0" postova i sa "xxxxx" download-a, a o komentarima na download sekciji nema potrebe komentarisati bruka i sramota, na forumu aktivno ucestvuje max 20-30 ljudi od mogucih 5000 ako ne i vise registrovanih accounta a u down sekciji ima uvek pristutno naj manje 30-1000 clanova dnevno. A ko malo zapazi povecano "cerupanje" se poveceva u kasnim satima kad nema modova ili rano ujutro, tako da bi po nekom mom misljenju "novajlijama" trebalo zabraniti download dok ne ispuni minimum 30 postova jer vidim da se pojavili komentari i zalbe na "kradju" tudjih setova i preprodaja istih, koji naravno zavrse u down sekciji sajta. Licno imam dosta kvalitetnog materijala za instrumente koje posedujem i delim ih interno ovako proverenim drugarima i prijateljima i vrlo rado bih podelo sa ostalim clanovima ali "NE DAM PREPRODAVCIMA I TRGOVCIMA SVOJ RAD I ZNANJE". Nije problem podeliti kolko je fora da necu da neko moje znanje prodaje kao "svoj rad", tako da ili nek se uvede posebno VIP download sa odredjenim sadrzajem materijala ostalo nek ostane novajlijama kao obican DOWN i cao. Ovde nema ljutnje i sentimentalnosti, znam da cu nekog da iziritiram ovim postom al sta da radim to je tako i ovo je moje misljenje koje necu nikad promenuti.
Veliki pozdrav !! |
ja se potpuno slazam sa ovime!
jer ima mnogo takvih komentara,a neznaju da je trud u tome bio sto je neko pravio... |
Ja mislim da su demo snimke da se nešto komentira i sudi. Ja nisam puno skidao odavde, ali ono što sam skinuo, sve sam prilagodio svojem ukusu, tako da ne mogu niti komentirati tuđe setove a niti neću jer nešto što je nekome dobro, meni možda ne odgovara!
Tako da se i ja slažem sa ukidanjem komentara! |
''tako da bi po nekom mom misljenju "novajlijama" trebalo zabraniti download dok ne ispuni minimum 30 postova jer vidim da se pojavili komentari i zalbe na "kradju" tudjih setova i preprodaja istih, koji naravno zavrse u down sekciji sajta''
Onda bi svako novi pisao nevidjene gluposti na sajtu da bi skupio tih 30 postova... Taj super clan download postoji odavno ali necu da pricam o tome jer nemam pristup tome. A to za one koji preprodaju setove i ostale dzidza-midze ne daj im Boze da ja imam kontakt sa njima ili da mi ponude nesto! Usput, ti clanovi koji su neaktivni i koji samo downloaduju ili nisu neki muzicari i ne znaju nista pa samim tim ne mogu ni da pomognu drugim kolegama ili zloupotrebljavaju sajt, tacnije materijal sa sajta. Smatram da to treba sankcionisati al nemam pametno resenje kako da se to izvede. :) |
@EmirTotic
"Onda bi svako novi pisao nevidjene gluposti na sajtu da bi skupio tih 30 postova..." Pazi drug moj, zasto su onda modovi ovde ?? Nek i oni rade svoj posao kao sto i rade, nije se tesko ukljuciti u raspravu pa makar bio odgovor i losiji ili pogresan tu su ostali da isprave, kolko sam upucen brojaci na nekim bezveznim sekcijama su ugaseni jer ako se secas bilo je "masovno trkanje" ko ce vise imati postova. Ovaj forum za to i sluzi da covek nesto pita, nauci jbg brate udje se i u zescu raspravi...pa sta sad da se radi, bego postavis se u polozaj da postavis neki materijal i da ti neko okomentarise sa neumesnim komentarom "a bre stavio si djubre...nista ne valja...ili ono jos gore podsmejevanje ahahahah" kapiras, ili da ti skine i preproda, kao sto se desavalo odes kod drugara on kaze "e sto sam kupio ritmove" i vidis svoje za koje si ulozio vreme, ne spavas danima....tu lezi zeka :D |
@Emir
Samo za informaciju,a da i drugi znaju-"Super clan download sekcija" ne postoji. Znaci,da ne bi bilo nekih spekulacija i da ne bi bilo krivo shvaceno to sto si napisao,od strane nekih drugih ljudi. Dakle,te sekcije nema. Pozdrav, |
@ RadeKOKI
Podrzavam sto su ukinuti brojaci postova za svastaru i takve stvari koje nemaju veze sa muzikom. ;) Ne skidam bas cesto nego samo ono sto smatram da bi mi moglo koristiti tako da jos nisam video takve komentare ili nisam obratio paznju, ali verujem da ima i tu si upravu. @ Sejox Kad se udje na forum pa gde su ostale rubrike ima i super clan rubrika pa sam skontao da ima... Izvinjavam se ako sam pogresio. |
Slazem se donekle sa ovim sto je gore navedeno od strane Blatusana i ostalih dakle i ja sam za to da se ukine komentarisanje na downloadu ali sa druge strane je primjetno da neke kolege stavljaju sve i svasta na download sekciju a prvenstveno da bi povecali broj uploda, nekom to nesto znaci. Ja bih samo apelovao na kolege da ne stavljaju na download fajlove koje su vec skinuli na yu midiju jer ti se fajlovi mnoze ko kinezi izmedju nas a takvih ima puno i stalno kruze. To je moje misljenje ajd pozz!
|
Problem ocito postoji...
A gde je, to cemo tek da vidimo.... |
@milance
Ova tema bi iz "Svastare" mogla u "Komentare i pitanja". Ja mislim da je zrela za tamo.Ako i ti isto mislis,da je prebacujem???? |
Rokaj Sejo!!!!
|
ne verujem da nekom znaci broj uploudova.
tako da svako ko postavi nesto mislim da to postavi iz najbolje namere da to sto ima podeli s nekim |
Svakako da ne treba pisati gluposti u komentarima ali mislim da su korisni i da ih ne treba ukidati..Na nama je da ocijenimo i odvojimo dobronamjerno od gluposti tj korisno,a zaista ima dosta toga -od beskorisnog.
Na kraju,nisam jos naisao na nesto sto je dobro ili se zove dobar pokusaj ,a da je bilo komentarisano na negativan nacin. Ako je nesto bez veze pa taman da sam ga ja napravio pa mi neko kaze da je to bez veze i da treba uraditi to i to-----sta ima tu da se vrijedjam.Sjedem i pravim bolje. Samo psovke i grube stvari treba sankcionisati,a ako je nekom "kratak fitilj" Boze moj-mozda je malo i meni ali przim se!!! MA SVE JE OVO DOBRO SAMO NASTAVITE! |
@BoleroBand
Prijatelju, veruj mi da ima ljudi koji gledaju to i koliko im je puta zahvaljeno za nesto... Po meni su to skroz nebitne stvari - sitnice, ali sa druge strane nije u redu da neko ima 1200 downloada a da nema bas nijedan upload... To vec prelazi u sebicnost. Sto se tice komentarisanja uploada ima ono rate file pa po tome mozemo utvrditi kvalitet fajla (nadam se da to sluzi za to) :D Stvarno ne vidim ako je neki upload losijeg kvaliteta ili kad je postavljeno vec nesto takvo na sajtu (a desava se) zasto bi se neko ljutio na kritiku ako je ona lepo i umereno napisana... |
Ma i meni ne smetaju lose kritike, svako ima pravo da kaze svoje mislenje samo da to ne bude preterano uvrjedlivo. Jednu umereno losu kritiku i ne smeta.Bar ja tako mislim! U ostalo pravilnik jasno kaze da svako pripazi sta pise, da odvoji nekoliko minuta i dobro da razmisli sta ce da napise jer nije pametno omalovazavati tudji rad. A primetio sam takve koji nista nisu uploadovali a pisu lose komentare!
A slazem se totalno sa Emir da nije u redu da neko skida sve i svasta a nista ne uploaduje a neke cak i otvaraju nove teme i traze stvare. Pa zar im je malo to u Download sekciju. A pitam se i sta ce im to toliko........?! |
Pozdrav, to je istina da ima ljudi koji jednostavno zele da napune svoj brojac uploada. Losa kritika OK mora i treba znat da se primi. Zar jer fer necij trud da se omalovazava pa nek je i fabricke ritmove stvaio od Bog zna koje klavijture. Kolko nas ima koji ce te npr. ritmove uzet i konvertirat za svoju klavijaturu i koristit ih? Ima nas dosta i to ja prvi. Svi znamo da su fabricki ritmovi ili stvari od klavijtura naj bolje i naj kvalitetnije. Al eto da ne duzim. Ja smatram bio to fabricki ritam il ga Saban Saulic licno pravio, treba se bit zahvlan za sve sto se stavi. Hocu da vam kazem isto da se o ukusu ne valja svadzat. Ljudi stvarno nije fer da se vrijedza i da se omalovazava po komentarima. To ce nama svima naskodit jer ce se prestat dobre stvari dijelit i stavljat. Forum je perfektan stvarno, al je Downoad centar divlji zapad zahvaljujuci coravim ocima. To moramo nekako rijesit. Takodze ostecenih setova za Pa seriju ima stvarno previse i na to se ne pazi.
Poz, Alen! |
Komentare ne treba ukidati, na yu midi download centru ima dosta opasno dobrih stvari, koje se uz malo truda i znanja mogu srediti da zvuce odlicno, ali isto tako u downloadu ima i gluposti, koje bi se trebale ili brisati ili preimenovati, npr, ima neki akusticni bass,fol kontrabas, kad sam skinuo, to uopce nije to... sto se dice downloada, ja sam skidao masu puta sve i svasta, i kasnije obrisem, skinem da cujem, ali smatram da imam pravo na to jer sam uploadovao dosta korisnih stvari... recimo Fender stratocaster sempl sam ja pravio, i sigurno ga nema negdje drugo, tamo je zakacen, i neki su ga komentirali kao dobru gitaru, i bude mi drago vidjeti takav komentar :)...pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org