YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Kvalifikacije za SP 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10804)

BoleroBend 26.10.2009 22:49

e pa nije to slucajno...u londonu, a pogotovo na Craven cottageu se svake godine igraju prijateljske tekme i to vise komada dnevno.
secam se da su prosle god igrali mislim nigerija i bugarska ili nesto slicno.
a igra se i na ostalim stadionima u londonu. tako da i mi upasmo tu :)

Burli 26.10.2009 23:13

Evo ljudi eksluzivno i premijerno demo snimka zvanične himne predstojećeg Mundijala u Africi, posebnu pažnju obratite na tekst!!!

Neki Paori - Huntelar
You need to upgrade your Flash Player

misa1265 29.10.2009 00:28

Koja je Koreja otisla na prvenstvo,Juzna ili Severna,ili obe???;)

BoleroBend 29.10.2009 12:17

obe ;)
da vi''s ove s severa kako s klanjaju onom njihovom blenti..njemu su zahvalni zato sto im je obezbedio da odu na SP..mashu mu,salju mu poljupce..boze svasta..:lol:

misa1265 29.10.2009 19:38

Ne igra Ronaldo protiv Bosne,mislim nije lepo radovati se necijoj povredi ali to Bosni i te kako ide u prilog!!;)

erno11 15.11.2009 01:20

Portugal - BIH

sta da kazem vrlo vrlo dobra utakmica. Bili smo puno puno bolji od Portugala, oni su imali 1 sansu pa je iskoristili, greska je bila od Ibričica- njegova greska to oprastamo.

1 nasa sansa kad je haman 100% zamalo zamalo Vedad zabi golcinu to je 100% sansa.

2 nasa sansa ja nemam pojma Bogami moga ono je bilo 1000000% sansa mi zabi loptu ona u precku, pa retur lopta opet sa lijeve strane udari lopta. Joj nemogu da vjerujem da nismo mogli dati goal.

Bili smo 100 puta bolji. Sudija da nepricam ni jedan zuti karton njemu. Bezveze. Po meni slabo sudjene.

Ali ima sad 18 da cijela Zenica ima da gori. Nasa je pobjeda mora biti.

UBUDUCE PRIPAZI STA PISES!!! OBRISANA TI JE JEDNA RECENICA!!!

misa1265 15.11.2009 16:18

Bosni zelim sve najbolje u revansu,i bas bih voleo da prodju na SP,a sa prethodnim postom se ne bih slozio jer po onome sto sam ja video sinoc nisam bas siguran da je Bih nacisto ubila Portugal,neko moje misljenje je da su portugalci igrali koliko su mogli bez ronalda i koliko im je trebalo!!

Sejox 15.11.2009 16:38

Posto ja vec dugi niz godina ne pratim domaci fudbal nesto pretjerano,utakmice
reprezentacije BiH pratim kao obican gledalac-objektivno i bez nekih pretjeranih emocija.
Dakle,objektivno-UKUPAN DOJAM-sinoc je reprezentacija Portugala bila bolja na terenu,igrala bolji tehnicki fudbal,a reprezentacija BiH je imala bolje gol sanse,
jer su pogodili dvije precke i jednu stativu.
Rezultat 0:1 je prilicno dobar,ali i opasan u isto vrijeme.
Mislim da su reprezentativci BiH pokazali,po meni do sada,najvecu borbenost na terenu.
Naravno da bih volio da u revansu prodju,pa da i mi budemo po prvi put ucesnici
svjetskog prvenstva.

Pozdrav,

Enes-am21 18.11.2009 18:03

puno srece nasim reprezentativcima u zenici veceras...inace, u cijeloj drzavi vlada nevidjena euforija...optimista sam, iako igramo bez 4 standardna prvotimca, mislim da mozemo iznenadit cijeli svijet, i usput zacepit gubicu pederu Blatteru.... NAPRIJED ZMAJEVI!!!
Hasagic, Pandza, Nadarevic, Jahic, Ibricic, Salihovic, Bajramovic, Medunjanin, Pjanic, Dzeko, Muslimovic (Ibisevic)

Dell 18.11.2009 18:22

i ja zelim mnogo srece reprezentaciji BiH i da dobije Portugal za ponos citave ex-yu i Balkana ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 07:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org