![]() |
....
Grandia voli ovaj fazon nema sta!;) Super je pesma ali vise volim onu stariju verziju.:D
|
citas me ki knjigu boki :lol:
na koju verziju mislis? ista pesma drugi show? il sasvim neka druga verzija:confused: zaboravio sam da kazem: mnogo volem bataci - a ove curice imaju mnogo lepe eksemplare :D |
"Kad ide niz ulice slusam njene cipelice":lol:Takav je bio nas drug grandija kad je vrebao curice nekada hahahhaa...stara skola a ne ko ovi danasnji odma zgrabe djevojce preko noci i odvede hehhe
|
....
|
|
|
<:-P
Dodato: Auuuuuuuuuu:lol: Ova zadnja pjesma je za moju dusu i za mog druga damira comu:lol: |
jooooooooj gdje me nadjeeeee =)), konobar daj litar sljivovice :lol:. Hvala komsija puno..
Evo posto nisam nasao nista o Tuzli, evo jedna prigodna za komsiju Zeljka |
Ufff bravo legenda Serif...Hvala komsija lijepa pjesma....Sad bih se napijo,bas si me nasao druze sa ovom pjesmom...Lijep pozdrav za tebe i nadam se da se nece ljutiti moderatori sto sam malo otisao od teme ali jbg htedoh da pozelim svim svojim komsijama sve najbolje a pogotovu drugu Damiru sa ovom pjesmom,posto sam naleteo slucajno na nju i posjeti me na moj rodni kraj....Poooz
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org