![]() |
Ma on je najbolji sa zada =))
|
Ama nije Ekrem problem, a nisu problem ni ostale dijabole tog tipa nego je problem sto oni imaju sve vise obozavalaca. Isprva su se svi kao nesto zezali s tim, pa onda bili sve tisi i tisi, da bi na kraju poceli da urlicu kraj bine, cupaju kose, cijepaju kosulje i padaju u trans kad Ekremi nastupaju. Alal nam vjera na muzickoj kulturi.
|
"Gola, Gola...": Novi hit Ekrema Jevrića / "Ja sam ovdje turista, budi malo nudista..."
Nakon što je sa pjesmom "Kuća pos'o, pos'o kuća", postao najslušaniji, ali i najgledaniji izvođač sa prostora bivše nam države na YouTubeu, Ekrem Jevrić "ide dalje". Mathias Schmidt alias Švabo Smit, te Ekrem Jevrić "Gospoda" prošlog su mjeseca završili snimanje spota za pjesmu "Gola, gola". Aranžman i muziku je uradio Nino Boy, tekst Goran Kiridžić Kiro, dok je spot "djelo" Jasmina Omerike. Spot je, kako se to može i primjetiti, sniman u Sarajevu. Više poslušajte i pogledajte u priloženom videu. |
Neznam da li si pogledao post vise sebe..???
|
Ajd ne napadaj dijete, pusti ga...
Nego spot je ludnica, msm mala drma, oni nesto pjevaju, da te Bog sacuva .:D |
@driftkiller smiri se... niko ovdje nikog ne napada...
|
@ driftkiller
Da li si se to meni obratio ili grešim? |
Ljudi bezveze ste mi dali opomenu, kolega @Vule zista izvinite,nisam se vama obratio nego kolegi @Armin, nista zlonamjerno, ja se zaista izvinjavam, zao mi je, nisam mislio nista lose, cisto sam napisao iz zezancije.
Izvinjavam se. I Sorry na offtopicu, nadam se da cete me shvatiti. :( |
Ma sve je ok... Bitno da je da ekrem snima i duete... hehe
|
Jbt..Ekrem postade stvarno zvijezda..Bravo Ekreme i ako moze da í mene malo poguras=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org