YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ljubav & Seks (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=78)
-   -   Najcudnije mesto gde ste imali sex... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9096)

Dell 12.10.2010 19:05

svrakane, od danas si mi idol...

Vule 12.10.2010 19:10

Citat:

Originalno postovano od svrakan (Post 152315)
U krevetu,i to francuski lezaj,ja i tadasnja devojka pokrivceni cebetom,i dobija ga z guza sa strane,e sad to je sasvim normalno i obicno,ali fora je u tome sto je njena keva sedela na cosku tog kreveta i kao svi zajedno gledamo Usurpadoru-Zlobnicu,tada veoma popularnu Spansku seriju,ovo bi se pre moglo staviti u najvecu i najhrabriju stvar sto sam uradio u zivotu.

Brate,nisi joj valjda poprskao kevu po ledjima na kraju :lol:

svrakan 12.10.2010 19:41

Kazem ispod cebeta smo bili,kad su bile reklame keva izasla iz sobe kao da stavi kafu ili caj vec se ne secam i onda je bilo oralnog ispiranja usne duplje,kao po obicaju,he he.

gagy 12.10.2010 19:50

@svrakan

Hrabro,nema sta!^:)^

Dell 12.10.2010 23:29

i ulazi joj majka nazad u sobu, a ova zabijelila koda je dobila napadaj epilepsije ili guta sve? :)

milanceshow 12.10.2010 23:52

Citat:

Originalno postovano od svrakan (Post 152315)
U krevetu,i to francuski lezaj,ja i tadasnja devojka pokrivceni cebetom,i dobija ga z guza sa strane,e sad to je sasvim normalno i obicno,ali fora je u tome sto je njena keva sedela na cosku tog kreveta i kao svi zajedno gledamo Usurpadoru-Zlobnicu,tada veoma popularnu Spansku seriju,ovo bi se pre moglo staviti u najvecu i najhrabriju stvar sto sam uradio u zivotu.

Od kada je guza sa strane? :D

Sejox 13.10.2010 00:09

@Milance

Koliko sam razumio tu se radi o takozvanom "bocnom udaru".!!!!
Nekada davno su momcici citali i gledali knjizicu "Figurae veneris",
i u masti birali polozaje koji su bili tacno numerisani.
E koji je broj taj polozaj,ne znam....

Mada je meni ovdje vise interesantna napetost situacije.
Jer neizvjesnost da budete otkriveni treperi u zraku.Trilerski....!!!!
Hrabro....

Dell 13.10.2010 01:17

bez zezanja, ja bi volio da vidim sliku te sobe i da tocno obiljezis kako je to bilo, da bi dobili realisticniji uvid u datoj situaciji :D

krile 20.10.2010 16:24

Ovo je bas zanimljiva tema :-) Evo i jednog mog dozivljaja,ziva istina... Bio sa drustvom na vikendici za prvi maj, i kada nas polako alkohol stigao,zamolim ja devojku da prosetamo malo preko mostica koji je bio blizu vikendice na nekom dunavcu. Posto smo stali da malo gledamo u vodu,doslo nam da se malo povatamo i tako polako pocne sve da se odigrava u stojecem stavu :-D Taman kada smo se onako lepo zaneli,i daljine se vidi svetlo od motora kako ide prema nama. Poceli smo brzo da navlacimo pantalone i gace,ali motorista je vec dosao do nas i viknuo SAMO VI NASTAVITE!!! Nismo se puno iznervirali,nego smo pored puta kraj saumarka videli traktor ,koji je bio otvoren i preselili se tamo da nastavimo. Posto je tamo bilo veoma tesno, i smetale su nam sve one poluge i menjaci,tada nam pade na pamet da bi mogli lepo kao ljudi u vikendicu! Sve se dalje odigralo u lepo mekanom i udobnom krevetu :-)

srdjan ilic 21.10.2010 20:35

U parkicu na stolu,i to mrtav pijan zlo....

Trenutno vrijeme na Forumu 14:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org