YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Svirka i alkohol... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4637)

No.1 30.07.2008 02:58

Evo i ja danas sam prosao trezno...hm...ne secam se kad sam bio...
Celo vece sam popio samo 2 coca-cole...eee na dobar sam put..:D:D:D
Mozda se odreknem alkohola daj boze...

Vaxter 30.07.2008 03:43

Hah, kako da ne...
Evo ja cu onda i alkohola i klope... :))

Alix 30.07.2008 08:55

Ej ljudi da vas pitam jedno GLUPO pitanje ali već od djetinstva me zanima...
KAKVA JE RAZLIKA IZMEĐU COCA-COLE I PEPSI-ja?

jeftabgd 30.07.2008 13:07

Mislim da je razlika samo u ukusu a koliko znam Coca-cola je otkupila Pepsi kompaniju tako da je to sad sve Coca-cola.Najverovatnije je stetno za organizam kao i Coca-cola.

MilaN B.N.S 30.07.2008 13:58

Pice.

Samo ako mogu ovde da preporucim jedno pice,iako mozda ne trebam da pisem u ovoj temi,ali mislim da treba svi da probate pice Multi sola.
Verujem da su bosanci probali,to je tamo bas aktivno pice,dok u Srbiji nema toga. Pozdrav.

Millan 30.07.2008 14:09

Pepsi je sladji od Coca-Cole, nije toliko gaziran i nemaju isti ukus, mada su dosta slicni, ko ne pije ni jedan od ovih sokova, skoro da ne moze ni da primeti razliku. Odem juce u prodavnicu, i naravno kao i uvek uz ostalo da kupim i 2L Coca -Cole, setim se u momentu postova ovde o njoj i kupim neki Nectar na razblazivanje.:D

jeftabgd 30.07.2008 14:16

Da ne zaboravim.Ubedljivo najveci otrovi su upravo oni koje mi muzicari najvise i pijemo a to je RedBull i slicna energetska pica.Procitajte pazljivo sta pise na tim pakovanjima.Ne smeju deca,trudnice,bubrezni bolesnici,srcani bolesnici itd.Ispada da mogu samo da ga piju olimpijski sampioni i super zdravi ljudi a niko od nas to nije.Puni su kofeina i taurina a to su polu narkotici koji te bude i dizu ali na stetu organizma.Ja i sam pijem Guaranu kad recimo treba da vozim 1000-2000 km,a nisam odmoran ali sam svestan da unistavam sam sebe.Desava se da se naljuljam Guarane i ne spava mi se ali mi ne radi mozak kako treba pa vozim ko zombi,ne registrujem nista i ne reagujem kako treba a kao budan sam.

Alix 30.07.2008 14:54

Što se tiče Red Bull-a odviko sam se od njega...
A koliko sam informiran Red Bull je napravljen iz ekstrata BIKOVIH JAJA...
Dakle u njega se stavlja TESTOSTERON kjeg vade iz bikovih jaja,i TEINA koji je jao štetljiv za organizam jer pospešuje (pobržava) bioritam i kucaje srca...Živa droga koje sam se jedva odviko a druga pića kao što su Shark,Dark Dog,Bull Dog,Guarana,Jamaica,itd...-NIKAD PROBO...Bar Red Bull je testiran i koliko toliko mu vjerujem a ostalim NIKADA...

Vaxter 30.07.2008 17:14

Ne testosteron, nego Taurin koji je aminokiselina.
Isto kao aminokiseline koje uzimaju bilderi kao doping.
Ali, jeste...
To je gore i od kole...

nidzabg87 30.07.2008 20:01

ma medovacha je zakon, najbolja pijanka8->

Trenutno vrijeme na Forumu 22:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org