![]() |
Bravo brate po stylingu..Sve je extra,samo se oslobodi tog Al Dinovog(pop-sevdah vibrata) i počni ličiti na sebe.Sve najbolje u karijeri,od srca ti želim.Veliki Pozdrav!!
Nadam se dase ne ljutiš zbog ovog savjeta.Svaka čast i za burazera! |
Hvala Makso puno!Od savjeta se ne mogu naljutiti samo ga mogu prihvatiti ili ne,jeli tako? ;)ZIVIO! ;)
|
Deki Brate sve pohvale stvarno vrhunski,ton perfektan vokali.......ma savrseno!!!
I neces mi verovati kad god gledam tvoje snimke,neka buba mi seta po ekranu,izgleda idu na dobar zvuk!!!:D |
Dejane, ovo je lijek za usi. Svaka ti cast. A i brat ima mnogo sluha, pogotovo kad se uzme u obzir da se nebavi pjevanjem. Pozdrav !
|
HVala vam puno na lijepim komentarima i sad nastavljamo dalje.Evo mene u drugom izdanju sa gitarom i moje ekipice.Pocetak rock veceri,ekipa je pocela sa vjezbanjem pocetkom aprila. ;)
|
Snimak je sa kamere tako da imajte razumjevanja ;)
|
|
fantasticno kao i uvek!=D>
snimak sa bratom je izvanredan! taman ja meni lepo zapalio cigaretu, pijuckam si kafu i slusham "a ti si izabrala njega" vec po treci put i uzivam :D pozdrav za inspektora, celu ekipu i naravno za tebe ;) |
Lijepo zvuči sve,posebno pjevanje.Pozdrav!
|
Dejane ovo je extra!!! Stvarno nemam reci... Imas fenomenalan glas... Samo napred...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org