![]() |
Samo bih dodao da su i ovce neka nezgodna sorta pa slabo daju mleko.... Ako nije stado veliko nekad se ne isplati izvoditi ih na pasenje :D
|
Kakve se danas pjesme prave i sviraju ,ne treba boljih od "fajlasa".
Mada, treba se zapitati. Kakvi su u stvari muzicari kojima "fajlasi" otimaju posao?? |
Citat:
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Citat:
|
Fajlasi su ti kao kurjaci koji cobanima kolju i razgone ovce....
Tu nema neke filozofije,ili da cobanin nabavi jace i pametnije pse ili da kupi pusku!:lol: @tranzit Ocigledno citas nekvalitetnu literaturu!:D @Ace Ne mora da znaci,kad je stado vece,ovce manje pasu a vise bleje! |
Znaci ja sam Kurjak,:lol:,ja sam pokosio travu u dvoristu i rasterao ovce koje sad nemaju sta da jedu.:lol:A mozda sam i ja ovca kojoj su fajlasi ukrali ispasu.:rolleyes:,nesto udarila vrucina danas na forumu.
|
Citat:
|
hahahahahaha
|
Meni se desilo da radim svirku u pancevu gde je sa mnom trebao da svira jos jedan decko ali se ispostavilo da ne svira vec pusta fajlove na pa500...Celo vece sam presvirao sam a decko je stajao za klavijaturom i mlatio prstima po dirkama,posebno se folirao kad naidje forspil i privlacio je paznju i cak mislim da su mu prilazile devojke kao u fazonu "wow kako sviras " da bi on na kraju pustio 2 matrice i uzeo iste pare kao pevac -pevacica i ja :)
|
A cija je tezga bila?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org