YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

zeljko 12.09.2013 20:11

Tacno tamburice bi mogle malo i glasnije ima pravo beronjan..Poz
Dodato:
I mozda da malo izostris bass ekvilajzerom ali samo za mrvicu moj amaterski utisak a mozda i grijesim

nele1 12.09.2013 20:18

Bas me je Boban nasmejao sa obzirom da mnogo dugo znam Nesu i da nesvira dok nevidi kintu,ali kolko vidim predje Sone u pevace.

zeljko 12.09.2013 20:22

Sta ces kad mu je bog dao sve,pa zna i pjevati i svirati a i dobar je menadzer i sve mu die od ruke:)Pozdrav za Neleta i mog druga Nesicu;)
Dodato:
I ako moze sledeci put ona pjesma "Nek crknu dusmani"bas bih volio cuti da li i to znas da odsviras hehehe

nesaband 12.09.2013 21:48

@Nele ma ja sam slager pevac =)),znas i sam da nikad nisam voleo da pevam,nego te muka natera da moras i to da radis.Spremam te fajlove i radim ih jedan po jedan,trudim se da bas dobro zazvuce.U pravu ste,harmonike su malo prejake a tamburice su malo tise.To su nijanse koje se daju lako doterati.

Hvala svima na sugestijama i pozitivnim kometarima.
Da razjasnim,ceo fajl je snimljen u jednoj traci onako kako zvuci na samoj klavijaturi.Tu je poenta cele price da prezentiram kako zvuci BK-5.
Pevanje ko pevanje,solidno "jaka trojka",moze bolje ali je i ono snimljeno iz prve,bez seckanja i nasnimavanja.Znaci to je to.

Ispravicu greskice u sledecem demou neke druge pesme.

Mozda to bude i pesma "nek srknu dusmani" ko sto Zeljko kaze mada nisam jos ni cuo tu pesmu i ne znam ko je peva <:-P

zeljko 12.09.2013 22:09

Pogrijesio sam naslov.Juzni vjetar "Nek puknu dusmani"Se zove hehehe

tranzit 13.09.2013 00:29

Jok, jok... dobro je to bilo napisano, bar kako je Nesa citirao "nek srknu dusmani"... pa nek "srknu" i oni, pogotovo ako je prepecena na 50°, mada to "srkanje" ne bi dugo trajalo, brzo udara po malom mozgu ta prepecena.

zeljko 13.09.2013 00:59

Moguce je jbg.ipak ste vas dvojica duze u muzickim vodama od meine,pa je i normalno da treba bolje da znate:lol:Pozdrav drugovi moji i vidimo se uskoro na janjetini:D
Dodato:
Htio sam reci uz janjetinu

tranzit 13.09.2013 01:41

Moze i jaretina, uopste se ne ljutim. Nesa i ti cete da svirate i pjevate, a ja cu se pozabaviti icem i picem, mislim... da se ne baci, grehota je. Pravilna raspodjela.

Ace 13.09.2013 04:00

Dobar sound Neso. Svidja mi se iako prvi put cujem pesmu ;)

mladenkom 13.09.2013 04:11

To je nova pesma Sabana Saulica.
Neso,lepo izvodjenje,prijatno za slusati.
Jedno pitanje,mozda je vec I receno,ali citam dok vozim pa ne mogu sve da pohvatam,jel si ti pravio ovaj midi ili si ga ubacio vec sredjen?

Sent from my R800x using Tapatalk 2

Trenutno vrijeme na Forumu 01:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org