![]() |
jDownloader
Do skora nisam koristio rapidshare, pa se za njega nisam ni interesovao, ali od kako je torrent postao preplavljen ria-inim fake seedovima, preshao sam na skidanje sa rapida, te sam morao i da malo procheprkam po njemu... :).
Ono shto me je najvishe nerviralo, kad skidam neki film, je to shto je on u vishe delova, pa moram da chekam za svaki rar fajl da zavrshi da bih pustio drugi, isklikcem sve shto treba i sl. Hteo sam prvo sam da napravim, ali se setim da je neko verovatno vec napravio. http://www.jdownloader.org/ Program napisan u Javi, i to je download manager za rapidshare i druge fileshare-ove. Sve fajlove koje zelite da skidate samo naredjate u njega, i on radi svoj posao. Nema chekanja, kliktanja i sl. Samo mu iskopirati rapidshare link, i to je to... :) Verovatno neki vec znaju za njega, ili njemu slichne, ali nije s' goreg da pomenem za one koji ne znaju. :) |
Alal vera Djenka...Odlican je...
|
Citat:
|
Cekaj,da li sam te dobro razumeo,u tom programu mogu da kopiram npr. 5-6 linkova, i on ih skida odjednom ? Ili skida jedan po jedan fajl, ali bez do sada neophodnog gasenja i paljenja router-a ? Ili nista od toga ?? :confused:
|
Vax, ajde okaci taj program na rapidshare :):):)
|
Citat:
|
Ja mislio on dao link za "normalno skidanje" ,a ono samo trial verzija. :lol:
Jel zna neko odgovor na prethodno pitanje, da znam da li uopste da ga trazim? |
Tu upises sve linkove i on skida. A svejdno ti je da li jedan po jedan ili sve odjednom. Ako skida sve odjednom, vremenski ce isto trajati kao da skida jedan po jedan. Fora je samo u tome (koliko sam ukapirao) da ne moras da cekas da prodje vreme posle skidanja prethodnog fajla, da ne moras da upisujes slova sa mackama, resetujes modem i tome slicno.
|
Citat:
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org