![]() |
1 Privitaka
Hvala:)
|
1 Privitaka
Malo visocije:D
|
Hahahahaha bas je opisna ova pesma to Zeljko.
|
Ja bi rekao bi da je ovu pesmu Zeljko namenio sebi i Neletu kao svom najboljem drugu!:lol:
Pozdrav drugari! p.s.Vise mi se svidja "visocija" verzija,nekako deluje veselije. |
Veoma popularna pesma 80-tih godina proslog veka,a mozda je snimljena i ranije.Skoro da sam je i zaboravio.
Prava kafanska pesma na koju se dobijao lep baksis.Nekad bilo sad se spominjalo. Otpevano sasvim korektno. |
Tako je , Nešo...Inače, pesma je objavljena daleke 1973. godine
|
1 Privitaka
Nije Zeljko bio jos ni rodjen,tek bio u tatinim mosnjicama=))=))=))
Evo malo sa danasnje vjezbe nesto snimio uzivo,mada nisam slusao ovu pjesmu dugo ali mi naumpala kad sam probao ovaj SaSa ritam.Ima sigurno greski milion i u sviranju i pjevanju.Sad sam tek cuo da sam i tekst pogrijesio,umjesto da Kazem "Pusti te me da je prebolim"Ja Kazem "Pusti te je":lol:Odsvirano i otpjevano uzivo bez dosnimavanja pa zato i ne valja:D |
E odakle si iz JAJCA,Zeljko tisi carrrrrrrrrrr.
|
1 Privitaka
Evo nove dvojke tek zavrsio jednu variaciju:)Samo zeza me ova klavijatura dok sviram na njoj,tipke kao da po federima sviram.Odskacu mi prsti dok sviram:lol:Mozda je preglasna ova Neletova Harmonika sto mi je poslao ne znam posto sam snimao preko slusalica pa nisam slusao na zvucnike:)
|
Pa stari,jesi li ti ziv,nije te bilo neko vreme?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org