![]() |
Ode ti u pevace gotovo,ja da znam da pevam bio bi car al posto nisam evo tebe,usput ono za tempo sto si rekao kada radis sve sam ustani sedni kreni stani nije ni cudo dase gresi
toje normalno nisam ja sad u tancine radio,morao bih da imam kamermana pa bi bilo 100x bolje,pozdrav za nas Zeleznik cepaj bato. |
Nadji novu ljubav
1 Privitaka
Odavno nisam postavljao demo snimke pa eto ponovo da se oglasim.Ovo je sredjen midi fajl na Rolandu BK-5 i moje pevanje.Mix je radjen u Nuendu 3.
Nista nije lepljeno od pevanja,seckano,odpevano iz prve i prvi i drugi glas.Ipak,ovo je samo demo snimak. Pozdrav nesaband |
Pozdrav,dobri ste
|
Neso druze , lepo ovo zvuci ... bravo svaka cast
|
Doktore, imas pohvale za pjevanje a za midi te necu hvalit jer ih ne volim. :D
|
Nemoj mi zameriti , ni sam nisam savršen niti sam ikakav pevač, super to zvuči samo malkice mi je dikcija zasmetala ,, a ja ću da pijem, ja ću da živim..." Inače odlično ... ;)
|
1 Privitaka
Nesaband turija-kobasicijada.Snimak je live sa koncerta.Peva Snezana Babic-Sneki.
Sviraju: Goran Todorovic-Murta-solo gitara Goran Blazic-harmonika(na ovom snimku ga bas i nema Nebojsa Milovanovic-Klavijature-aranzer Roland BK-5 Snimano direktno iz miksete na USB stick na koncertu u Turiji,bez ikakvog ulepsavanja. Monitoring nam je bio los ali snimak je sasvim zadovoljavajuci,da ne kazem odlican. Poslusajte pa moze i neki kometar.;) |
|
Lepo sinjor dotore,steta sto je kratko!
p.s.Kvo praji Sneki,jos li je dobra ko sto bese?:D |
Opasno radi aranžer, svaka čast Nešo ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org