![]() |
Zeljko,jel mogu ja u tom drustvu da budem knjigovodja ili blagajnik?=))
|
Moze druze kako da ne ima mjesta koliko hoces ali samo za pravu gospodu i drugove:)
|
Citat:
|
Pa, ovo zadnje sam i odsvirao iz prve preko harmonike.Na korgu smanjio desnu stranu i samo ostavio aranzer i mjenjao akorde u bassovima harmonike a pravi zvuk hohnera snimao na onaj Kanal u Studio one gdje je vokal preko B-1 mikrofona a ritam je i pratnja sa korga snimana na stero traku.znaci posebno ali sve odjednom i nisam dosnimavao..Tako mogu uvijek svirati,samo kod kuce kad vjezbam sviram bez mikrofona a ja cujem hohner i ostalo preko zvucnika sto svira sa korga:)
|
"Ja u klin, ti u plocu"... razgovaraju lijeva patika i desno plucno krilo, izgleda. Pisem ti o vrijednosti tvoje harmonike a sta mi ti odgovaras ? Da nisi "srknuo" malo preko mjere =))=))=))=))
|
=))Ma necu je tek tako prdati..odgovorio sam jer si napisao da moze da posluzi kao midi kontorler pa zato i da se zna kako sam snimio pratnju sa korga a kako hohner harmoniku zvuk..Jbg.nisam nista popio ali cu zato sutra otici malo Imam u planu,posto je prosao evo vec mjesec i vise od kako se nisam bas ono pravo naletvao a moram malo=))
Dodato: Hvala na informaciiji jos jednom dobro ce mi doc da znam trenutne cijene.Poz |
Zeljko je pravo cudo,prosto mi nije jasno kako do sada nije postao muzicar koj tezgari jer sa obzirom sta sam do sada cuo ko i kako svira i peva on to 100% zasluzuje.
|
Ima samo jedna dijagnoza: neozbiljan je... ama ce me natjerati da ga pozovem k' sebi i snimim mu materijal potpuno gratis, da se i sam uvjeri, kako se cuje to sto on pjeva kada se odradi u studisjkom standardu i da to treba da forsira dok jos moze i dok je jos dovoljno mlad da eventualno krene sa nekom karijerom.
|
1 Privitaka
;)
|
Sredi malo snimak,sve je onako napumpano pa snimak prasti.Sredi malo matricu pa onda snimi ponovo majstore.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org