![]() |
u onim prvim snimcima se za moj ukus cuje previse gitara-kontra... ali vidim da se u ovim kasnije to mijenja... i svidja mi se bubanj u pesmi od Cece - Rasulo... pozdrav
|
OVo je meni fenomenalno sve,pratim tvoje snimke i tvoj rad od pocetka i dosta,dosta se cuje poboljsanja samog sounda a i svirke.Svaka cast!LIcna karta je savrsen ritam odradjen,ja imam neki ritam,strah me da ga pustim da mi sta ne crkne u PA2 xD JOs jednom CESTITAM! ;)
|
lepo ti radi sint i jedan si od retkih koji stavlja akcenat i na bas a ne samo na bubanj.mozda bi mogao da smanjis trajanje ove kres cinele,jer ti pojede pola sledece varijacije.to se vidi u ovoj pesmi ne vracam se starim ljubavima jer kad treba da krene drugi deo forspila,kad treba da se gazi,tebi cinele pojede pola ritam sekcije i ispadne onako bojazljivo i bezlicno.to je neko moje misljenje.
inace pesma se povampirila,ne znam da li sviras Cvete moj,isto od dragane,ako ne sviras uskoro ces,heheh.malo sam skrenuo sa teme,nije strasno.pozdrav p.s postavi snimak sa drugom cinelom:D |
Meni taj crash ne smeta,ne pojeda ga bas toliko,al se slazem da bi mogao biti kraci,ali sound je odlican i na razglsu to grmi,plus sto Dragan radi sa gitaristom,pa kad se on jos nalepi zvuci jako puno i masno.
|
....
I ja se nebih slozio da crash cinela treba da bude slabija ili kraca jer bas na protiv daje dozu live svirke.L-) Meni se svidja Dragance nista ja tu nebi diro.;)
|
Hvala momci,
Drago mi kad oni čiji rad ja poštujem napišu pozitivan komentar na mojim snimcima. Hvala svima. Ja ću i dalje da se trudim, od toga živim :) Pozz . . . |
evo odmah mogu da te pohvalim,jer sam cuo toliko pa2x-a i pa800 i ljude koji se hvale svime i svacim,a ti si napucao taj pa2x znaci jos bolji nisam cuo...sve pohvale od mene :) posto sam ja inace od onih ljudi koji vole namenske ritmove,i sam ih non stop nabavljam za moju klavijaturu :) jos jednom svaka cast !
|
Ljudi će pomisliti da mi sviramo samo Cecine pesme :)
Ceca - Tačno je <embed src="http://www.*******.com/embed/775707361/4bb0ca2f" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> p.s. Nije mi leglo, sad sam uradio ritam, verovatno ima propusta, ali sredićemo i to :) Pozz . . . |
meni se ovo svidja,lepo ti radi masina
|
Po mom ukusu je super,samo je bass pedala malo tupa. Može li malo bit duža i dublja?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org