![]() |
Ali razmisli dobro bolje sacekaj pa uzmi SRX jer ako ne uzmes a posle negde cujes da bolje zvuci od onoga sto imas a znas da si mogao da ga uzmes za drc ima da se jedes godinama.Kad spomene Behringera jel si probao X32 rek varijantu?
|
Da se malo nasmejemo, a vezano za pricu aktivne ili pasivne kutije.
Rajder lista Stiva Aokija. :-) Prvi pasus, predzadnja recenica. :-) https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...d3&oe=58C17E4F |
Kaže meni mali od susjeda;
"Idem večeras na svirku, znaš radim u onom baru u centru". "Super", kažem ja, "koji instrument sviraš"? "Paaa, na CD", veli on ponosno. =)) Lako se "Stevi" zahebavat s riderima kad netko drugo brine hoće li biti zraka u njegovom luft madracu. :p |
a camac mu je za svaki slucaj da bezi, ako crkne neka kutija :D
|
E...to je tema prava... :) ...kad krenu da te dave oko svirke a ti lepo kupiš čamac i odeš na pecanje... :)
@ilixev susreo sam se samo da x18 a pretpostavljam da svi oni slično rade i da vrede svoje novce....nisam još čuo neke negativne komentare za bilo koji tak behringer sa midas preampima...a i ja nisam zahtevan tako da ce mi verovatno zavrsiti posao...kakva su tvoja iskustva sa njima..? Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Sviram na Xair12 oko godinu dana. U ovoj temi ima materijala za čitanje. Ja sam prezadovoljan.
|
Ja ga nemam ali moj peijatelj ima i radi sa njim i kaze da je prezadovoljan.Meni se koliko sam cuo na par svirki svidja.On radi ozbiljnije i skuplje malo svadbe.Ja planiram u skorijoj buducnosti da uzmem jednu za rentu.
|
o cemu pricas?
|
Ja sam resio da prosirim ponudu sa jednim L acoustic sistemom za manje svirke gde se trazi vrhunski zvuk. Ono sto ja trazim da izadje polovno preko na oglasima i sto smatram da je jako fino u svojoj klasi je aktivan sistem sa dva basa Lacoustic SB15p i dva satelita L acoustic 112P.
Unutra su korektne komponente B&C , bas je sa 15icom izuzetno malih gabarita.Zgodan sistemcic za nosenje , a sigurno vrhunskog zvuka i solidnog SPLa. https://gebrauchte-veranstaltungstec...sb115P%204.JPG Razmisli i na tu tumu...malo , zgodno , staje u prosecnog karavana , sam mozes da montiras ... |
Ovo je vrlo fino...nisam sretao to kod nas....moram malo da proguglam o tome :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org