YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

nesaband 12.09.2013 23:54

Zeljko,jel mogu ja u tom drustvu da budem knjigovodja ili blagajnik?=))

zeljko 13.09.2013 00:10

Moze druze kako da ne ima mjesta koliko hoces ali samo za pravu gospodu i drugove:)

tranzit 13.09.2013 00:18

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 254066)
...Ja htjedaoh da je prodam i za 3.000 i to sa ugradjenim midijem...

Ni slucajno, da te nije guja ujela. Cijene Morino V BS idu od 4.500 pa i do 8.000. Tvoja bi bila blize ovoj drugoj cifri radi ugradjenog Midi sistema, koji je najvjerovatnije od Limexa ili slicne firme, a sam Midi sistem moze da kosta i preko 2.000 eura u zavisnosti od toga koliko kompleksno je odradjen (broj midi kanala, odnosno multitibralitet, zatim dinamika, pa PCG itd...). Sve u svemu, ne prodaji to, ako bas ne moras jer to je odlican instrument, koji uz sav svoj sound kvalitet, moze da posluzi i kao izvanredan midi kontroler. Steta bi bila, velika steta.

zeljko 13.09.2013 00:43

Pa, ovo zadnje sam i odsvirao iz prve preko harmonike.Na korgu smanjio desnu stranu i samo ostavio aranzer i mjenjao akorde u bassovima harmonike a pravi zvuk hohnera snimao na onaj Kanal u Studio one gdje je vokal preko B-1 mikrofona a ritam je i pratnja sa korga snimana na stero traku.znaci posebno ali sve odjednom i nisam dosnimavao..Tako mogu uvijek svirati,samo kod kuce kad vjezbam sviram bez mikrofona a ja cujem hohner i ostalo preko zvucnika sto svira sa korga:)

tranzit 13.09.2013 01:24

"Ja u klin, ti u plocu"... razgovaraju lijeva patika i desno plucno krilo, izgleda. Pisem ti o vrijednosti tvoje harmonike a sta mi ti odgovaras ? Da nisi "srknuo" malo preko mjere =))=))=))=))

zeljko 13.09.2013 01:33

=))Ma necu je tek tako prdati..odgovorio sam jer si napisao da moze da posluzi kao midi kontorler pa zato i da se zna kako sam snimio pratnju sa korga a kako hohner harmoniku zvuk..Jbg.nisam nista popio ali cu zato sutra otici malo Imam u planu,posto je prosao evo vec mjesec i vise od kako se nisam bas ono pravo naletvao a moram malo=))
Dodato:
Hvala na informaciiji jos jednom dobro ce mi doc da znam trenutne cijene.Poz

nele1 13.09.2013 01:46

Zeljko je pravo cudo,prosto mi nije jasno kako do sada nije postao muzicar koj tezgari jer sa obzirom sta sam do sada cuo ko i kako svira i peva on to 100% zasluzuje.

tranzit 13.09.2013 01:50

Ima samo jedna dijagnoza: neozbiljan je... ama ce me natjerati da ga pozovem k' sebi i snimim mu materijal potpuno gratis, da se i sam uvjeri, kako se cuje to sto on pjeva kada se odradi u studisjkom standardu i da to treba da forsira dok jos moze i dok je jos dovoljno mlad da eventualno krene sa nekom karijerom.

zeljko 13.09.2013 10:49

1 Privitaka
;)

nesaband 13.09.2013 11:21

Sredi malo snimak,sve je onako napumpano pa snimak prasti.Sredi malo matricu pa onda snimi ponovo majstore.

Trenutno vrijeme na Forumu 16:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org