![]() |
Koristio sam duuugo Avast koji mi se činio najboljim. Nakon usporavanja računala i nekih grešaka, reko' idem probati neki drugi staviti. I sad stavim Norton 2010 i nađe mi dosta grešaka koje mi Avast nije uspio. Više ni sam ne znam koji antivirus koristiti.
|
Ja sam probao skoro sve antiviruse i oni su mi samo usporavali racunar tako da sam odlucio da uopste ne koristim antivirus posto nemam bas jaku konfiguraciju i stvarno mi je komp "zabadao" dok sam ih koristio!!Samo sam instalirao Malwarebytes' Anti-Malware i sve radi super
|
Evo za mozzilu ima sad nesto novo zove se mc afee
|
Ja poput avast za greske koristim Registry Machanic koji me spasio dosta puta od format
|
mc afee je stari pouzdani antivirus.ja ga koristim vec godinama,radi ko svajcarski sat!!!!
|
Citat:
|
Sta se tice Free verziju Avasta tacno postoi i ga mozes koristiti ali update neces uraditi nikad kako sto treba ako ne platis ili ne nadjes orginalni key
|
Najbolji antivirus za mene je defrinitivno Nod 32 iz razloga jer najmanje gusi kompjuter neznam kakva su vasa iskustva ali kod mene je tako!
|
sad smo svi napisali kakav antivirus koristimo...
jos sad da znamo koji najpouzdaniji... al mozda jos neko ima da nije napisao kakav antivirus koristi |
Sinoc sam dobio ponudu za 45 licence iz razlicnog prouzvodaca, pa najskuplji je NOD32, zatim kaspersky i bitdifender (ovaj kosta 150e ali pravi vise problema nego sta pomaze) i mislim da bez razmislenje odaberem nod32, jer vec 10 godina radim sa tim, i uz sve frke nikad me nije ostavio razocaran, radi perfektno za mene.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org