![]() |
Samo da znas ovo sam snimio na brzinu i nisam nista podesavao kako je ispalo ispalo i jos mahmoran tek ustao,pa zato malo se cuje da sam promukao.Napusio se tonu cigareta jucer i popio kistru piva sa pajdama:lol:
Dodato: A ja presao sam na one Tranzitove cigarete sto pusi pa cu vidjeti da li ce se glas popraviti:D |
Leze ti pevacki ove stvari ,to je OK, ali Zeljko, imam zamerku na efekat za glas, nikako mi se ne svidja, kao da si u nekoj pecini :( Presiroko i preveliko . Cak mislim da je ova doza hall-a prevelika i za live nastup. Koriste tako pevaci da bi prikrili nedostatke,ali u tvom slucaju mislim da je to nepotrebno ;)
|
Jbg.na ove moje zvucnike se lijepo cuje tj.meni se tako svidja.ne znam mozda stvarno previse.Evo sad cu postaviti jednu od Al Dine ponovo sto sam sad probao pa poslusaj i kazi kakav je tu efekat.Poz
|
@Vex je u pravu,sad sam detaljno preslusao snimak sa tvojim pevanjem(na slusalice).Ima isuvise Hall-a.Znam ja da ces ti kad dobijes celu matricu to ispraviti i staviti pravu kolicinu efekta.;)
|
Cekam ja na onu drugu koju si mi obecao da je razvalim;)
Dodato: Ma bice pjesama i to sve hitovi do hita.Nele mi je takodje obecao snimiti neke a to ce da bude lomljavina:lol: kako covjek odsvira harmoniku za ne povjerovat kako zvuci |
Izadji iz moje case Roland BK 5 nuendo
1 Privitaka
nasnimavano u Nuendu sve iz prve,nema seckanja,brisanja,lepljenja itd.
Ovo je deo matrice koju radim za jednog mog prijatelja koji takodje ima BK 5. |
Super je ovo! :)
|
zeljko...
"Evo je probao na brzinu ovu pjesmu prvi put cujem skinuo tekst i pjevamSamo jos kad bih Nesa otpjevao drugi glas"
Prvi put cujes "Kafanskog sviraca"... ma nije valjda. Salim se, naravno, kao i uvek lepo otpevano Zeljko, svaka cast. |
Hvala u moje ime.Moze to naravno i bolje ali treba sjesti i zagrejati stolicu hehe.
Neso druze super ovo svaka cast.Poz |
stani stani Ibar vodo Roland BK 5
1 Privitaka
evo jos nesto snimljeno sa rolandom BK 5.Nadam se da ce vam se dopasti.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org