![]() |
Kako svirate na Tyros2?
Pitanje je u vezi s "Music finderom". Npr, zelim li memorirati u music finder style s Hard disca (ili usb), ne mogu jer mi je ponudjen samo preset i user. Da li je to moguce raditi samo s internim stylovima? Blagoslovljena vam 2008!!=D>
|
Da, mozes koristiti samo iz User-a.
Medjutim Music finder je slabija opcija ,puno puno bolja je "Registrarion memory" preko koje mozes sve memorisati i pozivati bas kao i Music finder stim sto mogu ici ritmovi i sa USB-a i HD. Pozdrav! |
Dakle, to je to. Imam samo jednu zamjerku. Kad sviramo na gazi da ne postoji mogucnost da podesavam parametre i kod sviranja memoriram postavke. Nego je potreban papir, olovka, pa slazi sve doma. I tempo plus, minus su pokraj tipaka za transpose! :( Mislim da konkretno ti Japanci imaju problem u komunikaciji s muzicarima. Sviram polku, festa je, pocinjem je ubrzavati i naravno, pritisnem tipku transpose -1:mad:. Kako vi rjesavate takve situacije?
|
Alene, pa zaključaj u globalu funkciju transpoze. Stavi je na OFF i usnimi postavke. Ne sviram Tyros, ali mislim da bi ovo moralo ić i da postoji mogučnost.
|
"Kako svirate na Tyros2?"
Paaaaa.....prstima! Sala mala |
Noznim?
|
Nemoj koristiti transpose,nauci svirati svaki tonalitet!
|
Citat:
POZDRAV! |
Alene nema ti druge, vec sam mislio da isćupam te transpose tipkice.
To su stvarno glupo napravili, ali sta ces....ali sve u svemu je klavijatura mrak! poz... |
A sta se memoriranja tiće, naravno da mozes kad podesiš parametre ( i na gaži )
da istog trena memoriraš: Memory i broj Registracije na koju želiš da staviš ...;) ..to je to, samo sta onda moraš, prije nego gasiš kljavu da memoriraš registraciju u folderu ! ....poz... |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org