![]() |
USB - Floppy problem
Pozdrav svim članovima. Danas mi je stigao USB - Floppy i odmah mi se javio problem. Naime, kompjuter prepoznaje uređaj, ali kada ubacim floppy disk, traži mi da ga formatiram, pa sad ne znam šta da radim. Da napomenem, floppy disk je u redu.
Dodato: EDIT: Uspeo sam da formatiram, a sad se novi problem javlja, ubacim set na kompjuteru, a klavijatura ne prepoznaje. |
u kom formatu ti ubacuješ set? jesi raspakovao fajl ako je kompresovan, koja je ekstenzija na kraju?
|
Prvo sam pogresio pa ubacio .rar, ali sam se setio kasnije pa sam ubacio .SET.
|
Pa jel radi sad? Ako i dalje nece, napisi sta izbacuje klavijatura kad pokusas da ucitas?
Послато са Skate користећи Тапаток 2 |
Zaboravio sam da napišem, ne radi. Šta god prebacio sa kompjutera, na klavijaturi se ne vidi.
|
A sta tacno pise na klavijaturi kad udjes u disk pa pritisnes "load"?
|
Piše ,,none" .
Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
Gore te je nikadvisekorg pitao, jesi ga raspakovao u kompjuteru, ne samo da prebacis fajl.set nego da ga prethodno raspakujes? Mada ne bi trebalo da prikazuje da je flopi prazan. Pokusaj tako i sa vise setova.
|
Pa ja raspakujem .rar fajl i dobijem .set, šta više da raspakujem? A ako je bilo nekog sadržaja na flopiju, i ja to obrišem na kompjuteru pa prebacim neki drugi set, klavijatura mi prikazuje set koji sam prethodno obrisao na kompjuteru, ali ne mogu da load-ujem ništa. Ukratko, klavijatura sve prikazuje, sem onoga što treba :D
|
nešto mi baš nije najjasniji tvoj postupak učitavanja ali nema veze, negde grešiš... jesi do sad uopšte učitavao neki set u klavijaturu ili sad to radiš prvi put? Ako je to od skoro onda je problem u uređaju ali ako nisi do sad to radio onda je problem do tebe a mi sad treba da utvrdimo pa da ti onda pomognemo.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org