![]() |
Evo jedan primer kako zvuci kombinacija Dynamix live i pro na korgu pa600....univerzalni ritmovi...improvizacija....
|
Neznam zasto nepalite eq.na aranzeru?zasto ne bi iskoristili sav moguci potencijal koji nudi Pa600?naravno da ce rezultat biti bolji sound!
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
što više ekvilajzera to gori sound. I na winampu kad povežete kompjuter na razglasu pustite eq i plus ga naštelujte na mikseru nikad ton nećete da napravite. I muziku kad puštam preko razglasa eq gasim i stavljam sve na nulu, pa na mikseti pravim ton. Kad se radi nasumice bez dovoljno poznavanja materije (kako i sam radim) mogu samo da pokvarim ton, i to sam iz iskustva video da nikad više od 1 eq ne stavljam.
Bitnije mi je da aranžer kao aranžer ima dobar i "čvrst" bubanj, bas, a i kontra gitaru (za moj ukus) naravno, ostalo sve se dobije na mikseti. |
Meni na Pa3x neznam kako bih mogao da radim bez maxx audio.... al ajde dobro da se neulazi dublje u diskusiju ukusi su razliciti,neka svako pravi kako zeli.
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Misljenje harmonikasa o dirkama PA600
Molio bi za misljenje nekog harmonikasa o kvalitetu dirki na PA600(da ne otvaram novu temu,znam da je i ovde bilo reci o tome).I ako moze poredjenje sa dirkama kod PA80 i PA800.
Molim kolege koji ne sviraju harmonike da ne komentarisu o ovome,hvala. |
Dirke su ti Bobane nesto izmedju pa80 i pa800.Nisu ni dobre a nisu ni lose..
|
@mikimiki
Dakle jesu li iste ili bolje nego kod PA80? |
Na PA80 su dosta bolje tipke nego na PA600
|
Ja cu reci da su bolje na Pa600 dirke nego na Pa80 a vi ce te reci da je to stvar ukusa i navike a najbolji odgovor je probaj i napravi razliku. Mnogo je o tome pisano u ovoj temi, i mnogo puta ponovljena misljenja.
|
ja sam bivši harmonikaš, ali u poređenju sa harmonikom dirke su katastrofa na pa600, uspeo sam da malo ublažim situaciju prvo sa 5g tegovima, ali tek malo bolje je sa 10g tegovima.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org