YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Korg Extrem ili Korg Studio sta bi prije kupili?? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6151)

BasariStudios 16.10.2008 22:27

U pravu si ti buraz i lepo kazes i tako jeste al necu mu dozvoliti da me
pravi lopovom bez ikakvih razloga, dokaza i argumenata.
Nek pise sta hoce, ne obracam paznju vise a ljudi nisu budale,
znaju oni vec dobro ko je Tranzit a i ti si naucio davno.

tranzit 16.10.2008 22:32

Niko tebe nije nazvao lopovom, a ponajmanje ja. Kada pises takve stvari citiraj gdje sam ja to napisao. Nedime prestani da konstantno povlacis druge u ovo i da im stavljas rijeci u usta, to je djetinjasto i smijesno.
Alixe, kada pises "nemojte se vrijedjati" to je ispravno ama trebalo je da napises: Nedime nemoj da vrijedjas, jer ja to nigdje nisam uradio. To mozes vrlo dobro vidjeti ako procitas moje postove.

BasariStudios 16.10.2008 22:35

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 53560)
pa vazno je oteti pare,

Ukrasti mu, znaci ON/TAJ je njemu vec to uradio...Lopov!

Citat:

a kupca, da izvines ko j....

Ko jebe kupca, zajebo ga....Lopov!

Citat:

Uvali mu, pa nek se on zahebava s tim.

Zabij mu ga, uzmi mu pare pa nek on udara glavu od zid...Lopov!

Znam TVOJ jezik malo bolje no sto ti mislis, bojim se da ga ne
poznajem i bolje od tebe a i da ne za jednog stranca dovoljno
a i Mnoooooooogoooo previse!

dalabu 16.10.2008 22:35

interesantna stvar na ovoj stranici uvjek isti ljudi iste teme ista prepucavanja isti krivci i isti pravednici. Trebali bi pojedini nekada sami sa sobom porazgovarati jer nekad je sutnja zlato bar tako kod nas kazu stari ljudi heeheheheh. Ovo prerasta u djecije obdaniste po meni! Trebalo bi reagovati na vrijeme da se epidemija ne prosiri na mladje heeheheheeheh!

tranzit 16.10.2008 22:38

I gdje sam ja tu tebe u tom citatu nazvao lopovom ? To sto ti iz tih citata zakljucujes to, e... to je vec tvoj veliki problem, ama nigdje ja ne pomenu rijec lopov, a pravo da ti kazem nisam to zaista ni pomislio. Ah ja... zaboravio sam da ti slabo razumijes ovaj jezik. Da pokusam slijedeci put s tobom na engleskom ?

Dalabu, u pravu si ti, sto na sto, sto se tog cutanja tice, ama ne moze se bas uvijek sve ni precutati.

BasariStudios 16.10.2008 22:38

Samire, ocemo jednog dana, kad svi budemo radili za Native Instruments i Wersi.
Mi ostali smo male ribe prema onima koji rade za njih...samo ime nema nigde.

tranzit 16.10.2008 22:40

U stvari, Dalabu je sve u pravu, sa tobom je zaista smijesno pisati, em me ne razumijes em ne znas sta bi odgovorio, kao i u ovom zadnjem postu.

dalabu 16.10.2008 22:41

Jednog dana hm nece biti nas a ostace native i naive instrumenti

tranzit 16.10.2008 22:42

Tacno tako, potpuno tacno. Ama to nije svima jasno.

dalabu 16.10.2008 22:51

Pa mi stariji bi trebali savjete ovdje da djelimo a ne da dajemo lose primjere mladjim generacijama. Znaci prvo covjek pa onda muzicar ili mesar,stranac ili domaci u americi ili u japanu. Sve to nema veze sa ljudskoscu ljudi! Kazem ljudi ako to koga ne vrijedja? Zato dajte malo rucnu povucite brate,sramota je i od boga i od naroda! Hvala vam evo unaprijed heheeheh vidim da sam pozitivno na Nedima utjecao heheeheheheh!

Trenutno vrijeme na Forumu 14:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org