![]() |
sad cu da se pohvalim!!!
e raja, danas je bitan dan u mom zivotu, pa odlucih da podijelim to s vama... danas sam diplomirao, tj. zavrsio muzicku akademiju, i sad sam ko biva neki profesor teoretskih muzickih predmetaB-)...
|
Svaka cast profesore,cestitam!
|
svaka cast,sve najbolje!!!mora da je fenomenalan osecaj diplomirati,ja imam jos da gulim.......:mad:
nek je sa srecom:D |
to Enese, sad te mozemo zvat maestro :D i ja gledam nema te zadnjih dana, srdacne cestitke ;)
|
Brawo
Cestitam kolega...
Blago tebi,ti zavrsio a ja imam jos da se lomim... hehehe... Sve najbolje... ;) |
Cestitam Endzi, nego, moras da castis! :D Heheheh
Pozz |
Kolega Enes-am21,prvo cestitke za diplomi,sa puno srece u daljnjem radu.
A zatim, nisi trebao otvarat posebnu temu,jel za takve stvari vec ima otvorena tema |
cestitam profesore
|
Cestitki i od mene a koji je bio diplomski rad me zanima :D ?
|
bravo profesore sve cestitke i odmene, sad bi trebo da odrzavas svaki dan casove tu na yu midi ono za drustvo :)))))))) šala, bravo pozdrav!
|
Sve cestitke . Znaci sad jos da se ozenis i da naucis sve to prenjeti u praksu gde treba koji ton da se stisne.
|
Tooooooo EneSe legendo...svaka cast...sve najbolje u daljoj karijeri!
P.S. Ako se ne varam diplomski je bio nesto oko harmonije,jel tako? |
Bravo!! Cestitke!!
|
Citat:
|
Cestitam i sve najbolje.
|
Cestitam profesore i sve najbolje.:)
|
Profesore zelim vam sve najbolje (ovo je profesionalna cestitka)=)), (a sad ona prava prijateljska)- ma svaka cast majstore zelim ti sve najlepse da radis posao koji volis, puno srece i da nam se uskoro opet pohvalis i obradujes nas necim ovako lepim ... Bravoooooo \:D/
|
Cestitke, sve najbolje!!!
|
Moje čestitke ! Sve najbolje, i da ti karijere krene ka nebesima, da potvrdiš svoj dar i talent.
|
Cestitke i od mene profesore!!!!
|
Congratulations...to je veliki uspjeh...Ja ti se divim, oduvijek sam ciljao muzičku akademiju, ali me život doveo do drugogo obrazovanja...muzika u srcu, a za ovo drugo nema mjesta :)
Neka ti je sa srećom |
Citat:
eto,sad kad ne budu isli akordi-imamo koga da pitamo B-) |
Pridruzujem se cestitkama...svaka ti cast =D>
|
Cestitke i od mene!:)
|
Bravo Enese, cestitam!:)
|
Bravo Enese, lepo je to. Ja se secam kad sam ja diplomirao, mislio sam da sam na vrhu sveta. Posle te realnost malo spusti, malo je teze doci do posla, ali valda neces imati puno muke. Pozdrav i cestitam.
|
Enes je dobio posao i prije nego sto je diplomirao...radi u jednoj muzickoj skoli! :D
A za akorde treba naglasiti da je jedan od clanova koji je najvise ispisao akorda za trazene pjesme koje su kod odredjenih clanova predstavljale prepreku i zabludu,a uvijek naravno tacno! Enes i ja se licno poznajemo i mogu reci da je to legenda momak...raja! Dusa moja,heheheheh! Ljubi te brat |
E pa čestitam i ja. Sve najbolje,i puno uspjeha u daljnjem radu.
|
Čestitam !!!
|
Cestitam profesore.Svaka cast.To je veliki uspeh.
|
Aferim ili svaka cast!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org