![]() |
Nesto si zeznuo ove snimke :D Hehehe....Izgleda da ti je do kabla koje si promenio....U onoj dvojci od Milanceta, samo se bas cuje, solo kao da si prikljucio na digitron da snimas.... :D hehehe....Bas je dobar, ali slobodno mozes sporije....Nije poenta sto brze, nego sto tacnije, ali dobro, mi smo kolege i po godinama, pa evo neki komentar ovako iz prve ruke....Sve najbolje u daljem radu....Pozdrav ;)
|
Do kabla je sad sam proverio, to je kad se koriste kablovi od 150 dinara. Snimiću sutra opet, hvala na komentaru druže! :)
|
Legendo samo vezba-vezba i vezba,i sve ce da bude super,teraj dalje.
|
Vežba se redovno. Pozdrav.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Samo sto vide rasiri svaki triler i videces za godinu dana ,ralike (drasticne).
|
Ajde baci neki novi snimak da cujem kako napredujes,pozdrav.
|
Posto me prozivas u Nesinim demo snimcima da sam maestro, samo da ti kazem da sam prosecan muzicar i da sve sto imas da mi kazes napisi u mojoj demo stranici a ne po tudjim ako se odnosi na mene. Preslusao sam i tvoje demo snimke, ne znam kad si poceo da ucis da sviras, vidi se mali napredak ali jos dosta moras da poradis na trilerima i tenici uopste. Koliko sam primetio imas smisla za muziku. Bez ljutnje, pozdrav.
|
Kad ce neki nov snimak?Olenjio si se,ajde da cujemo da li vezbas lili ne.
|
Ma Neso vezba on samo je momentalno na pripremama za novu sezonu,
HAJMO CRNO BELI OOOOO. |
Nisam uopšte video ove poruke, izvinjavam se. Hvala na komentarima, evo nešto novo od mene. Ovog puta sam snimio mobilnim telefonom, i zvuk nije baš dobar, ali dovoljno je da se čuje koliko sam dobar ili loš (više ovo drugo :) ).
1. Uspeo sam u životu: 2. Jedan lep foršpil, oprobao sam se i sa manual bass-om sada bi isti odsvirao malo drugačije, ali već sam ubacio. 3. Srećo moja, moje zlato: 4. Ugasila si me: 5. Sve se osim tuge deli: Eto, to je za sada sve. I da napomenem, ruke mi ovako neprirodno stoje zato što mi je niska stolica, a bio sam lenj da spustim klavijaturu. Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org