![]() |
hahahahahaha nije taj, no se tako predstavio drug Ibanez kad je dosao :lol: :lol: :lol:
|
Žao mi je što nisam mogao doći ove godine, baš vam je fino bilo :) Ako je u Mostaru sljedeće godine okupljanje tu se mora doći ;)
|
Evo i ja da kazem "par" reci...Stvarno jedno lepo vece i fenomalno i korisno druzenje. Domacinima(Danijelu i Neci) alal vera i hvala. Naravno, da nam nebi majstor Vaxa nista od ovog, tako da i Vaxteru puno hvala. Sto se tice Gospodina Skorica i Ibaneza cuo sam zanimljive detalje iz njihovih decenijskih karijera i iz toga sam izvukao poneki savet i zakljucak, tako da i za njih hvala. Samo da kazem da mi je jako drago sto sam upoznao omladince Skoreta i Della(tacnije, Della sam upoznao prosle godine u Simanovcima, al da kazem da ga sad bolje poznajem, pravi je jaran ;) ). Stvarno momci sviraju ko pravi tu nema price. To je otprilike to, pozdrav svima :)
|
|
Sto je najgore od svega, ja ovu pesmu ni ne znam :D
|
Kako bi tek zvucalo da znas :lol: Ma kakva Crvena jabuka..
|
Citat:
|
Ne mogu da verujem, sam sebi izgledam mnogo mladji na
snimku.Izgleda da je to zbog toga sto sam imao cast da sviram sa mladjim kolegama.Nadam se da ce biti jos koji snimak sa njima u glavnim ulogama.Momci su sila.^:)^ |
|
Au, kako mi ispao stomak...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org