![]() |
Ti si onda stvarno bokivelik Veliki Brat :) Ako hoces da skines kilazu javi se da ti dam moj recept!Za dva meseca 17kg dole,znaci provereno ;)
@Rolandinjos Vule dizem 70kg picetine kao od sale =)) |
....
Skrenuli smo od teme ali hocu da kazem da ja mogu i 90 kg picetine da dignem i ako neidem u teretanu.=)):lol:
|
=))
|
Ja volim ne vishe od 300 grama pichetine i jedno 15 kila dupeta...to mi je nekako potaman...:lol:
A sikici po zelji...=)) Odosmo od teme mnooogoooo...dakle samo da pronadjem gde sam sebi da dam karton?! :lol: |
@Boki
Ne znam podrzava li ovaj novi sajt tvoje "gabarite"-mislim visinu i tezinu.;) Ako se ne varam ti imas 203cm i 132kg,pa ne znam hoces li moci stati,a o zumiranju nema govora.:) Ja sam se nekada ranije provukao sa 188cm i 114kg.(a sad 112kg) Ti ces morati na "Upload velikih fajlova",cini mi se.... Salim se naravno,ali sta cemo kad smo "stokilasi".... @Marco7 Za tebe mi je lako.Nema bolje teretane od dunavskog keja....:) Jos samo ja da ovo napisem i vracamo se na temu....hahahaha |
Za Bokija smo ubacili shell protok velikih fajlova :) O tome ce Vlado vise i strucnije =))
|
....
Zezaj te vi samo zezajte!=))
Sutra cu da bacim sliku a pored cu staviti klav radi odnosa velicine. |
A moja malenkost od 140kg???
|
hehe,da otvorimo temu o stokilasima,i ja sam tu negde 188cm i 95 kg :rolleyes:
|
@mladenkom
Ti se sa svojih 95kg jos vodis kao "neuhranjen"....:) |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org